Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 5255 980

Kunnen wij u helpen?

Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaart Winschoten

Een uitvaart in Winschoten laten verzorgen door Uitvaartzorg Boerhaave 

Uitvaart WinschotenBent u op zoek naar iemand die u kan ondersteunen bij het verzorgen van een uitvaart in de omgeving van Winschoten? Dan bent u bij Uitvaartzorg Boerhaave goed terecht. Het overlijden van een dierbare is een moeilijk moment. U belandt in een emotionele periode, terwijl u belangrijke beslissingen moet nemen rondom de uitvaart. Wij kunnen ons voorstellen dat uw hoofd hier op dit moment niet naar staat. Daarom staan onze uitvaartverzorgers voor u klaar. Samen met u zorgen zij voor een mooi en waardig afscheid. Uitvaartzorg Boerhaave biedt u diverse mogelijkheden voor het verzorgen van een uitvaart in de omgeving van Winschoten. Wij kunnen alles voor u regelen rondom een begrafenis of crematie in Winschoten. Denk aan locatie, bloemen, drukwerk, vervoer, condoleance, catering en nog veel meer. 

Waardige begrafenis door onze begrafenisondernemer in Winschoten 

Uw wensen staan centraal bij Uitvaartzorg Boerhaave. In een persoonlijk gesprek bespreken wij deze graag. Tijdens dit gesprek vertellen wij u ook graag meer over onze mogelijkheden. Eén van de eerste beslissingen die u vaak moet maken is of u de voorkeur geeft aan een begrafenis of een crematie in Winschoten. Voor een begrafenis heeft u diverse mogelijkheden om deze naar wens te verzorgen. Zo kunt u kiezen voor een traditionele begraafplaats, maar is het tegenwoordig ook mogelijk om te kiezen voor een natuurbegraafplaats, bijvoorbeeld Reiderwolde. Hier liggen de graven in een natuurlijke omgeving. Denk aan een bosachtig gebied, heide of landgoed. Onze begrafenisondernemer denkt graag met u mee over de invulling van een uitvaart rondom Winschoten. Onze begrafenisondernemers zijn bekend in de regio en kunnen u informeren over verschillende mogelijkheden. 

Crematie in Winschoten op een passende locatie 

Natuurlijk is het ook mogelijk om een crematie te verzorgen met onze uitvaartverzorgers in Winschoten. Ook als u hier de voorkeur aan geeft, zijn er diverse mogelijkheden. Bij Uitvaartzorg Boerhaave kunt u kiezen voor een stille crematie. Dat betekent dat u zelf een locatie kiest die u passend vindt voor het afscheid. Onze uitvaartverzorgers zijn bekend in de regio en weten welke mogelijkheden er zijn. Daarom helpen ze u graag bij het kiezen van een mooie locatie. Denk aan een kerk, een mooie plek in de natuur, misschien wel bij u thuis of een andere overdekte locatie. Voorbeelden in de omgeving zijn de Martinikerk of de Paalkoepel. Uiteraard kunt u ook kiezen voor het crematorium als afscheidslocatie. Bij een stille crematie in Winschoten wordt het crematorium uitsluitend gebruikt voor het cremeren van het lichaam. 

Ons uitvaartcentrum voor een persoonlijke uitvaart nabij Winschoten

uitvaartzorg begrafenisondernemer

Uitvaartzorg Boerhaave biedt ook haar eigen uitvaartcentrum aan als locatie voor een uitvaart nabij Winschoten. Op onze website vindt u foto’s en video’s die u kunt bekijken voor een sfeerimpressie. In ons uitvaartcentrum nabij Winschoten beschikken wij over alle faciliteiten die u nodig heeft voor het verzorgen van een mooi en waardig afscheid. Zo is er een aula die geschikt is voor de plechtigheid en beschikken wij over een familiekamer waar u zich terug kunt trekken. Ook is het mogelijk om bij ons te kiezen voor een huiskameruitvaart. Dit betekent dat u in een kleinere ruimte op intieme wijze afscheid kunt nemen van uw dierbare. Hiervoor bieden wij u twee ruimtes aan. Afscheid nemen in ons uitvaartcentrum is een geschikte manier van afscheid nemen wanneer u het klein wilt houden nabij Winschoten. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. 

Bij Uitvaartzorg Boerhaave nabij Winschoten staan wij voor u klaar 

U bent altijd van harte welkom om eens langs te komen in ons uitvaartcentrum nabij Winschoten. Zo kunt u zelf de fijne sfeer ervaren voor als u een uitvaart in omgeving Winschoten wilt regelen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan ten alle tijden voor u klaar en helpen u graag verder. 

.