Ons uitvaartcentrum

Bij Uitvaartzorg Boerhaave beschikken we over ons eigen uitvaartcentrum. Hier vind je alle faciliteiten die je nodig hebt voor een mooi en passend afscheid. Of je nu kiest voor een groot afscheid in onze aula, of voor een intiem afscheid in onze huiskamer.

Alle tijd voor het afscheid

Wij hebben als uitgangspunt dat een uitvaart vaak een weerspiegeling is van iemands leven. Er moet dan ook ruim de tijd en gelegenheid zijn om afscheid te nemen, het liefst in een sfeer die hierbij past. Hiervoor bieden wij in ons uitvaartcentrum de mogelijkheid tot een huiskameruitvaart. Zo hebben wij twee ruimtes waar je in intieme kring, op eigen wijze, afscheid kunt nemen van jouw geliefde. Alle mogelijkheden zijn aanwezig, van catering tot audiovisuele middelen. Ook is het mogelijk een uitvaart vanuit jouw eigen locatie te organiseren, zoals bijvoorbeeld een huiskamer of tuin. Wij helpen je graag met deze persoonlijke invulling van het afscheid.

Ons Uitvaartcentrum
huyskameruitwart

Wat kost een huiskameruitvaart?

In ons uitvaartcentrum Boerhaave kan je in alle rust gebruik maken van onze aula voor zowel de plechtigheid als het condoleren nadien. De stille crematie zit hier bij in. Alle tijd, in een prettige sfeer. Een huiskameruitvaart in ons uitvaartcentrum kost ca. €4300. Uiteraard kan dit verschillen naar gelang de wensen. Wil je precies weten hoe hoog de uitvaartkosten zijn? Laat ons dan voor jou een offerte maken, voor ons een kleine moeite en voor jou een stuk zekerheid!

Verzorgen

Verder is er de mogelijkheid om de verzorging van de overledene binnen ons uitvaartcentrum te laten plaatsvinden. We hebben de beschikking over een ervaren verzorgingsteam die de verzorging en het vervoer op een correcte en gepaste manier uitvoert. 

Indien mogelijk kan de overledene natuurlijk ook thuis worden opgebaard of elders, in ons uitvaartcentrum op de Boerhaavelaan of bijvoorbeeld in een verzorgings- of verpleeghuis.

uitvaartcentrum

Meer informatie

Heb je nog vragen over de faciliteiten van ons uitvaartcentrum? Of wil je meer weten over de sfeer in ons uitvaartcentrum? Je bent van harte welkom om langs te komen! Ook kan je uiteraard altijd contact opnemen met onze medewerkers. Voor onze contactgegevens en onze openingstijden kan je terecht op onze contactpagina. Ons contactformulier is te vinden onder aan deze pagina. Hier zal je wederom onze contactgegevens en onze locatie op Google Maps vinden. Wij horen graag van je!

Jouw laatste wens in vertrouwde handen!
bladren
Dankwoorden en reviews
ons team
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor je klaar!

Mogelijheden Crematie

Wil je geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen. Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.