Kathy Lammerts Martens

Katelijne Martha Joseph Lammerts – Martens

31 augustus 1955 – 8 mei 2023

Met diepe droefheid gedenken we het verlies van Katelijne Martha Joseph Lammerts – Martens, een dierbaar persoon die ons veel heeft gegeven. Katelijne was een lichtend voorbeeld van liefde en vriendelijkheid, altijd klaar om anderen te helpen en een positieve invloed op hun leven te hebben. Haar warmte en zorgzaamheid zullen altijd in onze harten blijven voortleven.

Katelijne had een onmiskenbaar charisma en een aanstekelijke lach die iedereen om haar heen vrolijk maakte. Ze had een hart vol passie en avontuur, altijd op zoek naar nieuwe ervaringen en kansen om anderen te inspireren. Haar vastberadenheid en doorzettingsvermogen waren bewonderenswaardig en dienden als een bron van inspiratie voor velen.

We zullen Katelijne herinneren als een liefdevolle familielid en vriendin, altijd bereid om een luisterend oor te bieden en een helpende hand te bieden. Haar positieve energie en oprechte interesse in anderen creëerden een gevoel van verbondenheid en gemeenschap waarin iedereen zich geliefd en gewaardeerd voelde.

Terwijl we samen rouwen om het verlies van Katelijne Martha Joseph Lammerts – Martens, laten we haar leven vieren en de kostbare momenten koesteren die we met haar hebben gedeeld. Moge haar ziel rusten in vrede en mogen haar herinneringen ons altijd inspireren om het leven met dezelfde vreugde, liefde en vriendelijkheid te omarmen.

Schrijf uw condoleance:

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.