Uitvaart Assen

Bij Uitvaartzorg Boerhaave kan je terecht voor een mooi en persoonlijk afscheid, wij verzorgen dit graag in ons eigen uitvaartcentrum of een andere locatie die jou past!

Uitvaartzorging Assen door Uitvaartzorg Boerhaave

Het verlies van een dierbare is een van de moeilijkste ervaringen in het leven. Wanneer die pijnlijke tijd aanbreekt, biedt de uitvaartdienst een belangrijke gelegenheid voor familie en vrienden om samen te komen in een tijd van rouw, troost te vinden in de gemeenschap en eer te betuigen aan de overledene.

In Assen en omgeving vertrouwen veel familys op de meelevende zorg van Uitvaartzorg Boerhaave voor uitvaartdiensten . Met meer dan 20 jaar ervaring in het bedienen van de gemeenschap van Assen, bieden we gepersonaliseerde en betekenisvolle uitvaart-, begrafenis- en crematiediensten om families te helpen hun dierbare te eren.

Het plannen van een uitvaart in Assen brengt veel vragen en beslissingen met zich mee voor family. Moeten we kiezen voor begrafenis of crematie? Wat voor soort dienst zou onze dierbare gewild hebben? Hoe creëren we een persoonlijke herdenking?

Ons ervaren personeel is hier om family te begeleiden door deze belangrijke overwegingen en alle details te verzorgen, zodat u zich kunt concentreren op genezing. We werken met je samen om een ​​dienst te creëren die het unieke leven dat wordt geëerd, weerspiegelt. Van tradicionalele uitvaarten tot creatieve vieringen van het leven, ons doel is om aangepaste en troostende zorg te bieden.

Of je familie nu een uitvaart, begrafenis of crematie plant, je kunt erop vertrouwen dat Uitvaartzorg Boerhaave je met medeleven, professionaliteit en aandacht voor elk detail zal bedienen. We beschouwen het als een voorrecht om dit moeilijke pad met je te bewandelen en de nalatenschap van je dierbare voort te zetten.

Onze uitvaartdiensten in Assen

Al meer dan 20 jaar biedt Uitvaartzorg Boerhaave meelevende en professionele uitvaartdiensten aan family in Assen en omgeving. We begrijpen dat dit een moeilijke tijd is en ons toegewijde personeel staat klaar om je te begeleiden en te ondersteunen tijdens het uitvaartproces.

Uitvaartverzorging Assen

Uitvaarten

Het plannen van een betekenisvolle uitvaart is een belangrijk onderdeel van het rouwproces. We helpen een gepersonaliseerde dienst te creëren die het leven van je dierbare eert. Dit omvat:

 • Samenwerken met jou om de locatie voor de uitvaartdiensten te kiezen, zoals onze kapel, een gebedshuis of een andere speciale locatie.
 • Afstemmen met geestelijken of ambtenaren om de dienst te plannen.
 • Het verzorgen van muziekkeuzes, video-eerbetonen, bloemen en other persoonlijke accenten.
 • Assisterien bij de formularing en plaatsing van overlijdensberichten in kranten.
 • Het aanbieden van rouwbegeleiding en ondersteuningsbronnen.

De uitvaartdienst biedt een moment voor familie en vrienden om samen te komen om te rouwen en het leven van de overledene te vieren. Ons personeel handelt de details af zodat jij je volledig kunt concentreren op genezing.

Begrafenis in Assen

Voor family die kiezen voor een begrafenis , bieden we volledige begrafenisdiensten, waaronder:

 • Samenwerken met de begraafplaats.
 • Afstemmen met kluisbedrijven voor eventuele benodigde buitenste begrafeniscontainers.
 • Het voorbereiden van de benodigde vergunningen en papierwerk.
 • Het vervoeren van de overledene naar de begraafplaats.
 • Het opzetten van stoelen, tenten en andere apparatuur bij het graf.
 • Het bieden van personeel om het parkeren te regelen en de dienst bij te wonen.

Een begrafenis biedt een graf waar dierbaren kunnen komen om te bezoeken en te reflecteren op herinneringen aan de overledene. We streven ernaar het begrafenisproces zo soepel en zorgeloos mogelijk te maken voor family.

Crematiediensten

Crematie is een steeds vaker gekozen optie die we op een respectvolle manier aanbieden:

 • Het verkrijgen van eventuele benodigde vergunningen of autorisaties voor crematie.
 • Het vervoeren van de overledene naar onze eigen of nabijgelegen crematiefaciliteit.
 • Het zorgvuldig afhandelen van het crematieproces en eventuele speciale verzoeken.
 • Het plaatsen van de gecremeerde resten in een door de familie gekozen urn.
 • Het overhandigen van de urn aan de familie of het coördineren van het uitstrooien/begraven van de as volgens de wensen van de familie.

