Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0505255980

 Wij scoren een 10 op basis van 21 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaartlocaties

Ons uitvaartcentrum beschikt over verschillende faciliteiten om het afscheid op uw manier in te richten. Twee aula’s waar u samen kunt komen met alle dierbaren, familie, vrienden en kennissen of juist de geborgenheid van onze huiskamer of rouwkamer. Daarnaast zijn wij bekend met vele locaties in de omgeving, waar wij de passende sfeer kunnen creëren. Van de grootse Martinikerk tot intiem in uw eigen tuin, van dynamisch tot sereen, in de stad of een natuurlijke omgeving.

Vele andere locaties

Een afscheid hoeft niet in het crematorium of de aula op een begraafplaats plaats te vinden. Wilt u liever geen afscheid in een crematorium of aula op een begraafplaats? Dan zijn er een tal van andere mogelijkheden. De sfeer van de omgeving is erg bepalend voor het afscheid en het is belangrijk dat deze zorgvuldig wordt uitgezocht. Samen met u zoeken we naar een locatie die bij u en uw gezelschap past.

U kunt bijvoorbeeld denken aan een afscheid midden in de rustige natuur tussen de bomen, op het groene gras en vogelgezang op de achtergrond. Of kies voor een serene plek aan een meer waar de kalmte van het water en de vredigheid van de omgeving u bijstaan aan een prachtig afscheid.

Wilt u liever een dienst binnen, zodat het weer u niet hoeft te belemmeren? Dan zijn er een tal van prachtige locaties die aan uw wensen kunnen voldoen. Denk bijvoorbeeld aan de Martinikerk in het centrum van Groningen, of aan de Paalkoepel aan de Meerweg.

Een andere locatie is de Coendersborg. Dit prachtige landgoed in het centrum van Groningen, met een idyllische omgeving en monumentale bomen, zal uw afscheid voldaan maken.

Zo kunt u een uitvaart door ons laten verzorgen in onder andere Appingedam, Assen, Bedum, Delfzijl, Eelde, Haren, Hoogezand, Hoogkerk, Leek, Oostum, Roden, Veendam, Winschoten, Zuidhorn, Zuidlaren en Zuidwolde. Wij bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn in uw omgeving.