Roden

Bel ons en we helpen u meteen.

Een begrafenis in Roden

Begrafenis Roden

Wanneer u kiest voor een begrafenis in Roden, zorgen wij ervoor dat alle aspecten met zorg worden geregeld. Samen met u bespreken we uw wensen en geven we vorm aan een persoonlijke uitvaartceremonie die past bij uw dierbare en de nabestaanden. Van de keuze van de begraafplaats tot het regelen van een grafsteen, wij nemen alle organisatorische taken op ons, zodat u zich kunt concentreren op het afscheid nemen en het verwerken van uw verlies. Ons ervaren team zal de benodigde vergunningen en formaliteiten regelen, zoals het reserveren van een graf en het opstellen van de benodigde documenten. Daarnaast staan we u bij in het selecteren van een passende locatie voor de condoleance, waar u samen met uw naasten herinneringen kunt delen en troost kunt vinden. Bovendien zorgen wij voor de coördinatie van het vervoer naar de begraafplaats, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over praktische zaken en zich volledig kunt richten op het afscheid nemen van uw dierbare.

Een crematie in Roden

Crematie RodenIndien u de voorkeur geeft aan een crematie in Roden, begeleiden wij u stap voor stap in dit proces. U kunt ervoor kiezen om de crematieceremonie te houden in een crematorium naar keuze of in ons eigen uitvaartcentrum, waar wij de faciliteiten hebben om een intieme en gepaste afscheidsbijeenkomst te organiseren. Daarnaast kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden voor de bestemming van de as, zoals het verstrooien op een bijzondere locatie of het bewaren in een urn. Ons team zal u begeleiden bij het opstellen van een persoonlijk afscheidsprogramma, waarbij we rekening houden met uw wensen en de specifieke voorkeuren van uw dierbare. Of u nu kiest voor een intieme ceremonie in besloten kring of een grotere bijeenkomst waar familie en vrienden samenkomen, wij zorgen ervoor dat de crematieceremonie een respectvolle en betekenisvolle gelegenheid wordt. Tevens bieden wij ondersteuning bij het regelen van eventuele rituelen, muziek en sprekers die passen bij de persoonlijkheid en het leven van uw dierbare.

Van A tot Z met u betrokken

Uitvaart RodenBij Uitvaart Groningen geloven we in persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Zo verzorgen we samen met u de uitvaart in Roden zoals u het voor u ziet. Ons team van ervaren en empathische uitvaartverzorgers staat u bij in elke stap van het proces. Wij nemen de tijd om naar uw wensen en ideeën te luisteren en zorgen ervoor dat deze zorgvuldig worden uitgevoerd. Of het nu gaat om het opstellen van de rouwkaart, het regelen van het vervoer, het verzorgen van bloemstukken of het organiseren van de condoleance, wij zorgen voor een uitvaart die recht doet aan de persoonlijkheid en het leven van uw dierbare.

Neem contact op voor uw uitvaart in Roden

Wij begrijpen dat het regelen van een uitvaart in Roden een emotioneel proces is. Daarom staan wij voor u klaar om u te begeleiden en ondersteunen bij het maken van keuzes die passen bij uw wensen en behoeften. Voor een persoonlijk gesprek kunt u contact met ons opnemen via onze website, telefonisch of per e-mail. Samen zorgen we voor een waardig afscheid van uw dierbare in Roden, waarbij we rekening houden met uw wensen en de betekenisvolle herinneringen die u koestert.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!

Maak kennis

Op dit moment hulp nodig?

Bel ons 24/7
gratis op dit nummer
praten-over-de-dood

Wil u heeft geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam. Gewoon voor algemene vragen of adviezen. Belt u ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Als je twijfelt over de verzekeringsvorm dan wel waarde van je polis, laat ons dit voor je uitzoeken, we helpen je hierbij graag en kunnen je naar een korte inventarisatie van jouw uitvaartwensen al direct een indicatie geven of je voldoende bent verzekerd!

Jouw uitvaartwensen vastleggen geeft je een gerust gevoel en houvast aan de nabestaande(n).
Graag helpen we je met het invullen hiervan en beantwoorden wij je vragen, zodat alles duidelijk is voor nu en in de toekomst.

Wil je geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen. Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

uitvaart

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heb je een vraag of wil je advies over het regelen van een uitvaart en/of wil je een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heb je vragen over het regelen van een begrafenis en/of wil je een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heb je vragen over het regelen van een crematie en/of wil je een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

In de ruim 25 jaar die ik als uitvaartverzorger werk kom ik vaak bij families terecht die op dat moment even niet weten hoe het allemaal moet, er moeten veel beslissingen worden genomen om op de juiste wijze vorm te kunnen geven aan het afscheid. Samen met de familie en nabestaanden wil ik een waardevol afscheid verzorgen. Hierbij treed ik op als vangnet, waarbij ik een adviserende, dienstverlenende en begeleidende schakel wil zijn, uiteindelijk gaat het erom hoe de familie het afscheid wilt.
Ik realiseer me iedere keer weer dat ik voor de familie heel belangrijk ben en ik het rustpunt moet zijn zodat de familie elk moment weer een beroep op me kan doen. Dit iswerk dat je alleen met passie kunt doen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Mijn naam is Harnold Nieboer, sinds 2002 ben ik werkzaam in de uitvaart en sinds 2004 ben ik werkzaam als uitvaartverzorger bij Uitvaartzorg Boerhaave. Vanuit eigen ervaring heb ik gevoeld hoe prettig het is als er iemand is, dat als er in je directe omgeving iemand komt te overlijden, die naar je luistert, die er voor je is met kennis van zaken, die samen met je de weg zoekt naar de vorm die je wilt geven aan de uitvaart en probeert te ontzorgen aangaande de dingen die allemaal geregeld moeten worden voor de uitvaart.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Binnen de uitvaartverzorging kan ik nabestaanden begeleiden in de bijzondere, vaak moeilijke, levensfase wanneer een dierbare overlijdt. Het hele proces van afscheid volgens de wensen van overledene en nabestaanden wordt door mij tot in de puntjes verzorgd en goed geregeld. Ook na de uitvaart heb ik contact met de nabestaanden om te helpen bij vragen die ze hebben op het gebied van urnen, verstrooien, bijzettingen of verzekeringen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Om een familie in een moeilijke tijd te kunnen helpen door samen met hun vorm te mogen geven aan het afscheid is een grote passie van mij. Mijn inziens is een uitvaart een weerspiegeling van iemands leven en kan je hier op zoveel verschillende manieren een invulling aan geven, zodat het afscheid ook echt een betekenisvolle herinnering wordt die je verder kan helpen. Iemand met raad en daad bijstaan en een uitvaart te organiseren waarin de wensen van de familie duidelijk kenbaar zijn, vind ik heel bijzonder om te mogen doen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.