Uitvaart in Zuidwolde

Bij Uitvaartzorg Boerhaave kan je terecht voor een mooi en persoonlijk afscheid, wij verzorgen dit graag in ons eigen uitvaartcentrum of een andere locatie die jou past!

Uitvaart in Zuidwolde met hulp van Boerhaave

Uitvaartzorg Boerhaave ondersteunt u graag bij het verzorgen van een uitvaart. Het regelen van belangrijke zaken rondom de uitvaart is lastig nadat uw dierbare net is overleden. Daarom staan onze uitvaartverzorgers voor u klaar. Het belangrijkste voor ons is dat de uitvaart voldoet aan uw wensen. Wij verzorgen graag de uitvaart in Zuidwolde zoals u die voor ogen heeft. Hiervoor gaan wij graag eerst persoonlijk met u in gesprek. Zo kunnen wij uw wensen goed op een rijtje zetten.

Daarnaast vertellen wij u in dit gesprek ook graag meer over onze mogelijkheden. Uitvaartzorg Boerhaave kan alles voor u regelen rondom de uitvaart. Denk aan bloemen, drukwerk, kisten, muziek, catering, rouwvervoer en tegenwoordig is het ook mogelijk om de uitvaart live te streamen of te filmen.

Een mooie begrafenis in de omgeving van Zuidwolde

Eén van de eerste dingen waar mensen vaak een beslissing in nemen is of u een begrafenis of een crematie wilt. Voor Uitvaartzorg Boerhaave is het niet belangrijk welke keuze u maakt. Wij zorgen ervoor dat het afscheid persoonlijk en passend wordt.

Wanneer u ervoor kiest om een begrafenis te verzorgen voor uw dierbare rondom Zuidwolde, heeft u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u ervoor kiezen om uw dierbare op een traditionele begraafplaats in de omgeving van Zuidwolde te laten begraven.

Ook is het mogelijk om te kiezen voor een natuurbegraafplaats. Het idee van een natuurgraf is dat het opgaat in de omgeving. Dit gebeurt vaak verspreid over een groter terrein. Denk aan een bosachtig gebied, heide of landgoed. De graven op een natuurbegraafplaats zijn vaak sober. Samen met u zorgen wij voor een waardige begrafenis.

De juiste locatie voor een crematie

Natuurlijk is het bij Uitvaartzorg Boerhaave ook mogelijk om te kiezen voor een crematie in de omgeving van Zuidwolde. Ook dan zorgen wij voor een mooi afscheid. Wanneer u kiest voor een crematie heeft u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u een keuze maken over wat u graag met het as wilt doen. Bijvoorbeeld uitstrooien, begraven of in een urn bewaren.

Daarnaast kunt u een keuze maken voor de locatie van het afscheid. Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat u het afscheid ook in het crematorium houdt, dit kan uiteraard wel. Het is ook mogelijk dat u kiest voor een stille crematie in de omgeving van Zuidwolde. Dit betekent dat u zelf een passende locatie kiest voor het afscheid. Het cremeren zelf zal dan plaatsvinden in een crematorium nabij Zuidwolde, het afscheid kan op iedere locatie die u wenst.

Vertrouw de organisatie van de uitvaart toe aan professionals

In ons uitvaartcentrum beschikken wij over een aula waar u de afscheidsdienst kunt houden en kleinere ruimtes voor een intiem afscheid. Wij kunnen ons voorstellen dat u van te voren misschien een kijkje wilt nemen in ons uitvaartcentrum.

Bij Uitvaartzorg Boerhaave staan uw wensen centraal. Wij staan u bij waar u dat wilt en zorgen ervoor dat u geen zaken over het hoofd ziet. Wanneer u zelf graag bepaalde zaken wilt regelen, doen wij uiteraard een stap terug. Bij ons zijn uw laatste wensen in vertrouwde handen. Dit nemen wij bijzonder serieus.

Bij Uitvaartzorg Boerhaave zijn uw laatste wensen in vertrouwde handen

Belangrijk om te weten is dat niet alles voor een begrafenis of crematie direct geregeld hoeft te worden. Voor veel zaken kunt u rustig de tijd nemen. Onze uitvaartverzorgers ondersteunen u hier graag bij. Heeft u onze hulp nodig? Laat het ons dan gerust weten. U mag ook altijd contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Jouw laatste wens in vertrouwde handen!
bladren
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor je klaar!

Mogelijheden Crematie

Wil je geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen. Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.