Uitvaart Assen

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaart Assen laten verzorgen door Uitvaartzorg Boerhaave

Bent u op zoek naar iemand die uw uitvaart, begrafenis of crematie kan regelen in Assen? Dan bent u bij Uitvaartzorg Boerhaave op de goede plek. Bij ons zijn uw laatste wensen in vertrouwde handen. Onze uitvaartzorg kan zich goed voorstellen dat uw hoofd, na het overlijden van uw dierbare, er niet naar staat om een uitvaart in omgeving Assen te organiseren. Daarom staan wij klaar om uw zorgen uit handen te nemen.

Uitvaartzorg Boerhaave is een kleinschalige onderneming in de omgeving van Assen. Wij hebben een persoonlijke benadering en zijn betrokken. Voor het verzorgen van een uitvaart zijn verschillende mogelijkheden. Of u nu kiest voor een begrafenis of crematie. Er zijn talloze manieren om uw uitvaart in Assen naar wens in te richten. Het belangrijkste voor ons is dat wij voldoen aan uw wensen. Daarvoor gaan wij graag persoonlijk met u in gesprek.

Een waardige crematie in Assen

Uitvaartzorg Boerhaave kan uw crematie in Assen voor u verzorgen. Hiervoor kunt u kiezen tussen verschillende mogelijkheden. Zo zou u kunnen kiezen voor een stille crematie. Dit houdt in dat u het afscheid op een andere locatie organiseert. Dit betekent dus een andere locatie dan het crematorium. Het crematorium wordt slechts gebruikt voor het cremeren van het lichaam.

Het voordeel van een stille crematie in Assen is dat u een afscheidslocatie kunt kiezen die voldoet aan uw wensen. Wij zijn bekend in de regio en kunnen u dus helpen bij het zoeken van de juiste locatie. Daarnaast hebben wij ervaring met het organiseren van een crematie op diverse locaties in de omgeving Assen. Bij mogelijke locaties kunt u bijvoorbeeld denken aan een kerk, in de natuur of misschien wel bij uw dierbare thuis.

Organiseer een persoonlijke begrafenis in Assen met Uitvaartzorg Boerhaave

Voor een begrafenis in Assen heeft u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een traditionele begrafenis, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een natuurbegraafplaats. Zo is een mooie natuurbegraafplaats in Drenthe, het Hillig meer. Op zo’n begraafplaats bevinden graven zich in een natuurlijke omgeving, zoals een bosachtig gebied of een landgoed. Het idee hiervan is dat het graf opgaat in de omgeving.

Bij het begraven in de natuur komen verschillende voordelen kijken. Wanneer u een natuurgraf koopt, draagt u bij aan het in stand houden van een natuurgebied. Ook hoeft u geen grafmonument te kopen of onderhouden. Daarnaast belast u nabestaanden niet met het verlengen van grafrechten. Natuurlijk is het ook mogelijk om een traditionele begrafenis in Assen te organiseren. Zolang het maar voldoet aan uw wensen.

Het afscheid in ons uitvaartcentrum nabij Assen

Natuurlijk bieden wij u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van ons uitvaartcentrum nabij Assen. Hier beschikken wij over alle faciliteiten die u nodig heeft om een waardig afscheid te organiseren. Als uitvaartondernemer in omgeving Assen vinden wij het belangrijk dat u met een goed gevoel terug kunt kijken op het afscheid.

Wij begrijpen dat u graag uw dierbare een waardige begrafenis of crematie wilt geven in Assen. Als u het afscheid liever in een andere plaats organiseert dan kan dat natuurlijk ook. Wij helpen u graag bij het nadenken over de invulling van het afscheid. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed bijstaan tijdens het moeilijke moment, het verlies van een dierbare. U wordt persoonlijk begeleid door één van onze uitvaartverzorgers.

Crematorium in de buurt van Assen

Crematorium in Assen.

