Begrafenissen in Groningen en omstreken

Bij Uitvaartzorg Boerhaave kan je terecht voor een mooi en persoonlijk afscheid, wij verzorgen dit graag in ons eigen uitvaartcentrum of een andere locatie die jou past!

Begrafenis

Hoe de begrafenis eruit komt te zien hangt af van de persoonlijke wensen van de overledene of nabestaanden. Uitvaartzorg Boerhaave helpt je graag bij het verzorgen van een passende uitvaart, op welke locatie dan ook. Voor het afscheid kan je iedere locatie kiezen die je wenst. Zo is het ook mogelijk om het afscheid van jouw dierbare in ons uitvaartcentrum te verzorgen. Zo bieden wij o.a. aan een huiskameruitvaart in een persoonlijk en intieme omgeving. 

Tegenwoordig zijn er voor het begraven verschillende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een algemene begraafplaats of een natuurbegraafplaats. Onze uitvaartverzorgers zijn bekend met verschillende geschikte locaties in de stad Groningen en omgeving. 

De grafrechten voor een graf verschillen per gemeente en is mede afhankelijk van de looptijd, een enkel- of meervoudig graf en de onderhoudskosten. Daar bovenop komen nog de kosten van een grafmonument. Het is dus goed om vooraf te bekijken wat de uiteindelijke kosten voor een begrafenis zullen zijn. Hierin kunnen wij met een maatadvies jou van dienst zijn.

Begrafenis in Groningen
Natuurbegraven in Groningen

Natuurbegraven

De laatste jaren zijn er in Nederland steeds meer natuurbegraafplaatsen gerealiseerd, met name in de hoger gelegen (drogere) gebieden. Kenmerkend voor deze begrafenis is dat het in de meeste gevallen gaat om een afgekocht langdurig grafrecht van 100 jaar of meer. Er wordt begraven in de natuur, hetgeen inhoudt dat er geen onderhoudskosten zijn. Dit betekend echter ook dat er geen grafmonument wordt toegestaan. 

De prijzen voor natuurbegraven liggen doorgaans in aanvang hoger dan op een gemeentelijke begraafplaats. Echter als je de looptijd en het onderhoud in beschouwing neemt, is dat feitelijk niet zo!

Jouw laatste wens in vertrouwde handen!
bladren
ons team
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor je klaar!

Mogelijheden Crematie

Wil je geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen. Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.