Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 5255 980

Kunnen wij u helpen?

Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
 • Persoonlijk & Betrokken
 • Kleinschalig & bekend met de regio
 • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Crematie in Groningen en omstreken

Wij helpen u bij het regelen van een crematie in Groningen

Crematie en Crematorium Groningen

Crematie Groningen

Uitvaartzorg Boerhaave uit Groningen heeft jarenlange ervaring met het realiseren van de persoonlijke wensen rondom een crematie in Groningen en omstreken. U kunt kiezen uit een crematorium in omgeving Groningen, er zijn verschillende crematoria waar wij mee werken. Vanaf het moment van overlijden tot het afscheid, maar ook daarna nemen wij u de zorg uit handen. Of misschien wilt u juist bij elke stap nauw betrokken zijn. Dat kan allemaal. Onze uitvaartbegeleiders zijn er op de momenten dat u dat wilt. Of we nu alles doen of minder. Samen zorgen wij voor een waardig en onvergetelijk afscheid omdat u het niet over kunt doen.

Wij ontzorgen u in vele zaken rondom de crematie nabij Groningen zoals:

 • Aangifte doen van het overlijden;
 • Controleren van de naleving en wettelijke verplichtingen t.a.v. de uitvaart;
 • Het opstellen van de begroting;
 • Het regelen van een crematorium in de buurt van Groningen
 • Eventueel regelen van de uitvaartlocatie (een afscheid hoeft niet in het crematorium plaats te vinden. Wilt u liever geen afscheid in het crematorium? Dan zijn er een tal van andere uitvaartmogelijkheden in Groningen. Samen met u zoeken we naar een locatie die bij u en uw gezelschap past.);
 • Opstellen van de rouwadvertentie;
 • Ontwerpen en laten drukken van de rouwkaarten;
 • Het regelen van rouwvervoer;
 • Organiseren opbaring en aflegging;
 • Het regelen van de kist of lijkwade;
 • Het kiezen van de urn;
 • Coördinatie en begeleiding op de dag van de uitvaart en crematie;
 • Bijzetten van as of verstrooien;
 • Nazorg en ondersteuning;

Welke zorg u ook van ons verwacht. De mogelijkheden voor een crematie in omgeving Groningen zijn er in overvloed, misschien zijn er zelfs opties waar u zelf nog niet aan hebt gedacht. We denken graag mee, bieden oplossingen en zoeken naar de mogelijkheden die bij u passen. Ook als u alles zelf wilt doen en regelen, zorgen wij ervoor dat u geen zaken over het hoofd ziet.

Crematie en crematorium Groningen

Crematorium Ommeland en Stad in omgeving Groningen

Het kiezen van een crematorium in Groningen

U kunt via ons goed terecht bij een crematorium in de buurt van Groningen. Ook als u wenst de crematie of uitvaart buiten de gemeente Groningen plaats te laten vinden, kunt u een beroep op ons doen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een ruime kennis van crematoria en uitvaartlocaties in de noordelijke provincies. Wij zijn bekend met de gebruiken en gewoontes, zodat de uitvaart kan aansluiten bij de eigenheid van de plek waar afscheid wordt genomen.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn dag en nacht telefonisch bereikbaar. U bent ook altijd welkom om bij ons op het uitvaartcentrum.

Drie tips voor het kiezen van het juiste crematorium rondom Groningen:

 1. Locatie: Kies een crematorium rondom Groningen dat gunstig gelegen is voor u en uw familie. Een crematorium dat ver van huis ligt, kan extra kosten met zich meebrengen voor het vervoer van de overledene en de nabestaanden. Een crematorium in de buurt kan ook handig zijn voor het bijwonen van de uitvaartceremonie en het bezoeken van de gedenkplaats in de toekomst.
 2. Voorzieningen en faciliteiten: Elk crematorium biedt verschillende voorzieningen en faciliteiten. Het is belangrijk om te beoordelen welke voorzieningen en faciliteiten belangrijk zijn voor de uitvaart en de wensen van de overledene. Sommige crematoria hebben bijvoorbeeld grote aula’s voor de uitvaartdienst, terwijl andere kleinere ruimtes bieden voor intiemere ceremonies. Andere voorzieningen kunnen zijn: audio- en videofaciliteiten, catering, en een gedenkplaats.
 3. Reputatie en beoordelingen: Het is belangrijk om de reputatie van een crematorium te onderzoeken voordat u de beslissing maakt. Lees beoordelingen en ervaringen van anderen online om een beter beeld te krijgen van de kwaliteit van de dienstverlening. U kunt ook de website van het crematorium bezoeken en contact opnemen met het personeel om meer informatie te krijgen over de diensten en faciliteiten die worden aangeboden.
.