Uitvaart Roden

Bij Uitvaartzorg Boerhaave kan je terecht voor een mooi en persoonlijk afscheid, wij verzorgen dit graag in ons eigen uitvaartcentrum of een andere locatie die jou past!

Het plannen van een uitvaart in Roden roept veel emoties en vragen op tijdens een toch al moeilijke tijd. Bij Uitvaartzorg Boerhaave hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van family bij het regelen van uitvaarten met begrip en professionaliteit.

Het verliezen van iemand die dicht bij je staat, is diep pijnlijk. Tijdens deze moeilijke overgang biedt een uitvaartdienst afsluiting en comfort om te beginnen met genezen. Een mooie uitvaartdienst zorgt voor dierbare herinneringen en creëert een betekenisvol eerbetoon.

Bij Uitvaartzorg Boerhaave zal ons meelevende personeel met je samenwerken om een ​​gepersonaliseerde uitvaart te creëren die respect betuigt aan het leven van je dierbare. Van tradicionalniх церемоній tot meer eigentijdse herdenkingen, we zijn toegewijd aan het creëren van een speciale dienst voor je familie.

Degenen die voor begraven kiezen, kunnen erop vertrouwen dat wij de voorbereidingen treffen met zorg en aandacht voor detail. Als crematie de voorkeur heeft, zullen onze ervaren uitvaartverzorgers je met begrip door het process leiden. We weten dat deze beslissing een speciale betekenis heeft voor elk gezin.

Als toonaangevend uitvaartcentrum in Groningen zetten wij ons in om family te helpen hun dierbaren te eren met waardigheid en doel tijdens hun rouwperiode. Neem op elk moment contact met ons op om meer te weten te komen over de uitvaart-, begrafenis- en crematiediensten die wij bieden.

Uitvaartdiensten in Roden

Onze uitvaartdiensten in Roden

 1. Uitvaarten

  Het verliezen van een dierbare is een van de moeilijkste ervaringen in het leven. Bij Uitvaartzorg Boerhaave begrijpen we het diepe gevoel van verdriet en verlies dat je ervaart. Ons zorgzame personeel is toegewijd aan het begeleiden en ondersteunen van families tijdens deze uitdagende tijd met medeleven, waardigheid en respect.

  Al meer dan 20 jaar bieden wij gepersonaliseerde uitvaartdiensten aan family in Roden en omgeving. Van tradicionalniх церемоній tot meer eigentijdse herdenkingen, we zullen nauw met je samenwerken om een ​​betekenisvolle dienst te creëren die het leven van je dierbare eert.  Ons personeel kan ook helpen met het plaatsen van overlijdensberichten , bloemen , muziekkeuze en andere persoonlijke accenten.

  Tijdens deze periode van verdriet hopen we je last te verlichten en ervoor te zorgen dat je dierbare met de grootste zorg en compassie te ruste wordt gelegd. Weet dat ons uitvaartcentrum altijd voor je klaarstaat.

 2. Беграфеніс

  Voor family die kiezen voor een begrafenis, zal Uitvaartzorg Boerhaave de voorbereidingen treffen met begrip en aandacht voor detail. We bieden een reeks kist- en grafruimte-opties om uit te kiezen. Ons personeel zal samenwerken met de begraafplaats naar keuze om alles te regelen en de begrafenis op een waardige manier uit te voeren.

  Indien gewenst kunnen we ook helpen met de aankoop van een begraafplaats en de selectie van een grafmarkering. Ми begrijpen dat deze keuzes zeer persoonlijk zijn voor elke familie. Ons doel is om je met empathie door het proces te leiden en een betekenisvolle begrafenis te creëren die je dierbare eert.

  Weet dat je op onze ervaren uitvaartverzorgers kunt vertrouwen om alle begrafenisdetails voor jouw familie te coördineren. We zijn toegewijd om je te helpen tijdens deze moeilijke tijd.

