Uitvaart in Zuidhorn

Bij Uitvaartzorg Boerhaave kan je terecht voor een mooi en persoonlijk afscheid, wij verzorgen dit graag in ons eigen uitvaartcentrum of een andere locatie die jou past!

Uitvaart Zuidhorn laten verzorgen door Uitvaartzorg Boerhaave

Ben je op zoek naar iemand die je kan ondersteunen bij het verzorgen van een uitvaart in of in de omgeving van Zuidhorn? Dan ben je bij Uitvaartzorg Boerhaave aan het juiste adres. Wij denken graag met je mee over de invulling van de uitvaart.

Het overlijden van een dierbare is een moeilijk en emotioneel moment. In deze periode moet je belangrijke beslissingen nemen over de uitvaart. Dit kan best lastig zijn en daarom staan de uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg Boerhaave voor je klaar. Bij Uitvaartzorg Boerhaave bieden wij je verschillende mogelijkheden.

Wij regelen alles voor je. Denk hierbij aan bloemen en drukwerk, vervoer, een powerpoint, muziek, condoleance, catering en nog veel meer. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om de uitvaart te filmen of te livestreamen. Zo is het toch mogelijk voor iedereen om het afscheid te volgen, ondanks dat ze niet aanwezig kunnen zijn.

begrafenis in Zuidhorn

Een waardige begrafenis in Zuidhorn

De eerste keuze die je meestal moet maken, is of je voor een begrafenis of een crematie kiest. Bij Uitvaartzorg Boerhaave is beide mogelijk. Als je wilt kiezen voor een begrafenis, heb je verschillende mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een traditionele begrafenis of een natuurbegraafplaats.

Het idee van een natuurgraf is dat het graf opgaat in de natuurlijke omgeving. Vaak gebeurt dat gespreid over een groter terrein, denk aan een bosachtig gebied, heide of landgoed. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een traditionele begraafplaats in de omgeving van Zuidhorn.

Het belangrijkste is dat het afscheid voldoet aan je wensen. Graag gaan wij persoonlijk met je in gesprek zodat wij je wensen en die van je dierbare goed op een rijtje hebben. In dit gesprek vertellen wij je ook graag meer over onze mogelijkheden.

Stille crematie bij Uitvaartzorg Boerhaave

 

Als je wilt kiezen voor een crematie, heb je ook verschillende mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een stille crematie. Dit betekent dat je zelf de locatie kiest voor het afscheid. Dit kan overal zijn. Denk aan een kerk, een mooie plek in de natuur of misschien wel bij je thuis in de woonkamer.

Uitvaartzorg Boerhaave is bekend in de regio en heeft ervaringen met geschikte locaties voor een afscheid. Wij helpen je graag bij het zoeken naar een passende en mooie locatie voor het afscheid van je dierbare. Natuurlijk mag je hiervoor gebruikmaken van ons uitvaartcentrum of een ander uitvaartcentrum in de omgeving van Zuidhorn.

Ook is het mogelijk om het afscheid te organiseren in het crematorium. Als je kiest voor een stille crematie, vindt alleen de daadwerkelijk crematie in het crematorium plaats.

Uitvaartcentrum in de omgeving van Zuidhorn

Natuurlijk mag je gebruikmaken van ons uitvaartcentrum (vlakbij Zuidhorn) voor het organiseren van het afscheid. Hier beschikken wij over alle faciliteiten die je nodig hebt voor een mooi en waardig afscheid. Je laatste wensen zijn bij ons in vertrouwde handen.

Dit nemen wij bijzonder serieus. Door onze jarenlange ervaring weten wij goed hoe wij je moeten bijstaan in deze moeilijke periode. Onze goed opgeleide uitvaartverzorgers zullen samen met jou kijken naar alle zaken die geregeld moeten worden na een overlijden. Je bepaalt natuurlijk zelf wat je liever zelf wilt regelen en wat je aan ons wilt over laten.

Voor veel zaken kun je rustig de tijd nemen. Onze uitvaartverzorgers zorgen ervoor dat je geen zaken over het hoofd ziet. Voor eens sfeerimpressie van ons uitvaartcentrum kun je alvast de foto’s op onze website bekijken.

Je bent welkom bij Uitvaartzorg Boerhaave

Kom gerust eens bij ons langs om een kijkje te nemen in ons uitvaartcentrum. Heb je vragen of wil je meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag verder.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Jouw laatste wens in vertrouwde handen!
bladren
ons team
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor je klaar!

Mogelijheden Crematie

Wil je geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen. Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.