Rouwvervoer bestellen in Groningen

Bel ons en we helpen je meteen.

Afscheid nemen van een dierbare hoeft niet te worden beperkt door alleen traditie. Met een ruime keuze aan uitvaartvoertuigen kan je mede een uniek afscheid creëren dat zijn of haar leven weerspiegelt. 

Ga verder dan de standaard zwarte rouwauto en kies voor een auto, vrachtwagen of motor in zijn of haar favoriete kleur. Huur een oldtimer of aangepaste auto waar hij gepassioneerd over was. Of kies iets echt unieks – een koets met paarden, een fiets met aanhanger of een bakfiets

De keuzemogelijkheid van ons wagenpark evolueert met de mode en de technologische vooruitgang en gaat verder dan alleen de traditionele zwarte of donkergrijze lijkwagen.

Weet je niet zeker wat indruk zal maken? Onze medewerkers kunnen je helpen met ideeën en alle mogelijkheden toelichten. Door samen te werken met gespecialiseerde transportbedrijven kunnen we elk type begrafenistransport verzorgen.

Jouw laatste wens in vertrouwde handen!
bladren
ons team
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor je klaar!

Mogelijheden Crematie

Wil je geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen. Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.