Over Boerhaave Uitvaartzorg

Uitvaartzorg Boerhaave is ontstaan in de jaren tachtig vanuit de toenmalige gebroeders Nijholt. De jonge generatie van nu wordt vertegenwoordigd door Joyce Nijholt die samen met haar team sturing geeft aan het uitvaartbedrijf.

Over ons

Uitvaartzorg Boerhaave heeft in de vijftig jaar van haar bestaan bewezen uitvaarten uit te voeren voor families ongeacht de geloofsovertuiging, levensbeschouwing en/of culturele achtergronden.

Juist de diversiteit en kleurrijkheid van onze huidige maatschappij zien wij als een positieve uitdaging om de uitvaart die kleur te geven die door een familie van ons wordt gevraagd.

ons team
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor je klaar!

Sinds 2005 is Boerhaave Uitvaartzorg trotse houder van het Keurmerk Uitvaartzorg!

Boerhaave Uitvaartzorg

De uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg Boerhaave zijn er op de momenten dat je dat wilt. Jij bepaalt wat je zelf wilt regelen en wat aan ons wordt overgelaten. Bedenk dat niet alles op stel en sprong bepaald hoeft te worden. Voor veel zaken kan je rustig de tijd nemen. In de dagen die liggen tussen het overlijden van jouw dierbare en de dag van de uitvaart, zorgen we dat alle aspecten aan bod komen.

Dankwoorden en reviews
Mogelijheden Crematie

Wil je geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen. Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.