Als u een uitvaart wilt laten verzorgen in een crematorium in de buurt van Assen dan heeft Uitvaart Groningen de perfecte plek voor u. Wij kunnen namelijk uw uitvaart verzorgen in het Crematorium de Boskamp, gevestigd in Assen. Naast dit crematorium in Assen zijn er ook andere uitvaartlocaties beschikbaar waar uw uitvaart gehouden kan worden. Onze uitvaartverzorgers luisteren naar uw wensen voor de uitvaart en adviseren u graag over de mogelijkheden voor de locatie rondom Assen.

Uw uitvaart in Assen in vertrouwde handen

Het uitgangspunt van Uitvaartzorg Boerhaave is altijd geweest om u met raad en daad terzijde te staan. Wij proberen zoveel mogelijk uit handen te nemen. Laat ons meedenken over het afscheid. Heeft u onze hulp nodig? Laat het ons dan weten. Ook wanneer u vragen heeft of meer informatie mag u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!

Maak kennis

Op dit moment hulp nodig?

Bel ons 24/7
gratis op dit nummer
praten-over-de-dood

Wil u heeft geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam. Gewoon voor algemene vragen of adviezen. Belt u ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Als je twijfelt over de verzekeringsvorm dan wel waarde van je polis, laat ons dit voor je uitzoeken, we helpen je hierbij graag en kunnen je naar een korte inventarisatie van jouw uitvaartwensen al direct een indicatie geven of je voldoende bent verzekerd!

Jouw uitvaartwensen vastleggen geeft je een gerust gevoel en houvast aan de nabestaande(n).
Graag helpen we je met het invullen hiervan en beantwoorden wij je vragen, zodat alles duidelijk is voor nu en in de toekomst.

Wil je geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen. Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

uitvaart

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heb je een vraag of wil je advies over het regelen van een uitvaart en/of wil je een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heb je vragen over het regelen van een begrafenis en/of wil je een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heb je vragen over het regelen van een crematie en/of wil je een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

In de ruim 25 jaar die ik als uitvaartverzorger werk kom ik vaak bij families terecht die op dat moment even niet weten hoe het allemaal moet, er moeten veel beslissingen worden genomen om op de juiste wijze vorm te kunnen geven aan het afscheid. Samen met de familie en nabestaanden wil ik een waardevol afscheid verzorgen. Hierbij treed ik op als vangnet, waarbij ik een adviserende, dienstverlenende en begeleidende schakel wil zijn, uiteindelijk gaat het erom hoe de familie het afscheid wilt.
Ik realiseer me iedere keer weer dat ik voor de familie heel belangrijk ben en ik het rustpunt moet zijn zodat de familie elk moment weer een beroep op me kan doen. Dit iswerk dat je alleen met passie kunt doen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Mijn naam is Harnold Nieboer, sinds 2002 ben ik werkzaam in de uitvaart en sinds 2004 ben ik werkzaam als uitvaartverzorger bij Uitvaartzorg Boerhaave. Vanuit eigen ervaring heb ik gevoeld hoe prettig het is als er iemand is, dat als er in je directe omgeving iemand komt te overlijden, die naar je luistert, die er voor je is met kennis van zaken, die samen met je de weg zoekt naar de vorm die je wilt geven aan de uitvaart en probeert te ontzorgen aangaande de dingen die allemaal geregeld moeten worden voor de uitvaart.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Binnen de uitvaartverzorging kan ik nabestaanden begeleiden in de bijzondere, vaak moeilijke, levensfase wanneer een dierbare overlijdt. Het hele proces van afscheid volgens de wensen van overledene en nabestaanden wordt door mij tot in de puntjes verzorgd en goed geregeld. Ook na de uitvaart heb ik contact met de nabestaanden om te helpen bij vragen die ze hebben op het gebied van urnen, verstrooien, bijzettingen of verzekeringen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Om een familie in een moeilijke tijd te kunnen helpen door samen met hun vorm te mogen geven aan het afscheid is een grote passie van mij. Mijn inziens is een uitvaart een weerspiegeling van iemands leven en kan je hier op zoveel verschillende manieren een invulling aan geven, zodat het afscheid ook echt een betekenisvolle herinnering wordt die je verder kan helpen. Iemand met raad en daad bijstaan en een uitvaart te organiseren waarin de wensen van de familie duidelijk kenbaar zijn, vind ik heel bijzonder om te mogen doen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.