Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0505255980

 Wij scoren een 10 op basis van 21 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Crematie Oostum

Crematie Oostum regelen samen met Uitvaartzorg Boerhaave 

Crematie OostumWanneer een dierbare overlijdt komt u in een moeilijke en emotionele periode terecht. Ineens allerlei belangrijke beslissingen moeten nemen kan een hele opgave zijn. Daarom staan wij klaar om u hierbij te helpen. Wij kunnen u ondersteunen bij alle keuzes die u moet maken. Bij Uitvaartzorg Boerhaave zijn vele mogelijkheden waar u uit kan kiezen. Dit kan soms best overweldigend zijn. Wij zoeken samen met u naar oplossingen die bij u passen. Ook de locatie is belangrijk, deze moet de juiste sfeer hebben. Wij hebben ervaring met vele locaties in de omgeving. 

Wanneer u een crematie gaat regelen kunt u kiezen tussen twee mogelijkheden. De eerste mogelijkheid is om het afscheid in het crematorium te houden. De tweede mogelijkheid om een stille crematie te houden. Dit betekent dat de crematie in het crematorium plaatsvindt en het afscheid op een andere locatie. U kunt dus zelf een locatie uitkiezen die bij u past. 

Uw wensen bepalen de koers 

Uitvaartzorg Boerhaave heeft een eigen uitvaartcentrum tot haar beschikking. Hier bevinden zich twee aula’s, een huiskamer en een rouwkamer. Deze ruimtes bieden de mogelijkheid om in alle rust afscheid te nemen van uw dierbare. Onze uitvaartverzorgers zijn ervaren en goed opgeleid. Samen met u kijken ze naar alle zaken die geregeld moeten worden. Uw wensen bepalen de koers, wij zijn er op de momenten dat u dat wilt. 

Uitvaartzorg Boerhaave kan alles voor u regelen als u dat wilt. Denk aan locatie, bloemen, vervoer, catering, condoleance, kisten, muziek en meer. Wij zijn bekend met veel locaties in de omgeving, zo kunt u denken aan de Martinikerk of de Paalkoepel. Ook kunt u natuurlijk kiezen voor een locatie in de natuur. Wij nemen altijd ruim de tijd om te zorgen dat al uw wensen gerealiseerd worden. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over onze mogelijkheden bij de uitvaart in Oostum? Neem gerust contact met ons op.