Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0505255980

 Wij scoren een 10 op basis van 21 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaart Zuidlaren

Uitvaart Zuidlaren laten verzorgen door Uitvaartzorg Boerhaave

Uitvaart Zuidlaren Bent u op zoek naar iemand die u kan ondersteunen bij het verzorgen van een uitvaart in de omgeving van Zuidlaren? Dan bent u bij Uitvaartzorg Boerhaave goed terecht. Het overlijden van uw dierbare is moeilijk moment. U belandt in een emotionele periode, terwijl u allerlei belangrijke zaken rondom de uitvaart moet regelen. Onze uitvaartverzorgers kunnen zich voorstellen dat uw hoofd daar op dit moment niet naar staat. Daarom staan wij voor u klaar. Het belangrijkste voor ons zijn uw wensen en de laatste wensen van uw dierbare. Om deze zo goed mogelijk te kunnen realiseren, gaan wij graag persoonlijk met u in gesprek. In dit gesprek vertellen wij u ook graag meer over onze mogelijkheden. Bij ons zijn uw laatste wensen in vertrouwde handen.

Waardige begrafenis in de omgeving van Zuidlaren

Begrafenis Zuidlaren

Begrafenis Zuidlaren

Eén van de eerste zaken waar u vaak een beslissing over moet nemen is of u de voorkeur geeft aan een begrafenis of een crematie. Voor ons is het niet belangrijk wat uw keuze is. Wij verzorgen hoe dan ook een mooi en waardig afscheid. Of u nu kiest voor een begrafenis of een crematie, er zijn talloze mogelijkheden om de uitvaart naar wens in te richten. Zo kunt u voor een begrafenis kiezen voor een traditionele begraafplaats. Ook zijn er tegenwoordig steeds meer mogelijkheden als het gaat om een natuurbegraafplaats. Onze uitvaartverzorgers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en bekend in de regio. Zij informeren u graag over de mogelijkheden. Ook voorzien wij u graag van advies als het gaat om de kosten en verzekeringen rondom de uitvaart.

Het afscheid verzorgen op een passende locatie

Ook als u de voorkeur geeft aan een crematie zorgen wij voor een mooi afscheid. Hierin biedt Uitvaartzorg Boerhaave diverse mogelijkheden. Zo kunt u bij ons kiezen voor een stille crematie in de omgeving van Zuidlaren. Dit betekent dat alleen de crematie van het lichaam zal plaatsvinden in het crematorium. Het afscheid kunt u organiseren in een locatie naar keuze. In de regio zijn er verschillende mooie locaties waar u gebruik van kunt maken. Denk aan een kerk, een mooie plek in de natuur, bij u thuis of een andere overdekte locatie. Zo is er de Paalkoepel of de Martinikerk. Onze uitvaartverzorgers kunnen u helpen bij de keuze. Het belangrijkste is dat de locatie passend is en de juiste sfeer heeft. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om het gehele afscheid in het crematorium te laten verzorgen.

Crematie Zuidlaren

Crematie Zuidlaren

Ons uitvaartcentrum voor een crematie nabij Zuidlaren

Uiteraard bieden wij ook ons eigen uitvaartcentrum aan als mogelijke locatie voor het afscheid. Ons uitvaartcentrum nabij Zuidlaren beschikt over alle faciliteiten die u nodig heeft voor een passend en persoonlijk afscheid. U bent altijd van harte welkom om eens langs te komen in ons uitvaartcentrum. Zo kunt u zelf de fijne sfeer ervaren. Ook vindt u op onze website een aantal foto’s en video’s voor een sfeerimpressie. Door jarenlange ervaring kunnen wij u goed bijstaan in deze moeilijke periode. Onze ervaren en goed opgeleide uitvaartverzorgers zullen samen met u kijken naar alle zaken die geregeld moeten worden voor de begrafenis of crematie. Het vormgeven van de uitvaart doen we samen. U bepaald wanneer wij er zijn.

Uitvaartzorg Boerhaave staat voor u klaar in Zuidlaren

Als uitvaartzorg nabij Zuidlaren staan wij dag en nacht voor u klaar. Heeft u onze hulp nodig? Laat het ons dan gerust weten. Wij denken graag met u mee over het afscheid. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.