Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 5255 980

Kunnen wij u helpen?

Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Wilsbeschikking

Het is niet zo vanzelfsprekend om over uw eigen uitvaart na te denken. Toch kan het geruststellend zijn om een en ander te bespreken en eventueel vast te leggen. Ook voor hen die achterblijven is het fijn om te weten wat de wensen van de overledene zijn. Wij adviseren u om uw wensen ook te bespreken met uw naasten. Zo kan ook het hoe en waarom achter sommige wensen duidelijk worden.

Het opstellen van uw wilsbeschikking

U kunt vrijblijvend een wilsbeschikking downloaden. Heeft u liever dat wij u een wilsbeschikking toesturen? Bel ons dan of stuur een mail met uw adresgegevens, dan sturen wij u deze toe. Hier zijn uiteraard geen kosten aan verbonden.

Ook kunt u te allen tijden een afspraak maken met onze uitvaartverzorger om u te laten informeren over de mogelijkheden van een uitvaart die bij u past. Door dit te bespreken kunnen wij u een transparante kostenbegroting geven wat een huidige uitvaart geheel naar uw wens(en) kost. U belt eenvoudig even op voor een afspraak of loopt binnen in ons uitvaartcentrum.

Dit gesprek is geheel gratis en vrijblijvend!

 

Inschrijven bij Uitvaartzorg Boerhaave

Wij zijn blij wanneer u kiest voor de uitvaart bij Uitvaartzorg Boerhaave.

Bij Uitvaartzorg Boerhaave bieden wij u de mogelijkheid om u in te laten schrijven in het Uitvaartregister. Dit is voor iedereen gratis. Indien u zich laat inschrijven in het uitvaartregister van Uitvaartzorg Boerhaave ontvangt u € 200,- korting op uw toekomstige uitvaartnota. Wij bieden u ook de mogelijkheid om een wilsbeschikking in te vullen, hier helpen wij u graag bij. Neem gerust contact met ons op, ook wanneer u de wilsbeschikking zelf al heeft ingevuld.

Download hier het document voor wilsbeschikking.

.