Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 5255 980

Kunnen wij u helpen?

Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaart Roden

Uitvaart Roden laten verzorgen door Uitvaartzorg Boerhaave 

Uitvaart RodenUitvaartzorg Boerhaave ondersteunt u graag bij het verzorgen van een mooie uitvaart in Roden. Onze uitvaartverzorgers helpen u graag bij het nadenken over de invulling van de uitvaart. Wij kunnen ons voorstellen dat het overlijden van uw dierbare een moeilijk en emotioneel moment is. Daarom is ons uitgangspunt altijd om met raad en daad terzijde te staan en proberen zoveel mogelijk uit handen te nemen. Wij doen ons best om u zo goed mogelijk te ontzorgen door alles te bespreken, de praktische zaken en het emotionele goed te combineren. Het organiseren van een uitvaart in Roden kan erg lastig zijn met alle zaken die hierbij komen kijken. Bij Uitvaartzorg Boerhaave krijgt u een vaste uitvaartverzorger aangewezen waarbij u altijd terecht kunt. Uw uitvaartverzorger vertelt u graag in een persoonlijk gesprek over onze mogelijkheden voor een uitvaart in Roden. In dit gesprek bespreken wij ook graag uw wensen. 

Een passende en persoonlijke begrafenis in Roden 

Eén van de eerste keuzes die u moet maken als het gaat om een uitvaart is of u een begrafenis of een crematie wilt verzorgen in Roden. Voor het organiseren van een begrafenis in Roden heeft u verschillende mogelijkheden. Zo heeft een keuze voor de locatie waar u uw dierbare wilt laten begraven in de omgeving van Roden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een traditionele begraafplaats, maar ook een natuurbegraafplaats is een optie. Op een natuurbegraafplaats bevinden de graven zich in een natuurlijke omgeving. Denk aan een bosachtig gebied of op een landgoed. Het idee van een natuurgraf is dat het opgaat in de omgeving. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om uw dierbare te laten begrafen op een begraafplaats in Roden, maar dit kan ook ergens anders in de omgeving zijn. In de omgeving vindt u ook natuurbegraafplaats het Hillig Meer. 

Crematie Roden

Crematie Roden

De crematie in Roden organiseren met de hulp van Uitvaartzorg Boerhaave 

Natuurlijk is het ook mogelijk om een crematie te organiseren in Roden. Ook als u ervoor kiest om een crematie te verzorgen in Roden, heeft u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een stille crematie. Dat houdt in dat u zelf de locatie kiest waar het afscheid plaats vindt. Deze locatie is vrij en kan overal zijn. Denk aan een kerk, een mooie plek in de natuur of misschien wel bij u thuis. In de omgeving van Groningen kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Martinikerk of de Paalkoepel. Uitvaartzorg Boerhaave is bekend in de regio van Roden en kan u dus helpen bij het zoeken van een passende locatie. Het belangrijkste is natuurlijk dat de locatie voldoet aan uw wensen en de juiste sfeer heeft. Over het algemeen staan uw wensen bij ons als begrafenisondernemer centraal. Dit is altijd ons uitgangspunt. 

Uitvaartzorg Boerhaave is uw begrafenisondernemer voor de uitvaart in Roden 

Begrafenis Roden

Begrafenis Roden

Als het gaat om de locatie voor de begrafenis of crematie in Roden, mag u natuurlijk ook gebruik maken van ons uitvaartcentrum. Hier bieden wij u alle faciliteiten die u nodig heeft voor het organiseren van een mooi en waardig afscheid. Wij beschikken in ons uitvaartcentrum over twee aula’s waar u samen kunt komen met alle dierbaren, familie, vrienden en kennissen. Daarnaast bieden wij u ook de geborgenheid van onze huiskamer en rouwkamer. Wij zetten ons graag in om voor u een passende sfeer te creëren. Uitvaartzorg Boerhaave kan alles voor u regelen rondom de begrafenis of crematie in Roden. Denk aan bloemen, drukwerk, vervoer, muziek, de condoleance, catering en nog veel meer. Zo beschikken wij over twee rouwauto’s. Mocht u hier gebruik van willen maken, dan kunt u een keuze maken uit onze auto’s. Natuurlijk is het ook mogelijk om ander vervoer te regelen. 

Neem contact met ons op!

Uitvaartzorg Boerhaave zorgt er samen met u voor dat het afscheid zo wordt georganiseerd als u voor ogen heeft. Wij zorgen ervoor dat u geen zaken over het hoofd ziet. Ons doel is om zoveel mogelijk uit handen te nemen. Wanneer u zelf graag bepaalde zaken wilt regelen, kunt u dit natuurlijk aangeven en doen wij een stapje terug. Voor veel zaken kunt u rustig de tijd nemen. Laat het ons weten wanneer u onze hulp nodig heeft. Ook wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt, neem dan gerust contact met ons op. 

.