Veel family kiezen ervoor om na de crematie een herdenkingsdienst te houden. We kunnen assisteren bij het plannen van een gepersonaliseerde viering van het leven van de overledene.

Naast onze kernuitvaartdiensten bieden we vele aanvullende diensten, zoals:

 1. Assisteren bij het plaatsen van overlijdensberichten.
 2. Het aanbieden van rouwbegeleiding.
 3. Begeleiding bij de keuze van de kist.
 4. Het verzorgen van uitvaartbloemen.
 5. Het regelen van muziekuitvoeringen.
 6. Het creëren van video-eerbetonen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe we een uitvaart-, begrafenis- of crematiedienst kunnen personaliseren om aan de behoeften van je familie te voldoen en het leven van jouw dierbare te eren. We zijn toegewijd om je op een meelevende manier door deze moeilijke tijd te leiden.

Wat kost een uitvaart in Assen?

 • Uitvaarten in Assen variëren over het algemeen in kosten van €6.000 tot €12.000. Dit omvat diensten die door het uitvaartcentrum worden geleverd, zoals zorg voor de overledene, balseming indien gewenst, personeelsdiensten, bezichtiging, uitvaartdienstkosten, huur van de rouwauto, gebruiksvoertuig en het invullen van noodzakelijk papierwerk. Aanvullende kosten voor zaken zoals bloemen, overlijdensberichten, honorarium voor de geestelijke, en andere gepersonaliseerde componenten komen bovenop dit basisbereik.
 • Voor een begrafenis in Assen kunnen families kosten verwachten tussen €7.000 en €11.000. Dit omvat de aankoop van het graf, het openen/sluiten van het graf, de buitenste begrafeniscontainer of kluis, grafbekleding, de vergoeding voor de begrafenisvergunning en kosten voor begraafplaatsapparatuur. Kosten voor het graveren van markeringen en monumenten zijn extra.
 • Crematie is vaak een goedkopere optie, met typische kosten in Assen variërend van €4.800 tot €8.000. Dit omvat het verwijderen van de overledene, de basisdiensten van het uitvaartcentrum, de crematievergoeding, een duurzame urn en eventuele benodigde vergunningen of autorisaties. Het crematieproces zelf vormt een groot deel van deze basisprijs. Families kunnen er ook voor kiezen om gepersonaliseerde accenten toe te voegen, zoals een bezichtiging of herdenkingsdienst.

Ons personeel is beschikbaar om families te voorzien van een gedetailleerde prijslijst en om alle bijbehorende kosten voor diensten uit te leggen. We assisteren families ook bij het werken binnen hun budget om een betekenisvolle dienst te creëren. Laat het ons weten als je nog andere vragen hebt over de gemiddelde kosten van een uitvaart, begrafenis of crematie in de omgeving van Assen.

Uitvaart door Uitvaartzorg Boerhaave

Het plannen van een begrafenis of herdenkingsdienst in Assen voor een dierbare is een proces vol belangrijke beslissingen en grote emoties. Bij Uitvaartzorg Boerhaave is onze hoogste prioriteit het gebruiken van onze desetennialange ervaring om family door deze moeilijke tijd te begeleiden met meelevende en persoonlijke zorg. Of je familie nu een begrafenis, crematie of een tradicionalnile begrafenisdienst overweegt, wij zijn er om naar je te luisteren, je behoeften te begrijpen, alle opties met je door te nemen en elk detail tot in de puntjes te regelen.

Wij beschouwen het als een voorrecht om families uit de omgeving Assen te helpen om hun dierbaren op een betekenisvolle manier te gedenken. Heteren en vieren van een geleefd leven is de kern van alles wat we doen. Tijdens zo’n emotionele en uitdagende tijd willen we zorgzame ondersteuning bieden, zodat je volledig kunt rouwen omringd door familie, vrienden en de gemeenschap.

Als je plannen hebt voor een levenseinde voor een dierbare in de omgeving van Assen, nodigen we je uit om te bellen en te praten met ons zorgzame team. We nemen de tijd om jou, je familie en je dierbare te leren kennen om een ​​op maat gemaakte begrafenis of herdenking te creëren die hun nalatenschap eer aandoet. Bedankt dat je overweegt om ons een bron van begeleiding en troost te laten zijn tijdens deze moeilijke overgang.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Jouw laatste wens in vertrouwde handen!
bladren
ons team
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor je klaar!

Mogelijheden Crematie

Wil je geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen. Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.