Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 5255 980

Kunnen wij u helpen?

Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaart Zuidhorn

Uitvaart Zuidhorn laten verzorgen door Uitvaartzorg Boerhaave 

Uitvaart ZuidhornBent u op zoek naar iemand die u kan ondersteunen bij het verzorgen van een uitvaart in of nabij Zuidhorn? Dan bent u bij Uitvaartzorg Boerhaave goed terecht. Wij denken graag met u mee over de invulling van de uitvaart. Het overlijden van een dierbare is een moeilijk en emotioneel moment. In deze periode moet u belangrijke beslissingen nemen over de uitvaart, dit kan best lastig zijn. Daarom staan de uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg Boerhaave voor u klaar. Bij Uitvaartzorg Boerhaave bieden wij u verschillende mogelijkheden. Wij regelen alles voor u. Denk aan bloemen en drukwerk, vervoer, een powerpoint, muziek, condoleance, catering en nog veel meer. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om de uitvaart te filmen of live te streamen. Zo is het toch mogelijk voor iedereen om het afscheid te volgen. Ondanks dat ze niet aanwezig kunnen zijn. 

Begrafenis Zuidhorn

Begrafenis Zuidhorn

Een waardige begrafenis in Zuidhorn

De eerste keuze die u meestal moet maken is of u voor een begrafenis of een crematie wilt kiezen. Bij Uitvaartzorg Boerhaave is beide mogelijk. Als u wilt kiezen voor een begrafenis heeft u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een traditionele begrafenis of een natuurbegraafplaats. Het idee van een natuurgraf is dat het graf opgaat in de natuurlijke omgeving. Vaak gebeurt dat gespreid over een groter terrein, denk aan een bosachtig gebied, heide of landgoed. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een traditionele begraafplaats in de omgeving van Zuidhorn. Het belangrijkste is dat het afscheid voldoet aan uw wensen. Graag gaan wij persoonlijk met u in gesprek zodat wij uw wensen en die van uw dierbare goed op een rijtje hebben. In dit gesprek vertellen wij u ook graag meer over onze mogelijkheden. 

Stille crematie bij Uitvaartzorg Boerhaave 

Crematie Zuidhorn

Crematie Zuidhorn

Als u wilt kiezen voor een crematie heeft u ook verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een stille crematie. Dit betekent dat u zelf de locatie kiest voor het afscheid. Dit kan overal zijn. Denk aan een kerk, een mooie plek in de natuur of misschien wel bij u thuis. Uitvaartzorg Boerhaave is bekend in de regio en heeft ervaringen met geschikte locaties voor een afscheid. Wij helpen u graag bij het zoeken naar een passende en mooie locatie voor het afscheid van uw dierbare. Natuurlijk mag u hiervoor gebruik maken van ons uitvaartcentrum of een ander uitvaartcentrum in de omgeving van Zuidhorn. Ook is het mogelijk om het afscheid te organiseren in het crematorium. Als u kiest voor een stille crematie vindt alleen de daadwerkelijk crematie in het crematorium plaats. 

Uitvaartcentrum in de omgeving van Zuidhorn

Natuurlijk mag u gebruik maken van ons uitvaartcentrum vlakbij Zuidhorn voor het organiseren van het afscheid. Hier beschikken wij over alle faciliteiten die u nodig heeft voor een mooi en waardig afscheid. Uw laatste wensen zijn bij ons in vertrouwde handen. Dit nemen wij bijzonder serieus. Door onze jarenlange ervaring weten wij goed hoe wij u moeten bijstaan in deze moeilijke periode. Onze goed opgeleide uitvaartverzorgers zullen samen met u kijken naar alle zaken die geregeld moeten worden na een overlijden. U bepaalt natuurlijk zelf wat u wilt regelen en wat u aan ons wilt over laten. Voor veel zaken kunt u rustig de tijd nemen. Onze uitvaartverzorgers zorgen ervoor dat u geen zaken over het hoofd ziet. Voor eens sfeerimpressie van ons uitvaartcentrum kunt u alvast de video’s en foto’s op onze website bekijken. 

U bent welkom bij Uitvaartzorg Boerhaave 

U bent altijd van harte welkom bij Uitvaartzorg Boerhaave. Kom gerust eens bij ons langs om een kijkje te nemen in ons uitvaartcentrum. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. 

.