Wensenboekje

Het is niet zo vanzelfsprekend om over je eigen uitvaart na te denken. Toch kan het geruststellend zijn om het een en ander te bespreken en eventueel vast te leggen. Ook voor hen die achterblijven is het fijn om te weten wat de wensen van de overledene zijn. Wij adviseren je om jouw wensen ook te bespreken met je naasten. Zo kan het hoe en waarom achter sommige wensen duidelijk worden.

Jouw persoonlijke laatste wensenboekje

Een uitvaart regelen: vroeg of laat krijgen we er helaas allemaal mee te maken. Soms zijn we er beter op voorbereid, omdat iemand al een geruime tijd ziek was, maar soms komt een overlijden als een donderslag bij heldere hemel. In beide gevallen komt er in korte tijd veel op je af.

Uitvaartzorg Boerhaave heeft jarenlange ervaring met de invulling van de persoonlijke wensen rondom een begrafenis of crematie. Vanaf het moment van overlijden tot het moment van afscheid, maar ook daarna nemen wij de zorg uit handen. Samen zorgen wij voor een waardig en onvergetelijk afscheid, omdat je het niet over kunt doen.

Wanneer je zelf al eens een uitvaart hebt moeten regelen, weet je dat het heel fijn kan zijn als een overledene zijn of haar persoonlijke wensen heeft vastgelegd. Voor jezelf is het een geruststellende gedachte dat jouw eigen afscheid zal gaan zoals je dat zelf graag wilde. Daarbij is het ook fijn om te weten dat je je dierbaren niet achter laat met veel vragen en twijfels.

Leg je laatste uitvaartwensen vast in een zogenaamd ‘laatste wensenboekje’, ook wel codicil of wilsbeschikking genoemd. Hierin kun je aangeven wat jouw persoonlijke wensen zijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de keuze tussen begraven of cremeren, de inhoud van de afscheidsdienst, de muziek, eventuele sprekers en overige wensen.

Deze wensen vastgelegd in dit ‘laatste wensenboekje’, door jou ondertekend, kan je ook door Uitvaartzorg Boerhaave (in kopie) laten bewaren. Tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden bij een uitvaart dat goed advies hierbij wenselijk is. Ook hierin kan Uitvaartzorg Boerhaave je helpen.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak om jouw persoonlijke wensen te bespreken. Indien je wenst kunnen we hierbij ook jouw uitvaart verzekeringspolissen controleren of deze qua budget passen bij het juiste advies.

Jouw wensenboekje.
Jouw laatste wens in vertrouwde handen!
bladren
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor je klaar!

Jouw wensenboekje.

Jouw uitvaartwensen vastleggen geeft je een gerust gevoel en houvast aan de nabestaande(n).
Graag helpen we je met het invullen hiervan en beantwoorden wij je vragen, zodat alles duidelijk is voor nu en in de toekomst.

Mogelijheden Crematie

Wil je geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen. Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.