Muziek tijdens de uitvaart

We bestaan al sinds 2005, vertrouw al je zorgen toe aan professionals.

Muziek uitvaart in Groningen

Beeld en Geluid kunnen tijdens een uitvaart een mooie persoonlijke toevoeging zijn. Vaak vindt men het fijn om herinneringen voorbij te zien komen tijdens de muziekstukken of wanneer er gesproken wordt. Hiernaast bieden foto’s, een film- en/of muziekstukken tijdens en na de uitvaart handvatten voor het verwerken van het verlies. Bij Uitvaartzorg Boerhaave zijn we ervan bewust dat de keuzes rondom beeld en geluid vaak lastig zijn. Laat ons je hierbij helpen!

Een fotopresentatie voor de uitvaart is een unieke manier om herinneringen en het leven van de dierbare in beeld te brengen tijdens de plechtigheid. In ons uitvaartcentrum kunnen wij tijdens de dienst een fotopresentatie tonen op ons beeldscherm in de aula. Veelal wordt de fotopresentatie afgespeeld tijdens een muziekstuk of een toespraak.

Muziek hoort bij het leven en daarom ook bij een afscheid. Uitvaartmuziek brengt troost, herinnering of een glimlach. De uitgekozen muziekstukken zijn veelal verbonden aan een herinnering of gevoel.

Muziek uitvaart in Groningen
Jouw laatste wens in vertrouwde handen!
bladren
ons team
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor je klaar!

Mogelijheden Crematie

Wil je geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen. Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.