Leek

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaart Leek

Uitvaart Leek laten verzorgen door Uitvaartzorg Boerhaave

Uitvaart LeekUitvaartzorg Boerhaave ondersteunt u graag bij het verzorgen van een uitvaart. Onze uitvaartverzorgers kunnen zich goed voorstellen dat u in een moeilijk periode bent belandt na het overlijden van uw dierbare. Uw hoofd staat er nu misschien niet naar om belangrijke beslissingen rondom de uitvaart te maken. Daarom staan wij bij Uitvaartzorg Boerhaave voor u klaar. Wij proberen zoveel mogelijk uit handen te nemen. Door alles te bespreken, de praktische zaken en het emotionele goed te combineren, doen wij ons best om u zo goed mogelijk te ontzorgen. Wanneer u bepaalde zaken graag zelf wilt regelen, kunt u dit uiteraard aangeven. Dan doen wij een stapje terug. Voor het organiseren van een uitvaart heeft u verschillende mogelijkheden. Wij vertellen u graag over onze mogelijkheden in een persoonlijk gesprek. Daarin bespreken wij ook graag uw wensen. Deze nemen wij bijzonder serieus.

Een mooie en waardige crematie in Leek

Crematie Leek

Crematie Leek

Eén van de eerste dingen waar u een keuze in moet maken als het gaat om een uitvaart is, of u een crematie of een begrafenis wilt. Als u kiest voor een crematie, heeft u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een stille crematie. Dit betekent dat u zelf de locatie kiest van het afscheid. Hier zitten een aantal voordelen aan. U kiest zelf een locatie die u passend vindt, u hoeft minder rekening te houden met de planning van het crematorium en mogelijk bespaart u kosten. De locatie voor het afscheid kan overal zijn. Denk aan een kerk, een mooie plek in de natuur of misschien wel bij u thuis. Mogelijke locaties in de omgeving van Leek zijn de Martinikerk of de Paalkoepel. Natuurlijk is het ook mogelijk om ook het afscheid in het crematorium te organiseren.

De begrafenis in Leek organiseren met de hulp van Uitvaartzorg Boerhaave

Begrafenis Leek

Begrafenis Leek

Als u ervoor kiest om een begrafenis te organiseren heeft u ook verschillende mogelijkheden. Zo is er de keuze van de begraafplaats. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een traditionele begraafplaats, maar ook voor een natuurbegraafplaats. Op een natuurbegraafplaats bevinden de graven zich in een natuurlijke omgeving. Denk aan een bosachtig gebied of op een landgoed. Het idee van een natuurgraf is dat het opgaat in de omgeving. In de omgeving van Leek bevindt zich bijvoorbeeld het Hillig meer, een natuurbegraafplaats in en prachtig bosgebied. Als het gaat om de locatie bent u vrij om hier zelf een keuze in te maken. Uiteraard bent u welkom om het afscheid in ons eigen uitvaartcentrum nabij Leek te organiseren. Graag helpen wij u bij het zoeken naar een passende locatie met de juiste sfeer. We zorgen ervoor dat het een mooi en waardig afscheid wordt.

Uitvaartzorg Boerhaave is uw uitvaartondernemer voor een persoonlijke uitvaart in Leek

Of u nu kiest voor een begrafenis of een crematie, het belangrijkste is dat het zo wordt als u voor ogen heeft. Uw laatste wensen zijn bij ons in vertrouwde handen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u bijstaan tijdens het moeilijke moment, het verliezen van een dierbare. Ons uitgangspunt zijn altijd uw persoonlijke wensen. Samen met u kijken onze ervaren uitvaartverzorgers naar alle zaken die geregeld moeten worden wanneer u uw dierbare moet laten begraven of cremeren. Als uitvaartondernemer in Leek kunnen wij alles voor u regelen. Denk aan bloemen, drukwerk, vervoer, kisten, muziek en nog veel meer. Ook verzorgen wij graag de condoleance en catering voor u. Natuurlijk kunnen de kosten ook een belangrijke rol spelen. Wij informeren u hier graag over en u mag ons altijd om advies vragen als het gaat om kosten of verzekeringen rond de uitvaart in Leek.

