Veendam

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaart Veendam

Uitvaart Veendam laten verzorgen door Uitvaartzorg Boerhaave

Uitvaart VeendamBent u op zoek naar iemand die u kan ondersteunen bij het verzorgen van een uitvaart in de omgeving van Veendam? Dan bent u bij Uitvaartzorg Boerhaave goed terecht. Het overlijden van een dierbare is een moeilijk moment. Ineens belandt u in een periode waar u van alles moet regelen. Het nemen van deze beslissingen kan lastig zijn. Daarom staan de uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg Boerhaave voor u klaar. Zij ondersteunen u graag bij het verzorgen van een uitvaart in de omgeving van Veendam. Onze uitvaartverzorgers zijn allemaal goed opgeleid, betrokken en ervaren. We gaan graag persoonlijk met u in gesprek over uw wensen. Wanneer wij deze goed in kaart hebben gebracht vertellen wij u graag meer over onze mogelijkheden. Uw wensen en de laatste wensen van uw dierbare staan centraal bij Uitvaartzorg Boerhaave. Wij verzorgen de uitvaart rondom Veendam graag zoals u voor ogen heeft.

Uw begrafenisondernemer in de omgeving van Veendam

Begrafenisondernemer Veendam

Begrafenis Veendam

Het eerste waar u vaak een beslissing over moet nemen is of u een begrafenis of een crematie in de omgeving van Veendam wilt verzorgen. Voor ons is het niet belangrijk wat uw keuze is, wij staan hoe dan ook voor u klaar. Als u wilt kiezen voor een begrafenis, zijn wij de begrafenisondernemer voor u in Veendam. Wij bieden u diverse mogelijkheden. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een traditionele begraafplaats, maar u kunt ook kiezen voor een natuurbegraafplaats. Hier bevinden de graven zich in een natuurlijke omgeving als een bosachtig gebied, heide of een landgoed. Het idee van een natuurbegraafplaats is dat het graf opgaat in de natuur. In de omgeving bevindt zich het Hillig Meer, een natuurbegraafplaats in de Drentse natuur. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw dierbare te begraven op een traditionele begraafplaats in de omgeving van Veendam. Laat onze begrafenisondernemer u ontzorgen in het regelen van de begrafenis in Veendam.

Stille crematie in Veendam

Crematie Veendam

Crematie Veendam

Wanneer u de voorkeur geeft aan een crematie in de omgeving van Veendam heeft u ook verschillende mogelijkheden. Zo kunt u een stille crematie laten verzorgen. Dit betekent dat u ervoor kiest om de uitvaart op een andere locatie in de omgeving van Veendam te laten plaatsvinden dan in het crematorium. De plek die u wilt kiezen is geheel aan u. Uiteraard helpen wij u graag bij het zoeken naar een passende locatie met de juiste sfeer. Alles is hierin mogelijk. Denk aan een kerk, een mooie plek in de natuur, bij u thuis of een andere overdekte plek. Een ander voordeel van een stille crematie is dat u minder rekening hoeft te houden met de planning van het crematorium. Het crematorium wordt in dit geval uitsluitend gebruik voor de daadwerkelijke crematie. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om wel het crematorium voor de uitvaart te gebruiken.

Ons uitvaartcentrum vlakbij Veendam voor een waardig afscheid

Uitvaartzorg Boerhaave biedt u ook ons eigen uitvaartcentrum aan als locatie voor de uitvaart. Ons uitvaartcentrum is zo ingericht dat u mooi en waardig afscheid kunt nemen van uw dierbare. Wij beschikken hier over alle faciliteiten die u nodig heeft voor een passend en persoonlijk afscheid. U bent altijd van harte welkom om eens te komen kijken in ons uitvaartcentrum. Daarnaast kunnen wij alles regelen rondom de begrafenis of crematie in Veendam. Denk aan bloemen, catering, condoleance, vervoer en nog veel meer. Onze uitvaartverzorgers zijn er wanneer u dat wilt. U bepaalt zelf wat u zelf wilt regelen en wanneer u iets aan ons wilt over laten. Voor veel zaken kunt u rustig de tijd nemen. Ook als u graag zelf veel wilt regelen, zorgen wij dat u geen zaken over het hoofd ziet.

