Rouwdrukwerk opmaken en bestellen

Een rouwkaart is een oprechte manier om familie, vrienden en collega’s op de hoogte te brengen van het overlijden. Hoewel je misschien al een idee hebt, kan het soms toch moeilijk zijn om de juiste kaart te kiezen dan wel deze qua opmaak in te vullen. 

Wij zijn er om je hierbij te helpen.

Een passende rouwkaart kiezen

Om het leven en de nagedachtenis van de overledene echt te eren, is het belangrijk dat het ontwerp van de rouwkaart overeenkomt met hun karakter en/of voorkeuren. 

Dit ziet er het meest waardig uit als je een dierbare foto of afbeelding gebruikt. Zo’n afbeelding kan een herinnering oproepen waarbij de overledene wordt herdacht zoals hij of zij ook werkelijk was.

Als de overledene een speciale genegenheid voor de natuur had, is een rouwkaart met natuurlijke elementen zoals bloemstukken, landschappen of zijn favoriete oriëntatiepunten bijzonder geschikt. Was je dierbare spiritueel aangelegd? Dan is een rouwkaart met een religieus of filosofisch citaat misschien heel geschikt. Maar een eenvoudige rouwkaart kan ook heel krachtig zijn.  

In onze eigen drukkerij produceren wij voor jou het rouwdrukwerk, volledig naar jouw wensen. En om je te inspireren kunnen wij je een aantal anonieme voorbeelden laten zien.

rouwkaart
Jouw laatste wens in vertrouwde handen!
bladren
ons team
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor je klaar!

Mogelijheden Crematie

Wil je geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen. Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.