Crematie in Groningen en omstreken

Bij Uitvaartzorg Boerhaave verzorgen wij een mooi afscheid voor een crematie, geheel naar jouw wensen

Crematoria in Groningen door Boerhaave Uitvaartzorg

Hoe een crematie eruit ziet, hangt volledig af van de persoonlijke wensen van de overledene of de nabestaanden. Over het algemeen begint een crematie met een plechtigheid in een kerk of aula. Het is mogelijk om hiervoor de beschikbare ruimte van een crematorium te gebruiken. De duur van een crematie hangt af van veel factoren, dus je moet je goed voorbereiden en een bepaalde hoeveelheid tijd uittrekken. In de omgeving van Groningen zijn verschillende crematoria waar je, samen met onze uitvaartverzorgers, de uitvaart kan laten verzorgen.

Ook is het mogelijk om het afscheid op een andere locatie dan het crematorium te verzorgen. Dit noemen wij een stille crematie.

Crematie in Groningen
Stille crematie in Groningen

Stille crematie

Bij een stille crematie kies je zelf een passende locatie voor het afscheid. Alleen de crematie zelf vindt dan plaats in een crematorium. Onze uitvaartverzorgers zijn bekend met vele geschikte locaties in de omgeving van Groningen. Het voordeel van een stille crematie is dat je de mogelijkheid hebt om te kiezen voor een locatie met emotionele waarde of een locatie waar je een fijn gevoel bij hebt. Denk aan een mooie plek in de natuur, een overdekte locatie, een horecagelegenheid of misschien wel in je eigen achtertuin.

Uiteraard kan je ook gebruik maken van ons uitvaartcentrum. Daarnaast is het goed om te weten dat je geen rekening hoeft te houden met de planning van het crematorium en waardoor je hiermee ook geld bespaart.

Jouw laatste wens in vertrouwde handen!
bladren
ons team
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor je klaar!

Mogelijheden Crematie

Wil je geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen. Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.