Uitvaart Oostum

Bij Uitvaartzorg Boerhaave kan je terecht voor een mooi en persoonlijk afscheid, wij verzorgen dit graag in ons eigen uitvaartcentrum of een andere locatie die jou past!

Uitvaart Oostum organiseren met Uitvaartzorg Boerhaave

Uitvaartmogelijkheden zijn er in overvloed. Net als elk persoon uniek is, is een uitvaart dat ook. Een afscheid dat past bij het leven dat de overledene heeft geleid. Wij denken graag mee over deze mogelijkheden en bieden u oplossingen. Wij zoeken samen met u naar mogelijkheden die bij u passen. Om u uitvaartwensen te bespreken komen wij graag vrijblijvend bij u langs en natuurlijk bent u altijd welkom bij ons op het uitvaartcentrum.

Uitvaart in Oostum

Bij Uitvaartzorg Boerhaave bieden we vele mogelijkheden als het gaat over locaties, bloemen vervoer, catering en meer. Wij kiezen samen met u een locatie die past bij de sfeer. Dit kan betekenen dat u gebruik kunt maken van onze aula’s, rouwkamer of huiskamer. Ook kunt u ervoor kiezen om de plechtigheid buiten te houden in de natuur of aan een meer. Als u toch graag binnen bent, zijn er tal van andere locaties waar u voor kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan de Paalkoepel.

Uw laatste wensen in vertrouwde handen

Uitvaartzorg Boerhaave heeft als uitgangspunt dat een uitvaart een weerspiegeling van iemands leven is. Er moet dan ook ruim de tijd genomen worden om afscheid te nemen, het liefst in een sfeer die hierbij past. Wij bieden twee ruimtes aan waar u in intieme kring afscheid kunt nemen van uw dierbare. Hierbij kunt u kiezen voor een huiskameruitvaart. In ons uitvaartcentrum is hiervoor dus de mogelijkheid. Ook is het mogelijk om de uitvaart vanuit uw eigen huiskamer of tuin te organiseren.

Wij nemen uw wensen bijzonder serieus. Onze visie is dan ook, uw laatste wensen in vertrouwde handen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u bijstaan tijdens dit moeilijke moment. Samen met u kijken we naar alle zaken die geregeld moeten worden na een overlijden. U bepaalt wanneer wij er zijn. Dat betekent dat u ervoor kunt kiezen om zelf veel te regelen of dit aan ons over te laten. Voor vragen rondom de begrafenis of crematie in Oostum, kunt u ons altijd contacteren.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Jouw laatste wens in vertrouwde handen!
bladren
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor je klaar!

Mogelijheden Crematie

Wil je geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen. Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.