Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0505255980

 Wij scoren een 10 op basis van 21 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Kosten uitvaart

Meer over de uitvaartkosten

Een speciaal afscheid is niet per definitie meteen duurder. Laat u door ons adviseren over de mogelijkheden en kosten.

Verschillende kosten per uitvaart

Iedere uitvaart is verschillend en daarmee lopen ook de kosten van een uitvaart sterk uiteen. Het is dan ook onmogelijk om op deze pagina alvast te zeggen wat uw uitvaart gaat kosten. De hoogte van de uitvaartkosten hangt vooral samen met uw persoonlijke wensen. Onze uitvaartbegeleiders hebben ervaring met alle typen uitvaarten, daarom kunnen we u voorzien van een goed en duidelijk advies over de kosten van uw gewenste uitvaart. Uiteraard houden we hier rekening met hoe u verzekerd bent en met uw beschikbare budget.

Samen met u nemen we de uitvaartwensen door en bespreken we welk budget u beschikbaar heeft voor de uitvaart. Zo komen we tot een passende uitvaart.

Meer mogelijk dan u denkt

Verzekeraars of grote uitvaartondernemingen geven niet altijd een realistisch beeld van de gemiddelde uitvaartkosten. Door creatief en onafhankelijk te zijn, kunnen we met u de gewenste uitvaart samenstellen.

Eigen uitvaartcentrum

Wij beschikken aan de Boerhaavelaan over ons eigen uitvaartcentrum. Wij zijn hiermee niet direct afhankelijk van de ruimte of tijd die bijvoorbeeld een crematorium beschikbaar stelt. Ook kan dit een positief verschil maken in de kosten van de uitvaart.

Uitvaartverzekering

Wij kunnen u kosteloos helpen uitzoeken hoe u verzekerd bent of hoe de overledene verzekerd is. Bij ons krijgt u altijd eerlijk advies, ook als het financieel voor u gunstiger is de uitvaart bij een andere uitvaartondernemer te regelen. Dit kan bijvoorbeeld door een lidmaatschap van een uitvaartvereniging.

Wilt u meer informatie over hoe u uzelf kunt verzekeren voor de kosten van een uitvaart of wilt u weten of de overledene een uitvaartverzekering heeft afgelost? Dan kunt u meer informatie vinden op onze speciale pagina hierover.