ASR (voorheen Ardanta genoemd) uitvaartverzekering

ASR verzekeringen zijn via Uitvaartzorg Boerhaave het voordeligst. Wanneer je een ASR verzekering hebt, kan je ons altijd rechtstreeks bellen. Je bent misschien ook bekend met de namen Nuvema of Lifetri. De naam Nuvema is veranderd in Lifetri, zij verkopen geen nieuwe polissen meer maar ook zij laten de uitvaarten uitvoeren door uitvaartzorg Boerhaave. 

Voor het sluiten van een nieuwe uitvaartverzekering is de verzekeraar ASR een goede verzekeraar, deze verzekeringsmaatschappij heeft polissen met complete en gunstige voorwaarden. 

Neem contact met ons op voor hulp en advies betreft het te verzekerde waarde.

Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor je klaar!

Mogelijheden Crematie

Wil je geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen. Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.