Winschoten

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaart Winschoten

Een uitvaart in Winschoten laten verzorgen door Uitvaartzorg Boerhaave

Uitvaart WinschotenBent u op zoek naar iemand die u kan ondersteunen bij het verzorgen van een uitvaart in de omgeving van Winschoten? Dan bent u bij Uitvaartzorg Boerhaave goed terecht. Het overlijden van een dierbare is een moeilijk moment. U belandt in een emotionele periode, terwijl u belangrijke beslissingen moet nemen rondom de uitvaart. Wij kunnen ons voorstellen dat uw hoofd hier op dit moment niet naar staat. Daarom staan onze uitvaartverzorgers voor u klaar. Samen met u zorgen zij voor een mooi en waardig afscheid. Uitvaartzorg Boerhaave biedt u diverse mogelijkheden voor het verzorgen van een uitvaart in de omgeving van Winschoten. Wij kunnen alles voor u regelen rondom een begrafenis of crematie in Winschoten. Denk aan locatie, bloemen, drukwerk, vervoer, condoleance, catering en nog veel meer.

Waardige begrafenis door onze begrafenisondernemer in Winschoten

Uw wensen staan centraal bij Uitvaartzorg Boerhaave. In een persoonlijk gesprek bespreken wij deze graag. Tijdens dit gesprek vertellen wij u ook graag meer over onze mogelijkheden. Eén van de eerste beslissingen die u vaak moet maken is of u de voorkeur geeft aan een begrafenis of een crematie in Winschoten. Voor een begrafenis heeft u diverse mogelijkheden om deze naar wens te verzorgen. Zo kunt u kiezen voor een traditionele begraafplaats, maar is het tegenwoordig ook mogelijk om te kiezen voor een natuurbegraafplaats, bijvoorbeeld Reiderwolde. Hier liggen de graven in een natuurlijke omgeving. Denk aan een bosachtig gebied, heide of landgoed. Onze begrafenisondernemer denkt graag met u mee over de invulling van een uitvaart rondom Winschoten. Onze begrafenisondernemers zijn bekend in de regio en kunnen u informeren over verschillende mogelijkheden.

Crematie in Winschoten op een passende locatie

Natuurlijk is het ook mogelijk om een crematie te verzorgen met onze uitvaartverzorgers in Winschoten. Ook als u hier de voorkeur aan geeft, zijn er diverse mogelijkheden. Bij Uitvaartzorg Boerhaave kunt u kiezen voor een stille crematie. Dat betekent dat u zelf een locatie kiest die u passend vindt voor het afscheid. Onze uitvaartverzorgers zijn bekend in de regio en weten welke mogelijkheden er zijn. Daarom helpen ze u graag bij het kiezen van een mooie locatie. Denk aan een kerk, een mooie plek in de natuur, misschien wel bij u thuis of een andere overdekte locatie. Voorbeelden in de omgeving zijn de Martinikerk of de Paalkoepel. Uiteraard kunt u ook kiezen voor het crematorium als afscheidslocatie. Bij een stille crematie in Winschoten wordt het crematorium uitsluitend gebruikt voor het cremeren van het lichaam.

Ons uitvaartcentrum voor een persoonlijke uitvaart nabij Winschoten

uitvaartzorg begrafenisondernemer

Uitvaartzorg Boerhaave biedt ook haar eigen uitvaartcentrum aan als locatie voor een uitvaart nabij Winschoten. Op onze website vindt u foto’s en video’s die u kunt bekijken voor een sfeerimpressie. In ons uitvaartcentrum nabij Winschoten beschikken wij over alle faciliteiten die u nodig heeft voor het verzorgen van een mooi en waardig afscheid. Zo is er een aula die geschikt is voor de plechtigheid en beschikken wij over een familiekamer waar u zich terug kunt trekken. Ook is het mogelijk om bij ons te kiezen voor een huiskameruitvaart. Dit betekent dat u in een kleinere ruimte op intieme wijze afscheid kunt nemen van uw dierbare. Hiervoor bieden wij u twee ruimtes aan. Afscheid nemen in ons uitvaartcentrum is een geschikte manier van afscheid nemen wanneer u het klein wilt houden nabij Winschoten. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Bij Uitvaartzorg Boerhaave nabij Winschoten staan wij voor u klaar

U bent altijd van harte welkom om eens langs te komen in ons uitvaartcentrum nabij Winschoten. Zo kunt u zelf de fijne sfeer ervaren voor als u een uitvaart in omgeving Winschoten wilt regelen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan ten alle tijden voor u klaar en helpen u graag verder.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!

