Uitvaart, begrafenis en crematie in Delfzijl

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaart Delfzijl organiseren met Uitvaartzorg Boerhaave

Uitvaartzorg Boerhaave helpt u bij het verzorgen van een uitvaart in Delfzijl. Uitvaartmogelijkheden zijn er in overvloed. Net als elk persoon uniek is, is een uitvaart dat ook. Een afscheid dat past bij het leven dat de overledene heeft geleid. Wij denken graag mee over deze mogelijkheden en bieden u oplossingen. Wij zoeken samen met u naar mogelijkheden die bij u passen. Om uw uitvaartwensen te bespreken komen wij graag vrijblijvend bij u langs en natuurlijk bent u altijd welkom bij ons in het uitvaartcentrum.

Bij Uitvaartzorg Boerhaave bieden we vele mogelijkheden als het gaat over locaties, bloemen vervoer, catering en meer. Wij kiezen samen met u een locatie die past bij de sfeer. Dit kan betekenen dat u gebruik kunt maken van onze aula’s, rouwkamer of huiskamer. Ook kunt u ervoor kiezen om de plechtigheid buiten te houden in de natuur of aan een meer. Als u toch graag binnen bent, zijn er tal van andere locaties waar u voor kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan de Paalkoepel.

Uitvaart Delfzijl.

Uw laatste wensen in vertrouwde handen

Uitvaartzorg Boerhaave heeft als uitgangspunt dat een uitvaart een weerspiegeling van iemands leven is. Er moet dan ook ruim de tijd genomen worden om afscheid te nemen, het liefst in een sfeer die hierbij past. Wij bieden twee ruimtes aan waar u in intieme kring afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Hierbij kunt u kiezen voor een huiskameruitvaart. In ons uitvaartcentrum is hiervoor dus de mogelijkheid. Ook is het mogelijk om de uitvaart in Delfzijl vanuit uw eigen huiskamer of tuin te organiseren. Wilt u liever een begrafenis laten verzorgen, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Er zijn hiervoor veel mogelijkheden in de omgeving.

Wij nemen uw wensen bijzonder serieus. Onze visie is dan ook; uw laatste wensen in vertrouwde handen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u bijstaan tijdens dit moeilijke moment.

Samen met u kijken we naar alle zaken die geregeld moeten worden na een overlijden. U bepaalt wanneer wij er zijn. Dat betekent dat u ervoor kunt kiezen om zelf veel te regelen of dit aan ons over te laten. Als u vragen heeft over de begrafenis of crematie, dan horen wij dat graag van u.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!

Maak kennis

Op dit moment hulp nodig?

Bel ons 24/7
gratis op dit nummer
praten-over-de-dood

Wil u heeft geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam. Gewoon voor algemene vragen of adviezen. Belt u ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Als je twijfelt over de verzekeringsvorm dan wel waarde van je polis, laat ons dit voor je uitzoeken, we helpen je hierbij graag en kunnen je naar een korte inventarisatie van jouw uitvaartwensen al direct een indicatie geven of je voldoende bent verzekerd!

Jouw uitvaartwensen vastleggen geeft je een gerust gevoel en houvast aan de nabestaande(n).
Graag helpen we je met het invullen hiervan en beantwoorden wij je vragen, zodat alles duidelijk is voor nu en in de toekomst.

Wil je geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen. Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

uitvaart

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heb je een vraag of wil je advies over het regelen van een uitvaart en/of wil je een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heb je vragen over het regelen van een begrafenis en/of wil je een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heb je vragen over het regelen van een crematie en/of wil je een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

In de ruim 25 jaar die ik als uitvaartverzorger werk kom ik vaak bij families terecht die op dat moment even niet weten hoe het allemaal moet, er moeten veel beslissingen worden genomen om op de juiste wijze vorm te kunnen geven aan het afscheid. Samen met de familie en nabestaanden wil ik een waardevol afscheid verzorgen. Hierbij treed ik op als vangnet, waarbij ik een adviserende, dienstverlenende en begeleidende schakel wil zijn, uiteindelijk gaat het erom hoe de familie het afscheid wilt.
Ik realiseer me iedere keer weer dat ik voor de familie heel belangrijk ben en ik het rustpunt moet zijn zodat de familie elk moment weer een beroep op me kan doen. Dit iswerk dat je alleen met passie kunt doen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Mijn naam is Harnold Nieboer, sinds 2002 ben ik werkzaam in de uitvaart en sinds 2004 ben ik werkzaam als uitvaartverzorger bij Uitvaartzorg Boerhaave. Vanuit eigen ervaring heb ik gevoeld hoe prettig het is als er iemand is, dat als er in je directe omgeving iemand komt te overlijden, die naar je luistert, die er voor je is met kennis van zaken, die samen met je de weg zoekt naar de vorm die je wilt geven aan de uitvaart en probeert te ontzorgen aangaande de dingen die allemaal geregeld moeten worden voor de uitvaart.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Binnen de uitvaartverzorging kan ik nabestaanden begeleiden in de bijzondere, vaak moeilijke, levensfase wanneer een dierbare overlijdt. Het hele proces van afscheid volgens de wensen van overledene en nabestaanden wordt door mij tot in de puntjes verzorgd en goed geregeld. Ook na de uitvaart heb ik contact met de nabestaanden om te helpen bij vragen die ze hebben op het gebied van urnen, verstrooien, bijzettingen of verzekeringen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Om een familie in een moeilijke tijd te kunnen helpen door samen met hun vorm te mogen geven aan het afscheid is een grote passie van mij. Mijn inziens is een uitvaart een weerspiegeling van iemands leven en kan je hier op zoveel verschillende manieren een invulling aan geven, zodat het afscheid ook echt een betekenisvolle herinnering wordt die je verder kan helpen. Iemand met raad en daad bijstaan en een uitvaart te organiseren waarin de wensen van de familie duidelijk kenbaar zijn, vind ik heel bijzonder om te mogen doen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.