Uitvaartverzekering met de hulp van Boerhaave

Duidelijk, compleet en met eerlijke condities.

Verzekeringen

Uitvaartzorg Boerhaave is geen verzekeringsmaatschappij, wél kunnen wij ongeacht waar je bent verzekerd, geheel jouw uitvaart verzorgen. Er zijn verschillende uitvaartverzekeringen bijvoorbeeld de naturaverzekering, een kapitaalverzekering en een uitvaartdeposito.

Naturaverzekering

Een naturaverzekering is een pakketverzekering dat men heeft afgesloten bij een verzekeringsmaatschappij. De nabestaanden hebben hierbij in principe alleen de keuze uit uitvaartondernemers die aangesloten zijn bij de verzekeraar. Wil je toch een andere partij de uitvaart laten verzorgen, dan wordt er door de verzekeringsmaatschappij een bepaald bedrag uitgekeerd, gelijk aan de inkoopwaarde van het pakket. Het is belangrijk om te weten dat een naturaverzekering geen geld uitkeert, je verzekert alleen een aantal diensten. Denk hier bijvoorbeeld aan de keuze uit een kist, de rouwkaarten en het staatsievervoer. Uitvaartzorg Boerhaave verzorgt ook de natura verzekerde uitvaarten voor bijvoorbeeld ASR- verzekeringen (voorheen genoemd Ardanta) en Lifetri. Ook DELA verzekerden kunnen bij ons terecht voor m.n. crematies.

Kapitaalverzekering

Wanneer men een kapitaalverzekering heeft, dan heeft men vrije keuze uit een uitvaartverzorger of uitvaartonderneming. Als nabestaande heb je de volledige vrijheid over het te besteden bedrag voor de uitvaart. Bij een kapitaalverzekering heb je dus de mogelijkheid om te kiezen hoe je de uitvaart wenst in te vullen. Wanneer er na de uitvaart een bedrag uit de verzekering overblijft, dan wordt het tegoed uitgekeerd aan de nabestaande. Heeft men het verzekerde bedrag overschreden betaalt men bij.

Uitvaartdeposito

Een uitvaartdeposito is een bedrag dat men van te voren bij een bank of bij een fonds stalt. Dit bedrag is niet meer opneembaar en wordt alleen uitgekeerd om de uitvaart te bekostigen. Wel is het tussentijds mogelijk om het bedrag aan te vullen. Een uitvaartdeposito heeft als voordeel dat er geen gezondheidsverklaring van je wordt gevraagd, wat bij andere verzekeringen wel het geval is. Een uitvaartdeposito is ideaal voor mensen die om wat voor reden ook geen uitvaartverzekering kunnen afsluiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een (chronische) ziekte of ouderdom.

Gebruik onze ervaring met verzekeringen!!

Bij Uitvaartzorg Boerhaave zijn wij al jaren bekend met allerlei soorten van uitvaartverzekeringen en hebben we ook persoonlijk contact met vrijwel alle uitvaartverzekeraars. Ook hebben we toegang tot het register van oude verzekeraars welke destijds zijn overgenomen en waar men wellicht is gestart met de premiebetaling. Als je twijfelt over de verzekeringsvorm dan wel de waarde van je polis, laat ons dit voor je uitzoeken. We helpen je graag hierbij en kunnen je na een korte inventarisatie van jouw uitvaartwensen al direct een indicatie geven of je voldoende bent verzekerd!

Heeft jouw verzekering voldoende dekking?
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor je klaar!

Als je twijfelt over de verzekeringsvorm dan wel waarde van je polis, laat ons dit voor je uitzoeken, we helpen je hierbij graag en kunnen je naar een korte inventarisatie van jouw uitvaartwensen al direct een indicatie geven of je voldoende bent verzekerd!

Wil je geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen. Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

praten-over-de-dood

Wil u heeft geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam. Gewoon voor algemene vragen of adviezen. Belt u ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Jouw uitvaartwensen vastleggen geeft je een gerust gevoel en houvast aan de nabestaande(n).
Graag helpen we je met het invullen hiervan en beantwoorden wij je vragen, zodat alles duidelijk is voor nu en in de toekomst.

uitvaart

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heb je een vraag of wil je advies over het regelen van een uitvaart en/of wil je een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heb je vragen over het regelen van een begrafenis en/of wil je een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heb je vragen over het regelen van een crematie en/of wil je een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

In de ruim 25 jaar die ik als uitvaartverzorger werk kom ik vaak bij families terecht die op dat moment even niet weten hoe het allemaal moet, er moeten veel beslissingen worden genomen om op de juiste wijze vorm te kunnen geven aan het afscheid. Samen met de familie en nabestaanden wil ik een waardevol afscheid verzorgen. Hierbij treed ik op als vangnet, waarbij ik een adviserende, dienstverlenende en begeleidende schakel wil zijn, uiteindelijk gaat het erom hoe de familie het afscheid wilt.
Ik realiseer me iedere keer weer dat ik voor de familie heel belangrijk ben en ik het rustpunt moet zijn zodat de familie elk moment weer een beroep op me kan doen. Dit iswerk dat je alleen met passie kunt doen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Mijn naam is Harnold Nieboer, sinds 2002 ben ik werkzaam in de uitvaart en sinds 2004 ben ik werkzaam als uitvaartverzorger bij Uitvaartzorg Boerhaave. Vanuit eigen ervaring heb ik gevoeld hoe prettig het is als er iemand is, dat als er in je directe omgeving iemand komt te overlijden, die naar je luistert, die er voor je is met kennis van zaken, die samen met je de weg zoekt naar de vorm die je wilt geven aan de uitvaart en probeert te ontzorgen aangaande de dingen die allemaal geregeld moeten worden voor de uitvaart.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Binnen de uitvaartverzorging kan ik nabestaanden begeleiden in de bijzondere, vaak moeilijke, levensfase wanneer een dierbare overlijdt. Het hele proces van afscheid volgens de wensen van overledene en nabestaanden wordt door mij tot in de puntjes verzorgd en goed geregeld. Ook na de uitvaart heb ik contact met de nabestaanden om te helpen bij vragen die ze hebben op het gebied van urnen, verstrooien, bijzettingen of verzekeringen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Om een familie in een moeilijke tijd te kunnen helpen door samen met hun vorm te mogen geven aan het afscheid is een grote passie van mij. Mijn inziens is een uitvaart een weerspiegeling van iemands leven en kan je hier op zoveel verschillende manieren een invulling aan geven, zodat het afscheid ook echt een betekenisvolle herinnering wordt die je verder kan helpen. Iemand met raad en daad bijstaan en een uitvaart te organiseren waarin de wensen van de familie duidelijk kenbaar zijn, vind ik heel bijzonder om te mogen doen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.