 3. Кремати

  Voor degenen die de voorkeur geven aan crematie, biedt Uitvaartzorg Boerhaave volledige ondersteuning en coördinatie met zorg en respect. We zullen nauw met je samenwerken om het crematieproces uit te voeren volgens jouw wensen.

  Ons personeel kan je helpen een urn te selecteren die je dierbare op gepaste wijze herdenkt. We bieden een grote verscheidenheid aan urnen in verschillende materialen zoals brons, hout, marmer en glas. Als je liever je eigen urn aanlevert, kunnen we dat verzoek ook inwilligen.

  We plannen de crematie en regelen alle noodzakelijke afspraken met onze vertrouwde crematie-aanbieders. Veel families kiezen ervoor om een betekenisvol crematie-eerbetoon op te nemen in de uitvaart- of herdenkingsdienst. Laat ons weten hoe we de dienst kunnen personaliseren om het leven van je dierbare te eren.

  Je kunt erop vertrouwen dat we het crematieproces met de grootste waardigheid en medeleven zullen behandelen. Onze zorgzame uitvaartverzorgers staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je door deze moeilijke tijd te leiden.

Uitvaartkosten in Roden

Uitvaartkosten in Roden

Bij het plannen van een uitvaart is een van de eerste overwegingen meestal de betrokken kosten. We hopen dat de volgende prijsinformatie voor uitvaarten in Roden nuttige begeleiding biedt tijdens deze lastige tijd.

 • De gemiddelde kosten van een traditionele uitvaartdienst in Roden liggen tussen de €6.000 en €12.000. Dit omvat kosten zoals diensten van het uitvaartcentrum, balsemvoorbereiding, bezichtiging, ceremoniekosten en rouwautovervoer. Extra kosten voor overlijdensberichten, bloemen, limousines, recepties, etc. kunnen de totale uitvaartprijs verhogen. We adviseren families om de gedetailleerde prijslijst te bekijken en vragen te stellen tijdens het plannen van de uitvaartregelingen.
 • Voor een begrafenis kunnen families kosten verwachten tussen de €7.000 en €11.000. Dit omvat de aankoop van de begraafplaats, de grafruimte en de kosten voor het openen/sluiten van het graf. Een grafmarkering of grafsteen zal een extra uitgave zijn. Ons personeel kan prijslijsten van lokale begraafplaatsen verstrekken en begrafenisopties bespreken die passen binnen je budget.
 • De gemiddelde kosten voor crematie zijn vaak lager en liggen tussen de €4.800 en €8.000. Dit omvat het crematieproces, de urn en eventuele ceremoniekosten voorafgaand aan de crematie. Net als bij begrafenissen, zullen families een laatste rustplaats voor de urn moeten aanschaffen, zoals een nis in een columbarium of een begraafplaats. Ons uitvaartcentrum zal deze crematiekosten voor je overweging uiteenzetten.

Weet dat ons zorgzame personeel met gevoeligheid en begrip zal werken binnen de beperkingen van je budget. Het is een voorrecht om families te dienen tijdens deze moeilijke tijd.

Uitvaart in Roden door Uitvaartzorg Boerhaave

Het plannen van een uitvaart is een tijd van emotionele beroering en moeilijke beslissingen. Wij van Uitvaartzorg Boerhaave hopen dat we je tijdens deze moeilijke periode bij mogen staan.

Ons toegewijde personeel zal je bij elke stap ondersteunen terwijl jij je dierbare eert met een betekenisvolle dienst. We staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden, naar je wensen te luisteren en opties te bieden die aan de behoeften van je gezin voldoen.

Neem te allen tijde contact met ons op om meer te weten te komen over de gepersonaliseerde uitvaart-, begrafenis- en crematiediensten die wij bieden. We zullen aan je zijde lopen op deze reis en ervoor zorgen dat je dierbare met waardigheid en liefde te ruste wordt gelegd.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Jouw laatste wens in vertrouwde handen!
bladren
ons team
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor je klaar!

Mogelijheden Crematie

Wil je geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen. Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.