Uitvaart in Zuidwolde

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaart in Zuidwolde met hulp van Boerhaave

Uitvaartzorg Boerhaave ondersteunt u graag bij het verzorgen van een uitvaart. Het regelen van belangrijke zaken rondom de uitvaart is lastig nadat uw dierbare net is overleden. Daarom staan onze uitvaartverzorgers voor u klaar. Het belangrijkste voor ons is dat de uitvaart voldoet aan uw wensen. Wij verzorgen graag de uitvaart in Zuidwolde zoals u die voor ogen heeft. Hiervoor gaan wij graag eerst persoonlijk met u in gesprek. Zo kunnen wij uw wensen goed op een rijtje zetten.

Daarnaast vertellen wij u in dit gesprek ook graag meer over onze mogelijkheden. Uitvaartzorg Boerhaave kan alles voor u regelen rondom de uitvaart. Denk aan bloemen, drukwerk, kisten, muziek, catering, rouwvervoer en tegenwoordig is het ook mogelijk om de uitvaart live te streamen of te filmen.

Een mooie begrafenis in de omgeving van Zuidwolde

Eén van de eerste dingen waar mensen vaak een beslissing in nemen is of u een begrafenis of een crematie wilt. Voor Uitvaartzorg Boerhaave is het niet belangrijk welke keuze u maakt. Wij zorgen ervoor dat het afscheid persoonlijk en passend wordt.

Wanneer u ervoor kiest om een begrafenis te verzorgen voor uw dierbare rondom Zuidwolde, heeft u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u ervoor kiezen om uw dierbare op een traditionele begraafplaats in de omgeving van Zuidwolde te laten begraven.

Ook is het mogelijk om te kiezen voor een natuurbegraafplaats. Het idee van een natuurgraf is dat het opgaat in de omgeving. Dit gebeurt vaak verspreid over een groter terrein. Denk aan een bosachtig gebied, heide of landgoed. De graven op een natuurbegraafplaats zijn vaak sober. Samen met u zorgen wij voor een waardige begrafenis.

De juiste locatie voor een crematie

Natuurlijk is het bij Uitvaartzorg Boerhaave ook mogelijk om te kiezen voor een crematie in de omgeving van Zuidwolde. Ook dan zorgen wij voor een mooi afscheid. Wanneer u kiest voor een crematie heeft u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u een keuze maken over wat u graag met het as wilt doen. Bijvoorbeeld uitstrooien, begraven of in een urn bewaren.

Daarnaast kunt u een keuze maken voor de locatie van het afscheid. Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat u het afscheid ook in het crematorium houdt, dit kan uiteraard wel. Het is ook mogelijk dat u kiest voor een stille crematie in de omgeving van Zuidwolde. Dit betekent dat u zelf een passende locatie kiest voor het afscheid. Het cremeren zelf zal dan plaatsvinden in een crematorium nabij Zuidwolde, het afscheid kan op iedere locatie die u wenst.

Vertrouw de organisatie van de uitvaart toe aan professionals

In ons uitvaartcentrum beschikken wij over een aula waar u de afscheidsdienst kunt houden en kleinere ruimtes voor een intiem afscheid. Wij kunnen ons voorstellen dat u van te voren misschien een kijkje wilt nemen in ons uitvaartcentrum.

Bij Uitvaartzorg Boerhaave staan uw wensen centraal. Wij staan u bij waar u dat wilt en zorgen ervoor dat u geen zaken over het hoofd ziet. Wanneer u zelf graag bepaalde zaken wilt regelen, doen wij uiteraard een stap terug. Bij ons zijn uw laatste wensen in vertrouwde handen. Dit nemen wij bijzonder serieus.

Bij Uitvaartzorg Boerhaave zijn uw laatste wensen in vertrouwde handen

Belangrijk om te weten is dat niet alles voor een begrafenis of crematie direct geregeld hoeft te worden. Voor veel zaken kunt u rustig de tijd nemen. Onze uitvaartverzorgers ondersteunen u hier graag bij. Heeft u onze hulp nodig? Laat het ons dan gerust weten. U mag ook altijd contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!

Maak kennis

Op dit moment hulp nodig?

Bel ons 24/7
gratis op dit nummer
praten-over-de-dood

Wil u heeft geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam. Gewoon voor algemene vragen of adviezen. Belt u ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Als je twijfelt over de verzekeringsvorm dan wel waarde van je polis, laat ons dit voor je uitzoeken, we helpen je hierbij graag en kunnen je naar een korte inventarisatie van jouw uitvaartwensen al direct een indicatie geven of je voldoende bent verzekerd!

Jouw uitvaartwensen vastleggen geeft je een gerust gevoel en houvast aan de nabestaande(n).
Graag helpen we je met het invullen hiervan en beantwoorden wij je vragen, zodat alles duidelijk is voor nu en in de toekomst.

Wil je geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen. Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

uitvaart

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heb je een vraag of wil je advies over het regelen van een uitvaart en/of wil je een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heb je vragen over het regelen van een begrafenis en/of wil je een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heb je vragen over het regelen van een crematie en/of wil je een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

In de ruim 25 jaar die ik als uitvaartverzorger werk kom ik vaak bij families terecht die op dat moment even niet weten hoe het allemaal moet, er moeten veel beslissingen worden genomen om op de juiste wijze vorm te kunnen geven aan het afscheid. Samen met de familie en nabestaanden wil ik een waardevol afscheid verzorgen. Hierbij treed ik op als vangnet, waarbij ik een adviserende, dienstverlenende en begeleidende schakel wil zijn, uiteindelijk gaat het erom hoe de familie het afscheid wilt.
Ik realiseer me iedere keer weer dat ik voor de familie heel belangrijk ben en ik het rustpunt moet zijn zodat de familie elk moment weer een beroep op me kan doen. Dit iswerk dat je alleen met passie kunt doen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Mijn naam is Harnold Nieboer, sinds 2002 ben ik werkzaam in de uitvaart en sinds 2004 ben ik werkzaam als uitvaartverzorger bij Uitvaartzorg Boerhaave. Vanuit eigen ervaring heb ik gevoeld hoe prettig het is als er iemand is, dat als er in je directe omgeving iemand komt te overlijden, die naar je luistert, die er voor je is met kennis van zaken, die samen met je de weg zoekt naar de vorm die je wilt geven aan de uitvaart en probeert te ontzorgen aangaande de dingen die allemaal geregeld moeten worden voor de uitvaart.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Binnen de uitvaartverzorging kan ik nabestaanden begeleiden in de bijzondere, vaak moeilijke, levensfase wanneer een dierbare overlijdt. Het hele proces van afscheid volgens de wensen van overledene en nabestaanden wordt door mij tot in de puntjes verzorgd en goed geregeld. Ook na de uitvaart heb ik contact met de nabestaanden om te helpen bij vragen die ze hebben op het gebied van urnen, verstrooien, bijzettingen of verzekeringen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Om een familie in een moeilijke tijd te kunnen helpen door samen met hun vorm te mogen geven aan het afscheid is een grote passie van mij. Mijn inziens is een uitvaart een weerspiegeling van iemands leven en kan je hier op zoveel verschillende manieren een invulling aan geven, zodat het afscheid ook echt een betekenisvolle herinnering wordt die je verder kan helpen. Iemand met raad en daad bijstaan en een uitvaart te organiseren waarin de wensen van de familie duidelijk kenbaar zijn, vind ik heel bijzonder om te mogen doen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.