Huiskamer uitvaart

Uitvaartzorg Boerhaave organiseert warme, intieme huiskameruitvaarten voor dierbare herinneringen.

Wat is een huiskamer uitvaart?

Bij Uitvaartzorg Boerhaave kunt u terecht voor het zorgvuldig en respectvol organiseren van een huiskamer uitvaart, waarbij de nadruk ligt op een persoonlijke en intieme sfeer in de eigen vertrouwde omgeving. Deze aanpak biedt een unieke gelegenheid om op een zeer persoonlijke wijze afscheid te nemen

huyskameruitwart

Wat kost een huiskameruitvaart?

In ons uitvaartcentrum Boerhaave kan je in alle rust gebruik maken van onze aula voor zowel de plechtigheid als het condoleren nadien. De stille crematie zit hier bij in. Alle tijd, in een prettige sfeer. Een huiskameruitvaart in ons uitvaartcentrum kost ca. €4300. Uiteraard kan dit verschillen naar gelang de wensen. Wil je precies weten hoe hoog de uitvaartkosten zijn? Laat ons dan voor jou een offerte maken, voor ons een kleine moeite en voor jou een stuk zekerheid!

Jouw laatste wens in vertrouwde handen!
bladren
ons team
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor je klaar!

Mogelijheden Crematie

Wil je geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen. Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.