Uitvaart Hoogkerk

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaart Hoogkerk laten verzorgen door Uitvaartzorg Boerhaave

Uitvaart HoogkerkBent u op zoek naar iemand die u kan ondersteunen bij het verzorgen van een uitvaart in de omgeving van Hoogkerk? Dan bent u bij Uitvaartzorg Boerhaave goed terecht. Het overlijden van een dierbare is een moeilijk moment. Uw hoofd staat er waarschijnlijk op dit moment niet naar om belangrijke beslissingen te nemen rondom de uitvaart in Hoogkerk. Daarom staan onze uitvaartverzorgers voor u klaar. Wij denken graag met u mee over de invulling van het afscheid. Uitvaartzorg Boerhaave biedt u diverse mogelijkheden voor het organiseren van een mooi en waardig afscheid. Zo verzorgen wij graag de bloemen, het drukwerk, het vervoer, de muziek, de condoleance, de catering en nog veel meer. Uw wensen staan bij ons centraal. In een persoonlijk gesprek bespreken we deze graag. Ook vertellen we u dan graag meer over onze mogelijkheden.

Waardige begrafenis in de omgeving van Hoogkerk 

uitvaartzorg begrafenisondernemer

Eén van de eerste keuzes die u vaak moet maken is of u de voorkeur geeft aan een begrafenis of een crematie. Er zijn talloze mogelijkheden om de uitvaart naar wens in te richten, of het nu gaat om een begrafenis of een crematie. Zo kunt u kiezen voor een traditionele begraafplaats, maar is het tegenwoordig ook mogelijk om te kiezen voor een natuurbegraafplaats. Het graf gaat hier op in de natuurlijke omgeving. Denk aan een bosachtig gebied, heide of landgoed. De kosten van een uitvaart zijn vaak ook niet onbelangrijk. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt. Onze uitvaartverzorgers informeren u graag over de kosten van een begrafenis of een crematie. Zij kunnen u ook voorzien van advies als het gaat om de kosten en verzekeringen.

Stille crematie op een passende locatie nabij Hoogkerk

Natuurlijk is het ook mogelijk om te kiezen voor een crematie in de omgeving van Hoogkerk als uw voorkeur hier naar uit gaat. Ook voor een crematie zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunt u bij ons kiezen voor een stille crematie. Dit betekent dat u zelf kiest voor een passende locatie voor het afscheid . Natuurlijk mag u ook altijd gebruik maken van het crematorium, maar bij een stille crematie vindt het afscheid plaats op een andere locatie. Denk aan een kerk, een mooie plek in de natuur of misschien wel bij u thuis. Mogelijke geschikte locaties in de omgeving zijn de Martinikerk of De Paalkoepel. Onze uitvaartverzorgers zijn bekend in de regio en helpen u graag bij het zoeken naar een passende locatie. Belangrijk is dat de locatie de juiste sfeer heeft.

Ons uitvaartcentrum voor een mooie uitvaart nabij Hoogkerk

Bij Uitvaartzorg Boerhaave zijn uw laatste wensen in vertrouwde handen. Wij nemen dit bijzonder serieus. Met onze jarenlange ervaring weten wij goed hoe wij u bij kunnen staan in deze moeilijke periode. Samen met u kijken wij naar alle zaken die geregeld moeten worden na een overlijden. Natuurlijk mag u ook gebruik maken van ons eigen uitvaartcentrum nabij Hoogkerk. Hier beschikken wij over alle faciliteiten die u nodig heeft voor een persoonlijk en passend afscheid. Op onze website kunt u alvast foto’s en video’s bekijken voor een sfeerimpressie. Wij beschikken over een aula die geschikt is voor een afscheidsplechtigheid. In de familiekamer kunt u zich even terugtrekken. Onze uitvaartverzorgers zorgen ervoor dat u geen belangrijke zaken over het hoofd ziet. Als uitvaartzorg ondersteunen wij u graag bij de verzorging van een uitvaart in de omgeving van Hoogkerk.

Uitvaartzorg Boerhaave staat voor u klaar

U bent altijd van harte welkom om eens langs te komen in ons uitvaartcentrum nabij Hoogkerk. Wij laten u graag onze faciliteiten zien. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!

Maak kennis

Op dit moment hulp nodig?

Bel ons 24/7
gratis op dit nummer
praten-over-de-dood

Wil u heeft geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam. Gewoon voor algemene vragen of adviezen. Belt u ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Als je twijfelt over de verzekeringsvorm dan wel waarde van je polis, laat ons dit voor je uitzoeken, we helpen je hierbij graag en kunnen je naar een korte inventarisatie van jouw uitvaartwensen al direct een indicatie geven of je voldoende bent verzekerd!

Jouw uitvaartwensen vastleggen geeft je een gerust gevoel en houvast aan de nabestaande(n).
Graag helpen we je met het invullen hiervan en beantwoorden wij je vragen, zodat alles duidelijk is voor nu en in de toekomst.

Wil je geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen. Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

uitvaart

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heb je een vraag of wil je advies over het regelen van een uitvaart en/of wil je een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heb je vragen over het regelen van een begrafenis en/of wil je een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heb je vragen over het regelen van een crematie en/of wil je een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

In de ruim 25 jaar die ik als uitvaartverzorger werk kom ik vaak bij families terecht die op dat moment even niet weten hoe het allemaal moet, er moeten veel beslissingen worden genomen om op de juiste wijze vorm te kunnen geven aan het afscheid. Samen met de familie en nabestaanden wil ik een waardevol afscheid verzorgen. Hierbij treed ik op als vangnet, waarbij ik een adviserende, dienstverlenende en begeleidende schakel wil zijn, uiteindelijk gaat het erom hoe de familie het afscheid wilt.
Ik realiseer me iedere keer weer dat ik voor de familie heel belangrijk ben en ik het rustpunt moet zijn zodat de familie elk moment weer een beroep op me kan doen. Dit iswerk dat je alleen met passie kunt doen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Mijn naam is Harnold Nieboer, sinds 2002 ben ik werkzaam in de uitvaart en sinds 2004 ben ik werkzaam als uitvaartverzorger bij Uitvaartzorg Boerhaave. Vanuit eigen ervaring heb ik gevoeld hoe prettig het is als er iemand is, dat als er in je directe omgeving iemand komt te overlijden, die naar je luistert, die er voor je is met kennis van zaken, die samen met je de weg zoekt naar de vorm die je wilt geven aan de uitvaart en probeert te ontzorgen aangaande de dingen die allemaal geregeld moeten worden voor de uitvaart.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Binnen de uitvaartverzorging kan ik nabestaanden begeleiden in de bijzondere, vaak moeilijke, levensfase wanneer een dierbare overlijdt. Het hele proces van afscheid volgens de wensen van overledene en nabestaanden wordt door mij tot in de puntjes verzorgd en goed geregeld. Ook na de uitvaart heb ik contact met de nabestaanden om te helpen bij vragen die ze hebben op het gebied van urnen, verstrooien, bijzettingen of verzekeringen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Om een familie in een moeilijke tijd te kunnen helpen door samen met hun vorm te mogen geven aan het afscheid is een grote passie van mij. Mijn inziens is een uitvaart een weerspiegeling van iemands leven en kan je hier op zoveel verschillende manieren een invulling aan geven, zodat het afscheid ook echt een betekenisvolle herinnering wordt die je verder kan helpen. Iemand met raad en daad bijstaan en een uitvaart te organiseren waarin de wensen van de familie duidelijk kenbaar zijn, vind ik heel bijzonder om te mogen doen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.