Uitvaart, begrafenis en crematie in Zuidhorn

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaart Zuidhorn laten verzorgen door Uitvaartzorg Boerhaave

Bent u op zoek naar iemand die u kan ondersteunen bij het verzorgen van een uitvaart in of nabij Zuidhorn? Dan bent u bij Uitvaartzorg Boerhaave goed terecht. Wij denken graag met u mee over de invulling van de uitvaart.

Het overlijden van een dierbare is een moeilijk en emotioneel moment. In deze periode moet u belangrijke beslissingen nemen over de uitvaart, dit kan best lastig zijn. Daarom staan de uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg Boerhaave voor u klaar. Bij Uitvaartzorg Boerhaave bieden wij u verschillende mogelijkheden.

Wij regelen alles voor u. Denk aan bloemen en drukwerk, vervoer, een powerpoint, muziek, condoleance, catering en nog veel meer. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om de uitvaart te filmen of live te streamen. Zo is het toch mogelijk voor iedereen om het afscheid te volgen. Ondanks dat ze niet aanwezig kunnen zijn.

Uitvaart Zuidhorn.

Een waardige begrafenis in Zuidhorn

De eerste keuze die u meestal moet maken is of u voor een begrafenis of een crematie wilt kiezen. Bij Uitvaartzorg Boerhaave is beide mogelijk. Als u wilt kiezen voor een begrafenis heeft u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een traditionele begrafenis of een natuurbegraafplaats.

Het idee van een natuurgraf is dat het graf opgaat in de natuurlijke omgeving. Vaak gebeurt dat gespreid over een groter terrein, denk aan een bosachtig gebied, heide of landgoed. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een traditionele begraafplaats in de omgeving van Zuidhorn.

Het belangrijkste is dat het afscheid voldoet aan uw wensen. Graag gaan wij persoonlijk met u in gesprek zodat wij uw wensen en die van uw dierbare goed op een rijtje hebben. In dit gesprek vertellen wij u ook graag meer over onze mogelijkheden.

Stille crematie bij Uitvaartzorg Boerhaave

 

Als u wilt kiezen voor een crematie heeft u ook verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een stille crematie. Dit betekent dat u zelf de locatie kiest voor het afscheid. Dit kan overal zijn. Denk aan een kerk, een mooie plek in de natuur of misschien wel bij u thuis.

Uitvaartzorg Boerhaave is bekend in de regio en heeft ervaringen met geschikte locaties voor een afscheid. Wij helpen u graag bij het zoeken naar een passende en mooie locatie voor het afscheid van uw dierbare. Natuurlijk mag u hiervoor gebruik maken van ons uitvaartcentrum of een ander uitvaartcentrum in de omgeving van Zuidhorn.

Ook is het mogelijk om het afscheid te organiseren in het crematorium. Als u kiest voor een stille crematie vindt alleen de daadwerkelijk crematie in het crematorium plaats.

Uitvaartcentrum in de omgeving van Zuidhorn

Natuurlijk mag u gebruik maken van ons uitvaartcentrum vlakbij Zuidhorn voor het organiseren van het afscheid. Hier beschikken wij over alle faciliteiten die u nodig heeft voor een mooi en waardig afscheid. Uw laatste wensen zijn bij ons in vertrouwde handen.

Dit nemen wij bijzonder serieus. Door onze jarenlange ervaring weten wij goed hoe wij u moeten bijstaan in deze moeilijke periode. Onze goed opgeleide uitvaartverzorgers zullen samen met u kijken naar alle zaken die geregeld moeten worden na een overlijden. U bepaalt natuurlijk zelf wat u wilt regelen en wat u aan ons wilt over laten.

Voor veel zaken kunt u rustig de tijd nemen. Onze uitvaartverzorgers zorgen ervoor dat u geen zaken over het hoofd ziet. Voor eens sfeerimpressie van ons uitvaartcentrum kunt u alvast de video’s en foto’s op onze website bekijken.

U bent welkom bij Uitvaartzorg Boerhaave

Kom gerust eens bij ons langs om een kijkje te nemen in ons uitvaartcentrum. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!

Maak kennis

Op dit moment hulp nodig?

Bel ons 24/7
gratis op dit nummer
praten-over-de-dood

Wil u heeft geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam. Gewoon voor algemene vragen of adviezen. Belt u ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Als je twijfelt over de verzekeringsvorm dan wel waarde van je polis, laat ons dit voor je uitzoeken, we helpen je hierbij graag en kunnen je naar een korte inventarisatie van jouw uitvaartwensen al direct een indicatie geven of je voldoende bent verzekerd!

Jouw uitvaartwensen vastleggen geeft je een gerust gevoel en houvast aan de nabestaande(n).
Graag helpen we je met het invullen hiervan en beantwoorden wij je vragen, zodat alles duidelijk is voor nu en in de toekomst.

Wil je geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen. Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

uitvaart

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heb je een vraag of wil je advies over het regelen van een uitvaart en/of wil je een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heb je vragen over het regelen van een begrafenis en/of wil je een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heb je vragen over het regelen van een crematie en/of wil je een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

In de ruim 25 jaar die ik als uitvaartverzorger werk kom ik vaak bij families terecht die op dat moment even niet weten hoe het allemaal moet, er moeten veel beslissingen worden genomen om op de juiste wijze vorm te kunnen geven aan het afscheid. Samen met de familie en nabestaanden wil ik een waardevol afscheid verzorgen. Hierbij treed ik op als vangnet, waarbij ik een adviserende, dienstverlenende en begeleidende schakel wil zijn, uiteindelijk gaat het erom hoe de familie het afscheid wilt.
Ik realiseer me iedere keer weer dat ik voor de familie heel belangrijk ben en ik het rustpunt moet zijn zodat de familie elk moment weer een beroep op me kan doen. Dit iswerk dat je alleen met passie kunt doen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Mijn naam is Harnold Nieboer, sinds 2002 ben ik werkzaam in de uitvaart en sinds 2004 ben ik werkzaam als uitvaartverzorger bij Uitvaartzorg Boerhaave. Vanuit eigen ervaring heb ik gevoeld hoe prettig het is als er iemand is, dat als er in je directe omgeving iemand komt te overlijden, die naar je luistert, die er voor je is met kennis van zaken, die samen met je de weg zoekt naar de vorm die je wilt geven aan de uitvaart en probeert te ontzorgen aangaande de dingen die allemaal geregeld moeten worden voor de uitvaart.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Binnen de uitvaartverzorging kan ik nabestaanden begeleiden in de bijzondere, vaak moeilijke, levensfase wanneer een dierbare overlijdt. Het hele proces van afscheid volgens de wensen van overledene en nabestaanden wordt door mij tot in de puntjes verzorgd en goed geregeld. Ook na de uitvaart heb ik contact met de nabestaanden om te helpen bij vragen die ze hebben op het gebied van urnen, verstrooien, bijzettingen of verzekeringen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Om een familie in een moeilijke tijd te kunnen helpen door samen met hun vorm te mogen geven aan het afscheid is een grote passie van mij. Mijn inziens is een uitvaart een weerspiegeling van iemands leven en kan je hier op zoveel verschillende manieren een invulling aan geven, zodat het afscheid ook echt een betekenisvolle herinnering wordt die je verder kan helpen. Iemand met raad en daad bijstaan en een uitvaart te organiseren waarin de wensen van de familie duidelijk kenbaar zijn, vind ik heel bijzonder om te mogen doen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.