Uitvaartlocaties in Groningen en omstreken

Voor het afscheid van jouw dierbare zijn verschillende mogelijkheden. Onze uitvaartverzorgers zijn bekend met diverse, sfeervolle locaties in de omgeving van Groningen.

WAAR VINDT DE UITVAART PLAATS?

Een afscheid hoeft niet in het crematorium of de aula op een begraafplaats plaats te vinden. Wil je liever geen afscheid in een crematorium of aula op een begraafplaats? Dan zijn er tal van andere mogelijkheden. De sfeer van de omgeving is erg bepalend voor het afscheid en het is belangrijk dat deze zorgvuldig wordt uitgezocht. Samen met jou zoeken we naar een locatie die bij jou en je familie en vrienden past.

Je kunt bijvoorbeeld denken aan een afscheid midden in de rustige natuur tussen de bomen, of in een door jou uitgezocht horeca-etablissement. Misschien wil je liever een dienst binnen, zodat het weer je niet hoeft te belemmeren? Dan zijn er een tal van prachtige locaties die aan jouw wensen kunnen voldoen. Wij zijn bekent met de diverse locaties en kunnen dit voor jou regelen. in WinschotenHoogkerkAppingedamZuidlarenEeldeVeendamZuidhornZuidwoldeRodenLeekAssenDelfzijlBedumHoogezandOost en Hare

Jouw laatste wens in vertrouwde handen!

Uitvaartlocaties

Kerkje Dorkwerd

Een mooie locatie gelegen op een wierde in Dorkwerd direct buiten de stad Groningen.

Hillig Meer

Een mooie natuurbegraafplaats. Een eeuwigdurende rustplaats in de Drentse natuur.

De Rietschans

Een sfeervolle locatie aan het water tussen Haren en Paterswolde.

Crematoria

Crematorium Ommeland en Stad

Crematorium Stilleweer

Crematorium De Boskamp

Crematorium Cereshof

Oost Groningen

Wâldhôf

hoenen crematorium

Hoentocht

Crematorium groningen

Begraafplaatsen

Dorkwerd

Iepenlaan 204, 9747 Groningen

Hoogkerk

Kerkstraat 45, 176 in Hoogkerk

Noorddijk

Noorddijkerweg 17

Middelbert

Middelberterweg 13

Esserveld

Esserweg 22a, 9722 SN Groningen

Noorderbegraafplaats

Moesstraat 98a, 9741 AC Groningen

Zuiderbegraafplaats

Hereweg 89, 9721 AA Groningen

R.K. Kerkhof

Hereweg 89, Groningen

Dankwoorden en reviews

google-4-9-customer-rating

Maak kennis

Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor je klaar!

Wil je geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen. Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

praten-over-de-dood

Wil u heeft geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam. Gewoon voor algemene vragen of adviezen. Belt u ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Als je twijfelt over de verzekeringsvorm dan wel waarde van je polis, laat ons dit voor je uitzoeken, we helpen je hierbij graag en kunnen je naar een korte inventarisatie van jouw uitvaartwensen al direct een indicatie geven of je voldoende bent verzekerd!

Jouw uitvaartwensen vastleggen geeft je een gerust gevoel en houvast aan de nabestaande(n).
Graag helpen we je met het invullen hiervan en beantwoorden wij je vragen, zodat alles duidelijk is voor nu en in de toekomst.

uitvaart

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heb je een vraag of wil je advies over het regelen van een uitvaart en/of wil je een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heb je vragen over het regelen van een begrafenis en/of wil je een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heb je vragen over het regelen van een crematie en/of wil je een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

In de ruim 25 jaar die ik als uitvaartverzorger werk kom ik vaak bij families terecht die op dat moment even niet weten hoe het allemaal moet, er moeten veel beslissingen worden genomen om op de juiste wijze vorm te kunnen geven aan het afscheid. Samen met de familie en nabestaanden wil ik een waardevol afscheid verzorgen. Hierbij treed ik op als vangnet, waarbij ik een adviserende, dienstverlenende en begeleidende schakel wil zijn, uiteindelijk gaat het erom hoe de familie het afscheid wilt.
Ik realiseer me iedere keer weer dat ik voor de familie heel belangrijk ben en ik het rustpunt moet zijn zodat de familie elk moment weer een beroep op me kan doen. Dit iswerk dat je alleen met passie kunt doen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Mijn naam is Harnold Nieboer, sinds 2002 ben ik werkzaam in de uitvaart en sinds 2004 ben ik werkzaam als uitvaartverzorger bij Uitvaartzorg Boerhaave. Vanuit eigen ervaring heb ik gevoeld hoe prettig het is als er iemand is, dat als er in je directe omgeving iemand komt te overlijden, die naar je luistert, die er voor je is met kennis van zaken, die samen met je de weg zoekt naar de vorm die je wilt geven aan de uitvaart en probeert te ontzorgen aangaande de dingen die allemaal geregeld moeten worden voor de uitvaart.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Binnen de uitvaartverzorging kan ik nabestaanden begeleiden in de bijzondere, vaak moeilijke, levensfase wanneer een dierbare overlijdt. Het hele proces van afscheid volgens de wensen van overledene en nabestaanden wordt door mij tot in de puntjes verzorgd en goed geregeld. Ook na de uitvaart heb ik contact met de nabestaanden om te helpen bij vragen die ze hebben op het gebied van urnen, verstrooien, bijzettingen of verzekeringen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Om een familie in een moeilijke tijd te kunnen helpen door samen met hun vorm te mogen geven aan het afscheid is een grote passie van mij. Mijn inziens is een uitvaart een weerspiegeling van iemands leven en kan je hier op zoveel verschillende manieren een invulling aan geven, zodat het afscheid ook echt een betekenisvolle herinnering wordt die je verder kan helpen. Iemand met raad en daad bijstaan en een uitvaart te organiseren waarin de wensen van de familie duidelijk kenbaar zijn, vind ik heel bijzonder om te mogen doen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.