Uitvaart in Leek met waardigheid en respect

Bij Uitvaartzorg Boerhaave kan je terecht voor een mooi en persoonlijk afscheid, wij verzorgen dit graag in ons eigen uitvaartcentrum of een andere locatie die jou past!

Het plannen van een uitvaart in Leek tijdens een periode van rouw kan overweldigend aanvoelen. Ons meelevende personeel van Uitvaartzorg Boerhaave is hier om family met de grootste zorg, waardigheid en steun door dit moeilijke process te leiden. Na meer dan 20 jaar de gemeenschap van Leek en omstreken te hebben gediend, begrijpen we de diepe pijn van het verlies en zorgen we ervoor dat elke herdenkingsdienst troost biedt terwijl we het leven van je dierbare eren.

Het verlies van een vriend of familielid is nooit gemakkelijk, maar de rituelen en bijeenkomsten van een begrafenis bieden een zinvolle manier om het verdriet te verwerken. De begrafenisplechtigheid brengt dierbaren samen om te rouwen en het leven van iemand te vieren door middel van verhalen, muziek, symbolen, gebeden of lezingen. We zullen met je samenwerken om een ​​diep persoonlijke dienst vorm te geven, of deze nu traditionaleel of hedendaags is. Velen vinden ook afsluiting en troost door begrafenis of crematie . We begeleiden familys met compassie door deze laatste regelingen.

Bij Uitvaartzorg Boerhaave is het ons doel om de stress rond het plannen van een begrafenis in Leek te verminderen, zodat family zich kunnen richten op genezing. Je kunt leunen op op ons ervaren en zorgzame personeel tijdens deze pijnlijke overgang. We zijn hier om je dierbare te eren en troost te bieden aan degenen die achterblijven. Of je nu een tradicionalele begrafenis, een privé-begrafenis of een gepersonaliseerde gedenkcrematiedienst wenst, wij zijn toegewijd aan het creëren van een betekenisvolle ervaring. Laat ons je ondersteunen terwijl jij iemand speciaal herdenkt.

uitvaartdiensten in Leek

Onze uitvaartdiensten in Leek

 • Uitvaart

  Het verliezen van een dierbare is een van de moeilijkste ervaringen in het leven. Bij Uitvaartzorg Boerhaave begrijpen we de diepe pijn van verdriet en zijn we toegewijd om families met compassie, waardigheid en respect door deze lastige tijd te leiden. Ons zorgzame personeel zal nauw met je samenwerken om een ​​zinvolle, gepersonaliseerde uitvaartdienst te creëren die het unieke leven van je dierbare eert.

  Wij helpen family met alle noodzakelijke regelingen, van het voorbereiden van de overlijdensadvertentie tot het bestellen van bloemen , het selecteren van muziek and het organiseren van vervoer . Op de dag van de dienst zorgen we ervoor dat elk detail met zorg wordt afgehandeld, zodat jij je kunt concentreren op het delen van herinneringen en het vinden van troost. Of je nu een tradicionalele uitvaart met bezoek en processie wenst of een meer hedendaagse viering van het leven, wij zullen een passend eerbetoon creëren. Weet dat ons hele team er is om je te ondersteunen tijdens je verlies.

 • Begrafenis

  Voor velen helpt een volledige begrafenis om afsluiting te vinden na het verliezen van iemand die dichtbij stond. Ons uitvaartcentrum biedt complete begrafenis diensten, en helpt familys bij elke stap van begin tot eind. We zullen met je samenwerken over begrafenisopties, zoals het kiezen van een kist en een grafkelder of liner indien nodig. Ons personeel zal vervolgens details coördineren zoals het reserveren van de begraafplaats, het voorbereiden van de graflocatie, het aanvragen van vergunningen en het regelen van de stoet naar de begraafplaats.

