Uitvaart Eelde

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaart in Eelde verzorgen met Uitvaartzorg Boerhaave

 

Het verliezen van een dierbare is erg moeilijk. Bij Uitvaartzorg Boerhaave begrijpen we hoe belangrijk het is om het leven van een dierbare te eren met een doordachte en betekenisvolle uitvaartdienst. Ben je op zoek naar een uitvaartonderneming die je kan ondersteunen bij het regelen van een uitvaart in de omgeving van Eelde? Onze ervaren uitvaartprofessionals kunnen je helpen om alle aspecten van het plannen van een persoonlijke begrafenis of herdenkingsdienst voor je dierbare te realiseren.

Daarom staat onze uitvaartonderneming altijd voor je klaar. Wij ondersteunen je volledig op het gebied van het plannen van een begrafenis of crematie. We helpen bij het organiseren van aanvullende diensten zoals:

En nog veel meer.

Al onze uitvaartverzorgers zijn zeer ervaren en hebben een geïnteresseerde en persoonlijke benadering. Wij denken graag met je mee.

Uitvaart Eelde.

Een waardige begrafenis in de omgeving van Eelde

 

Het eerste waar je vaak een keuze in moeten maken, is of je gaat kiezen voor een begrafenis of crematie. Als je kiest voor een begrafenis, heb je diverse mogelijkheden. Zo kun je natuurlijk kiezen voor een traditionele begraafplaats in Eelde, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een natuurbegraafplaats. Het doel hiervan is dat de graven opgaan in een natuurlijke omgeving. Denk aan een bosachtig gebied, heide of een landgoed. Als je hier meer informatie over wilt, mag je altijd even contact met ons opnemen. Een voorbeeld van zo’n natuurbegraafplaats in de omgeving is het Hillig Meer. Onze uitvaartverzorgers helpen je graag bij het zoeken naar de juiste plek.

Stille crematie in de buurt van Eelde

Voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudige en waardige crematie, bieden we ook een stille crematie aan in de omgeving van Eelde. Dit houdt in dat de overledene naar het dichtstbijzijnde crematorium wordt gebracht voor crematie, zonder formele bezichtiging of ceremonie. Het gecremeerde stoffelijk overschot wordt dan teruggegeven aan de familie of begraven zoals zij dat willen.

Een stille crematie is een betaalbare optie om de wensen van een dierbare te vervullen, waarbij de kosten van een traditionele crematieceremonie vermeden worden. Een herdenkingsdienst of viering van het leven kan altijd nog op een latere datum worden gehouden. Laat het ons weten als deze eenvoudige en respectvolle crematiemogelijkheid je aanspreekt, dan kunnen we je meer informatie geven.

Een uitvaartcentrum in de buurt van Eelde

We hebben ook een eigen uitvaartcentrum in de buurt van Eelde. Hier hebben we de faciliteiten om een plechtigheid en een intiem afscheid van je dierbare te organiseren. Uiteraard hebben wij alles in huis voor een uitvaart. Je bent altijd welkom om ons uitvaartcentrum te bezoeken. Op onze website vind je foto’s die je een idee geven van de sfeer.

Onze specialisten en managers staan altijd voor je klaar. Als je alles zelf wilt regelen, doen wij een stapje terug.

Uw laatste wensen in vertrouwde handen

Jouw wensen staan bij ons centraal en de laatste wensen van je dierbare zijn bij ons in vertrouwde handen. Wij verzorgen de uitvaart graag zoals jij dat voor ogen hebt. Heb je vragen of wil je meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Samen met jou zorgen wij voor een mooi en waardig afscheid.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!

Maak kennis

Op dit moment hulp nodig?

Bel ons 24/7
gratis op dit nummer
praten-over-de-dood

Wil u heeft geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam. Gewoon voor algemene vragen of adviezen. Belt u ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Als je twijfelt over de verzekeringsvorm dan wel waarde van je polis, laat ons dit voor je uitzoeken, we helpen je hierbij graag en kunnen je naar een korte inventarisatie van jouw uitvaartwensen al direct een indicatie geven of je voldoende bent verzekerd!

Jouw uitvaartwensen vastleggen geeft je een gerust gevoel en houvast aan de nabestaande(n).
Graag helpen we je met het invullen hiervan en beantwoorden wij je vragen, zodat alles duidelijk is voor nu en in de toekomst.

Wil je geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen. Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

uitvaart

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heb je een vraag of wil je advies over het regelen van een uitvaart en/of wil je een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heb je vragen over het regelen van een begrafenis en/of wil je een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heb je vragen over het regelen van een crematie en/of wil je een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

In de ruim 25 jaar die ik als uitvaartverzorger werk kom ik vaak bij families terecht die op dat moment even niet weten hoe het allemaal moet, er moeten veel beslissingen worden genomen om op de juiste wijze vorm te kunnen geven aan het afscheid. Samen met de familie en nabestaanden wil ik een waardevol afscheid verzorgen. Hierbij treed ik op als vangnet, waarbij ik een adviserende, dienstverlenende en begeleidende schakel wil zijn, uiteindelijk gaat het erom hoe de familie het afscheid wilt.
Ik realiseer me iedere keer weer dat ik voor de familie heel belangrijk ben en ik het rustpunt moet zijn zodat de familie elk moment weer een beroep op me kan doen. Dit iswerk dat je alleen met passie kunt doen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Mijn naam is Harnold Nieboer, sinds 2002 ben ik werkzaam in de uitvaart en sinds 2004 ben ik werkzaam als uitvaartverzorger bij Uitvaartzorg Boerhaave. Vanuit eigen ervaring heb ik gevoeld hoe prettig het is als er iemand is, dat als er in je directe omgeving iemand komt te overlijden, die naar je luistert, die er voor je is met kennis van zaken, die samen met je de weg zoekt naar de vorm die je wilt geven aan de uitvaart en probeert te ontzorgen aangaande de dingen die allemaal geregeld moeten worden voor de uitvaart.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Binnen de uitvaartverzorging kan ik nabestaanden begeleiden in de bijzondere, vaak moeilijke, levensfase wanneer een dierbare overlijdt. Het hele proces van afscheid volgens de wensen van overledene en nabestaanden wordt door mij tot in de puntjes verzorgd en goed geregeld. Ook na de uitvaart heb ik contact met de nabestaanden om te helpen bij vragen die ze hebben op het gebied van urnen, verstrooien, bijzettingen of verzekeringen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Om een familie in een moeilijke tijd te kunnen helpen door samen met hun vorm te mogen geven aan het afscheid is een grote passie van mij. Mijn inziens is een uitvaart een weerspiegeling van iemands leven en kan je hier op zoveel verschillende manieren een invulling aan geven, zodat het afscheid ook echt een betekenisvolle herinnering wordt die je verder kan helpen. Iemand met raad en daad bijstaan en een uitvaart te organiseren waarin de wensen van de familie duidelijk kenbaar zijn, vind ik heel bijzonder om te mogen doen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.