Kom gerust eens bij ons langs!

Bij Uitvaartzorg Boerhaave zijn uw laatste wensen in vertrouwde handen. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. Samen met u zorgen wij voor een mooie uitvaart in Veendam, of het nu gaat om een begrafenis of een crematie.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!

Maak kennis

Op dit moment hulp nodig?

Bel ons 24/7
gratis op dit nummer
praten-over-de-dood

Wil u heeft geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam. Gewoon voor algemene vragen of adviezen. Belt u ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Als je twijfelt over de verzekeringsvorm dan wel waarde van je polis, laat ons dit voor je uitzoeken, we helpen je hierbij graag en kunnen je naar een korte inventarisatie van jouw uitvaartwensen al direct een indicatie geven of je voldoende bent verzekerd!

Jouw uitvaartwensen vastleggen geeft je een gerust gevoel en houvast aan de nabestaande(n).
Graag helpen we je met het invullen hiervan en beantwoorden wij je vragen, zodat alles duidelijk is voor nu en in de toekomst.

Wil je geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen. Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

uitvaart

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heb je een vraag of wil je advies over het regelen van een uitvaart en/of wil je een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heb je vragen over het regelen van een begrafenis en/of wil je een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heb je vragen over het regelen van een crematie en/of wil je een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

In de ruim 25 jaar die ik als uitvaartverzorger werk kom ik vaak bij families terecht die op dat moment even niet weten hoe het allemaal moet, er moeten veel beslissingen worden genomen om op de juiste wijze vorm te kunnen geven aan het afscheid. Samen met de familie en nabestaanden wil ik een waardevol afscheid verzorgen. Hierbij treed ik op als vangnet, waarbij ik een adviserende, dienstverlenende en begeleidende schakel wil zijn, uiteindelijk gaat het erom hoe de familie het afscheid wilt.
Ik realiseer me iedere keer weer dat ik voor de familie heel belangrijk ben en ik het rustpunt moet zijn zodat de familie elk moment weer een beroep op me kan doen. Dit iswerk dat je alleen met passie kunt doen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Mijn naam is Harnold Nieboer, sinds 2002 ben ik werkzaam in de uitvaart en sinds 2004 ben ik werkzaam als uitvaartverzorger bij Uitvaartzorg Boerhaave. Vanuit eigen ervaring heb ik gevoeld hoe prettig het is als er iemand is, dat als er in je directe omgeving iemand komt te overlijden, die naar je luistert, die er voor je is met kennis van zaken, die samen met je de weg zoekt naar de vorm die je wilt geven aan de uitvaart en probeert te ontzorgen aangaande de dingen die allemaal geregeld moeten worden voor de uitvaart.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Binnen de uitvaartverzorging kan ik nabestaanden begeleiden in de bijzondere, vaak moeilijke, levensfase wanneer een dierbare overlijdt. Het hele proces van afscheid volgens de wensen van overledene en nabestaanden wordt door mij tot in de puntjes verzorgd en goed geregeld. Ook na de uitvaart heb ik contact met de nabestaanden om te helpen bij vragen die ze hebben op het gebied van urnen, verstrooien, bijzettingen of verzekeringen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Om een familie in een moeilijke tijd te kunnen helpen door samen met hun vorm te mogen geven aan het afscheid is een grote passie van mij. Mijn inziens is een uitvaart een weerspiegeling van iemands leven en kan je hier op zoveel verschillende manieren een invulling aan geven, zodat het afscheid ook echt een betekenisvolle herinnering wordt die je verder kan helpen. Iemand met raad en daad bijstaan en een uitvaart te organiseren waarin de wensen van de familie duidelijk kenbaar zijn, vind ik heel bijzonder om te mogen doen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.