  Tijdens de begrafenis leiden onze directeuren family door de betekenisvolle rituelen van toewijdingsgebeden, militaire eer voor veteranen en laatste afscheidswoorden. We begrijpen hoe moeilijk deze dag kan zijn en bieden zachte ondersteuning. Families kunnen troost vinden in de wetenschap dat hun dierbare met de grootste zorg en waardigheid is begraven. Laat ons zorgzame team je helpen het leven van iemand bijzonder te eren via begrafenisdiensten.

 • Crematie

  Voor sommige family is crematie een passendere optie om een ​​dierbare te gedenken. Ons uitvaartcentrum biedt volledige crematiediensten, van het eerste gesprek tot de laatste regelingen. We zullen een open gesprek met je hebben om je wensen te bepalen en een zinvolle dienst te creëren. Dit omvat het selecteren van een urn en het plannen van een herdenkingsceremonie met muziek, lezingen, foto’s en meer.

  Op de dag van de crematie zal ons personeel de overledene met zorg en respect naar een gecertificeerd crematorium vervoeren. De resten worden vervolgens aan de familie teruggegeven of verspreid op een betekenisvolle plaats. Omdat we al vele family door crematie hebben begeleid, begrijpen we de uitdagingen en zijn we er voor hulp en ondersteuning. Sta ons toe in deze moeilijke tijd herinneringen op een waardige, troostende manier te eren.

Wat kost een uitvaart in Leek?

Het plannen van een uitvaart omvat vele details, waaronder de kosten. Bij Uitvaartzorg Boerhaave begrijpen we dat dit overweldigend kan aanvoelen tijdens een al moeilijke tijd. Daarom leggen we alle kosten duidelijk uit zodat family weten wat ze kunnen verwachten. Hier zijn de gemiddelde kosten voor gangbare uitvaartdiensten in Leek:

 1. Uitvaart – €6.000 to €12.000
  Dit dekt basisdiensten zoals voorbereiding, bezichtiging, uitvaartceremonie, rouwautovervoer en personeel. Bijkomende kosten kunnen bloemen, overlijdensberichten, uitvaartlunch, enz. omvatten.
 2. Begrafenis – €7,000 to €11,000
  Bovenop de uitvaart vereist een begrafenis betaling voor de kavel, het openen/sluiten van het graf, de grafkelder of liner, begrafenisvergunning en begraafplaatskosten. Grafstenen en markeringen zijn een extra kostenpost.
 3. Crematie – €4,800 до €8,000
  Het crematieproces brengt crematiekosten, urn kosten en uitgaven voor de herdenkingsceremonie met zich mee. Het verstrooien of bijzetten van as kan meer kosten met zich meebrengen.

Ons personeel zal een gedetailleerde prijslijst verstrekken en je alle opties uitleggen. Laat ons je ondersteunen tijdens deze uitdagende tijd.

Uitvaart in Leek door Uitvaartzorg Boerhaave

Het plannen van een uitvaart is een moeilijke taak tijdens een al pijnlijke periode van verdriet en verlies. Bij Uitvaartzorg Boerhaave is ons toegewijde personeel er om familys in Leek bij elke stap te begeleiden bij het eren van een dierbare met een betekenisvolle dienst. Of je nu kiest voor een tradicionalele uitvaart, een privé-begrafenis of een gepersonaliseerde crematieherdenking, wij zullen alle details met compassie en ondersteuning afhandelen.

Na de gemeenschap van Leek meer dan 20 jaar te hebben gediend, begrijpen we de diepe pijn van het verliezen van iemand die dichtbij staat en zullen we ervoor zorgen dat je dierbare met de grootste zorg, waardigheid en respect te ruste wordt gelegd. We verlichten graag een deel van de last in deze verdrietige tijd, terwijl jij verdriet verwerkt, afsluiting vindt en eer betoont aan iemand speciaal.

Ons hele team staat altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en te helpen waar we kunnen. We zijn vereerd deel uit te maken van deze gemeenschap en family bij te staan ​​tijdens de moeilijkste afscheidsmomenten van het leven.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Jouw laatste wens in vertrouwde handen!
bladren
ons team
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor je klaar!

Mogelijheden Crematie

Wil je geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen. Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.