Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 5255 980

Kunnen wij u helpen?

Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Ons uitvaartcentrum

Bij Uitvaartzorg Boerhaave beschikken we over ons eigen uitvaartcentrum. Hier vindt u alle faciliteiten die u nodig heeft voor een mooi en passend afscheid. Of u nu kiest voor een groot afscheid in onze aula, of een intiem afscheid is onze huiskamer.

Het uitvaartcentrum

Ons uitvaartcentrum is gevestigd aan de Boerhaavelaan 19 in Groningen. Het werkgebied van onze uitvaartzorg is dus de omgeving Groningen, maar in overleg is een uitvaart elders ook te organiseren. In ons uitvaartcentrum hebben wij alle voorzieningen die u nodig heeft voor het organiseren van uw uitvaart. Zo beschikken wij over twee aula’s waar een plechtigheid georganiseerd kan worden (zie foto). Verder beschikt ons uitvaartcentrum over een huiskamer en rouwkamer, waar u juist geborgenheid kunt opzoeken. Voor meer informatie over ons uitvaartcentrum kunt u langskomen of contact opnemen.

 

Alle tijd voor het afscheid

Wij hebben als uitgangspunt dat een uitvaart vaak een weerspiegeling is van iemands leven. Er moet dan ook ruim de tijd en gelegenheid zijn om afscheid te nemen, en liefst in een sfeer die hierbij past. Hiervoor bieden wij in ons uitvaartcentrum de mogelijkheid tot een huiskameruitvaart. Wij bieden twee ruimtes aan waar u in intieme kring op eigen wijze afscheid kunt nemen van uw geliefde. Alle mogelijkheden zijn aanwezig, van catering tot audiovisuele middelen. Ook is het mogelijk een uitvaart vanuit uw eigen huiskamer of tuin te organiseren. Wij helpen u graag met deze persoonlijke invulling van het afscheid.

Wat kost een huiskameruitvaart?

In ons uitvaartcentrum Boerhaave kunt u in alle rust gebruik maken van onze aula voor zowel de plechtigheid als het condoleren nadien. De stille crematie zit hier bij in. Alle tijd, in een prettige sfeer. Een huiskameruitvaart in ons uitvaartcentrum kost ca. €4300. Uiteraard kan dit verschillen naar gelang uw wensen. Bekijk ons uitgebreide document over uitvaartkosten voor een specificatie.

Verzorgen

Verder heeft u de optie om de verzorging van de overledene binnen ons uitvaartcentrum plaats te laten vinden, met de hulp van ons ervaren verzorgingsteam. Om alle mogelijkheden die ons uitvaartcentrum u biedt door te spreken kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

Indien mogelijk kan de overledene natuurlijk thuis worden opgebaard, maar ook elders. Thuis kunt u op elk gewenst moment bij uw dierbare zijn, in uw huiselijk vertrouwde omgeving. Als de overledene niet thuis wordt opgebaard, kunt u kiezen voor het opbaren in het Boerhaave uitvaartcentrum, ons mortuarium of  verzorging- of verpleeghuis.

Meer informatie

Heeft u nog vragen over de faciliteiten van ons uitvaartcentrum? Of wilt u meer weten over de sfeer in ons uitvaartcentrum? U bent van harte welkom om langs te komen! Ook kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze medewerkers. Voor onze contactgegevens en onze openingstijden kunt u terecht op onze contactpagina. Ons contactformulier is te vinden onder aan deze pagina. Hier zult u wederom onze contactgegevens en onze locatie op Google Maps vinden. Wij horen graag van u!