Neem contact met ons op!

Uitvaartzorg Boerhaave streeft ernaar om de begrafenis of crematie zo te organiseren als u voor ogen heeft. Het belangrijkste voor ons zijn uw wensen. Laat het ons gerust weten als u onze hulp nodig heeft. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Dan mag u altijd contact met ons opnemen. Samen met u zorgen wij graag voor een persoonlijk en passend afscheid.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!

Maak kennis

Op dit moment hulp nodig?

Bel ons 24/7
gratis op dit nummer
praten-over-de-dood

Wil u heeft geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam. Gewoon voor algemene vragen of adviezen. Belt u ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Als je twijfelt over de verzekeringsvorm dan wel waarde van je polis, laat ons dit voor je uitzoeken, we helpen je hierbij graag en kunnen je naar een korte inventarisatie van jouw uitvaartwensen al direct een indicatie geven of je voldoende bent verzekerd!

Jouw uitvaartwensen vastleggen geeft je een gerust gevoel en houvast aan de nabestaande(n).
Graag helpen we je met het invullen hiervan en beantwoorden wij je vragen, zodat alles duidelijk is voor nu en in de toekomst.

Wil je geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen. Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

uitvaart

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heb je een vraag of wil je advies over het regelen van een uitvaart en/of wil je een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heb je vragen over het regelen van een begrafenis en/of wil je een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heb je vragen over het regelen van een crematie en/of wil je een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

In de ruim 25 jaar die ik als uitvaartverzorger werk kom ik vaak bij families terecht die op dat moment even niet weten hoe het allemaal moet, er moeten veel beslissingen worden genomen om op de juiste wijze vorm te kunnen geven aan het afscheid. Samen met de familie en nabestaanden wil ik een waardevol afscheid verzorgen. Hierbij treed ik op als vangnet, waarbij ik een adviserende, dienstverlenende en begeleidende schakel wil zijn, uiteindelijk gaat het erom hoe de familie het afscheid wilt.
Ik realiseer me iedere keer weer dat ik voor de familie heel belangrijk ben en ik het rustpunt moet zijn zodat de familie elk moment weer een beroep op me kan doen. Dit iswerk dat je alleen met passie kunt doen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Mijn naam is Harnold Nieboer, sinds 2002 ben ik werkzaam in de uitvaart en sinds 2004 ben ik werkzaam als uitvaartverzorger bij Uitvaartzorg Boerhaave. Vanuit eigen ervaring heb ik gevoeld hoe prettig het is als er iemand is, dat als er in je directe omgeving iemand komt te overlijden, die naar je luistert, die er voor je is met kennis van zaken, die samen met je de weg zoekt naar de vorm die je wilt geven aan de uitvaart en probeert te ontzorgen aangaande de dingen die allemaal geregeld moeten worden voor de uitvaart.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Binnen de uitvaartverzorging kan ik nabestaanden begeleiden in de bijzondere, vaak moeilijke, levensfase wanneer een dierbare overlijdt. Het hele proces van afscheid volgens de wensen van overledene en nabestaanden wordt door mij tot in de puntjes verzorgd en goed geregeld. Ook na de uitvaart heb ik contact met de nabestaanden om te helpen bij vragen die ze hebben op het gebied van urnen, verstrooien, bijzettingen of verzekeringen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Om een familie in een moeilijke tijd te kunnen helpen door samen met hun vorm te mogen geven aan het afscheid is een grote passie van mij. Mijn inziens is een uitvaart een weerspiegeling van iemands leven en kan je hier op zoveel verschillende manieren een invulling aan geven, zodat het afscheid ook echt een betekenisvolle herinnering wordt die je verder kan helpen. Iemand met raad en daad bijstaan en een uitvaart te organiseren waarin de wensen van de familie duidelijk kenbaar zijn, vind ik heel bijzonder om te mogen doen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.