Uitvaartverzekering met de hulp van Boerhaave

Duidelijk, compleet en met eerlijke condities.

Verzekeringen

Uitvaartzorg Boerhaave is geen verzekeringsmaatschappij, wél kunnen wij ongeacht waar je bent verzekerd, geheel jouw uitvaart verzorgen. Er zijn verschillende uitvaartverzekeringen bijvoorbeeld de naturaverzekering, een kapitaalverzekering en een uitvaartdeposito.

Naturaverzekering

Een naturaverzekering is een pakketverzekering dat men heeft afgesloten bij een verzekeringsmaatschappij. De nabestaanden hebben hierbij in principe alleen de keuze uit uitvaartondernemers die aangesloten zijn bij de verzekeraar. Wil je toch een andere partij de uitvaart laten verzorgen, dan wordt er door de verzekeringsmaatschappij een bepaald bedrag uitgekeerd, gelijk aan de inkoopwaarde van het pakket. Het is belangrijk om te weten dat een naturaverzekering geen geld uitkeert, je verzekert alleen een aantal diensten. Denk hier bijvoorbeeld aan de keuze uit een kist, de rouwkaarten en het staatsievervoer. Uitvaartzorg Boerhaave verzorgt ook de natura verzekerde uitvaarten voor bijvoorbeeld ASR- verzekeringen (voorheen genoemd Ardanta) en Lifetri. Ook DELA verzekerden kunnen bij ons terecht voor m.n. crematies.

overeenkomst

Kapitaalverzekering

Wanneer men een kapitaalverzekering heeft, dan heeft men vrije keuze uit een uitvaartverzorger of uitvaartonderneming. Als nabestaande heb je de volledige vrijheid over het te besteden bedrag voor de uitvaart. Bij een kapitaalverzekering heb je dus de mogelijkheid om te kiezen hoe je de uitvaart wenst in te vullen. Wanneer er na de uitvaart een bedrag uit de verzekering overblijft, dan wordt het tegoed uitgekeerd aan de nabestaande. Heeft men het verzekerde bedrag overschreden betaalt men bij.

Uitvaartdeposito

Een uitvaartdeposito is een bedrag dat men van te voren bij een bank of bij een fonds stalt. Dit bedrag is niet meer opneembaar en wordt alleen uitgekeerd om de uitvaart te bekostigen. Wel is het tussentijds mogelijk om het bedrag aan te vullen. Een uitvaartdeposito heeft als voordeel dat er geen gezondheidsverklaring van je wordt gevraagd, wat bij andere verzekeringen wel het geval is. Een uitvaartdeposito is ideaal voor mensen die om wat voor reden ook geen uitvaartverzekering kunnen afsluiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een (chronische) ziekte of ouderdom.

Gebruik onze ervaring met verzekeringen!!

Bij Uitvaartzorg Boerhaave zijn wij al jaren bekend met allerlei soorten van uitvaartverzekeringen en hebben we ook persoonlijk contact met vrijwel alle uitvaartverzekeraars. Ook hebben we toegang tot het register van oude verzekeraars welke destijds zijn overgenomen en waar men wellicht is gestart met de premiebetaling. Als je twijfelt over de verzekeringsvorm dan wel de waarde van je polis, laat ons dit voor je uitzoeken. We helpen je graag hierbij en kunnen je na een korte inventarisatie van jouw uitvaartwensen al direct een indicatie geven of je voldoende bent verzekerd!

Jouw laatste wens in vertrouwde handen!
bladren
ons team
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor je klaar!

Mogelijheden Crematie

Wil je geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen. Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.