Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 5255 980

Kunnen wij u helpen?

Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Kosten uitvaart

Een speciaal afscheid is niet per definitie meteen duurder. Laat u door ons adviseren over de mogelijkheden en kosten.

Uitvaartvereniging

Vroeger kende men zoiets als burenhulp, noaberschap. De dorpsgenoten droegen zorg voor veel aspecten rondom de uitvaart. Uit dit noaberschap zijn de begrafenisverenigingen ontstaan. Tegenwoordig bestaan deze verenigingen nog wel, maar niet elk dorp is in staat om alle (personele) invulling te bieden die noodzakelijk is. Daarom wordt de vereniging vaak vertegenwoordigd door een professionele uitvaartverzorger, die door jarenlange samenwerking alle eigenheden en gebruiken van de gemeenschap kent. Uitvaartzorg Boerhaave, Stad en Ommeland vervult deze rol voor een aantal uitvaartverenigingen.

Wij werken onder andere voor:

  • De Laatste Eer, Hoogkerk
  • OGEFA (Oostum, Garnwerd, Ezinge, Feerwerd en Aduarderzijl)
  • Begrafenisvereniging Aduard
  • Begrafenisvereniging Noorddijk
  • Uitvaartvereniging “Kerspel” te Leens
  • Uitvaartvereniging Dorkwerd en Pieterzijl

De kosten van een passende uitvaart

Iedere uitvaart is verschillend en daarmee lopen ook de kosten van een uitvaart sterk uiteen. Het is dan ook onmogelijk om van te voren te zeggen wat een uitvaart gaat kosten. De hoogte van de uitvaartkosten hangt vooral samen met uw persoonlijke wensen. Onze uitvaartleiders hebben ervaring met alle typen uitvaarten, daarom kunnen we u voorzien van passend en duidelijk advies over de kosten van de gewenste uitvaart. Uiteraard houden we rekening met uw budget en hoe u verzekerd bent. Samen nemen we uw uitvaartwensen door en bespreken we welk budget u beschikbaar heeft voor de uitvaart. Zo komen we tot een passende uitvaart.

Meer mogelijk dan u denkt

Verzekeraars of grote uitvaartondernemingen geven niet altijd een realistisch beeld van de gemiddelde uitvaartkosten. Door creatief en onafhankelijk te zijn, kunnen we met u de gewenste uitvaart samenstellen.

Ons uitvaartcentrum

Wij beschikken aan de Boerhaavelaan over ons eigen uitvaartcentrum. Wij zijn hiermee niet direct afhankelijk van de ruimte of tijd die bijvoorbeeld een crematorium beschikbaar stelt. Ook kan dit een positief verschil maken in de kosten van de uitvaart.

Uitvaartverzekering

Wij kunnen u kosteloos helpen uitzoeken hoe u verzekerd bent of hoe de overledene verzekerd is. Bij ons krijgt u altijd eerlijk advies, ook als het financieel voor u gunstiger is de uitvaart bij een andere uitvaartondernemer te regelen. Dit kan bijvoorbeeld door een lidmaatschap van een uitvaartvereniging.

Wilt u meer informatie over hoe u zich kunt verzekeren voor de kosten van een uitvaart of wilt u weten of de overledene een uitvaartverzekering heeft afgelost? Dan kunt u meer informatie vinden op onze pagina over uitvaartverzekering.

.