Maak kennis

Op dit moment hulp nodig?

Bel ons 24/7
gratis op dit nummer
praten-over-de-dood

Wil u heeft geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam. Gewoon voor algemene vragen of adviezen. Belt u ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Als je twijfelt over de verzekeringsvorm dan wel waarde van je polis, laat ons dit voor je uitzoeken, we helpen je hierbij graag en kunnen je naar een korte inventarisatie van jouw uitvaartwensen al direct een indicatie geven of je voldoende bent verzekerd!

Jouw uitvaartwensen vastleggen geeft je een gerust gevoel en houvast aan de nabestaande(n).
Graag helpen we je met het invullen hiervan en beantwoorden wij je vragen, zodat alles duidelijk is voor nu en in de toekomst.

Wil je geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen. Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

uitvaart

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heb je een vraag of wil je advies over het regelen van een uitvaart en/of wil je een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heb je vragen over het regelen van een begrafenis en/of wil je een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heb je vragen over het regelen van een crematie en/of wil je een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

In de ruim 25 jaar die ik als uitvaartverzorger werk kom ik vaak bij families terecht die op dat moment even niet weten hoe het allemaal moet, er moeten veel beslissingen worden genomen om op de juiste wijze vorm te kunnen geven aan het afscheid. Samen met de familie en nabestaanden wil ik een waardevol afscheid verzorgen. Hierbij treed ik op als vangnet, waarbij ik een adviserende, dienstverlenende en begeleidende schakel wil zijn, uiteindelijk gaat het erom hoe de familie het afscheid wilt.
Ik realiseer me iedere keer weer dat ik voor de familie heel belangrijk ben en ik het rustpunt moet zijn zodat de familie elk moment weer een beroep op me kan doen. Dit iswerk dat je alleen met passie kunt doen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Mijn naam is Harnold Nieboer, sinds 2002 ben ik werkzaam in de uitvaart en sinds 2004 ben ik werkzaam als uitvaartverzorger bij Uitvaartzorg Boerhaave. Vanuit eigen ervaring heb ik gevoeld hoe prettig het is als er iemand is, dat als er in je directe omgeving iemand komt te overlijden, die naar je luistert, die er voor je is met kennis van zaken, die samen met je de weg zoekt naar de vorm die je wilt geven aan de uitvaart en probeert te ontzorgen aangaande de dingen die allemaal geregeld moeten worden voor de uitvaart.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Binnen de uitvaartverzorging kan ik nabestaanden begeleiden in de bijzondere, vaak moeilijke, levensfase wanneer een dierbare overlijdt. Het hele proces van afscheid volgens de wensen van overledene en nabestaanden wordt door mij tot in de puntjes verzorgd en goed geregeld. Ook na de uitvaart heb ik contact met de nabestaanden om te helpen bij vragen die ze hebben op het gebied van urnen, verstrooien, bijzettingen of verzekeringen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Om een familie in een moeilijke tijd te kunnen helpen door samen met hun vorm te mogen geven aan het afscheid is een grote passie van mij. Mijn inziens is een uitvaart een weerspiegeling van iemands leven en kan je hier op zoveel verschillende manieren een invulling aan geven, zodat het afscheid ook echt een betekenisvolle herinnering wordt die je verder kan helpen. Iemand met raad en daad bijstaan en een uitvaart te organiseren waarin de wensen van de familie duidelijk kenbaar zijn, vind ik heel bijzonder om te mogen doen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.