Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 5255 980

Kunnen wij u helpen?

Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaart Leek

Uitvaart Leek laten verzorgen door Uitvaartzorg Boerhaave 

Uitvaart LeekUitvaartzorg Boerhaave ondersteunt u graag bij het verzorgen van een uitvaart. Onze uitvaartverzorgers kunnen zich goed voorstellen dat u in een moeilijk periode bent belandt na het overlijden van uw dierbare. Uw hoofd staat er nu misschien niet naar om belangrijke beslissingen rondom de uitvaart te maken. Daarom staan wij bij Uitvaartzorg Boerhaave voor u klaar. Wij proberen zoveel mogelijk uit handen te nemen. Door alles te bespreken, de praktische zaken en het emotionele goed te combineren, doen wij ons best om u zo goed mogelijk te ontzorgen. Wanneer u bepaalde zaken graag zelf wilt regelen, kunt u dit uiteraard aangeven. Dan doen wij een stapje terug. Voor het organiseren van een uitvaart heeft u verschillende mogelijkheden. Wij vertellen u graag over onze mogelijkheden in een persoonlijk gesprek. Daarin bespreken wij ook graag uw wensen. Deze nemen wij bijzonder serieus. 

Een mooie en waardige crematie in Leek 

Crematie Leek

Crematie Leek

Eén van de eerste dingen waar u een keuze in moet maken als het gaat om een uitvaart is, of u een crematie of een begrafenis wilt. Als u kiest voor een crematie, heeft u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een stille crematie. Dit betekent dat u zelf de locatie kiest van het afscheid. Hier zitten een aantal voordelen aan. U kiest zelf een locatie die u passend vindt, u hoeft minder rekening te houden met de planning van het crematorium en mogelijk bespaart u kosten. De locatie voor het afscheid kan overal zijn. Denk aan een kerk, een mooie plek in de natuur of misschien wel bij u thuis. Mogelijke locaties in de omgeving van Leek zijn de Martinikerk of de Paalkoepel. Natuurlijk is het ook mogelijk om ook het afscheid in het crematorium te organiseren. 

De begrafenis in Leek organiseren met de hulp van Uitvaartzorg Boerhaave

Begrafenis Leek

Begrafenis Leek

Als u ervoor kiest om een begrafenis te organiseren heeft u ook verschillende mogelijkheden. Zo is er de keuze van de begraafplaats. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een traditionele begraafplaats, maar ook voor een natuurbegraafplaats. Op een natuurbegraafplaats bevinden de graven zich in een natuurlijke omgeving. Denk aan een bosachtig gebied of op een landgoed. Het idee van een natuurgraf is dat het opgaat in de omgeving. In de omgeving van Leek bevindt zich bijvoorbeeld het Hillig meer, een natuurbegraafplaats in en prachtig bosgebied. Als het gaat om de locatie bent u vrij om hier zelf een keuze in te maken. Uiteraard bent u welkom om het afscheid in ons eigen uitvaartcentrum nabij Leek te organiseren. Graag helpen wij u bij het zoeken naar een passende locatie met de juiste sfeer. We zorgen ervoor dat het een mooi en waardig afscheid wordt. 

Uitvaartzorg Boerhaave is uw uitvaartondernemer voor een persoonlijke uitvaart in Leek 

Of u nu kiest voor een begrafenis of een crematie, het belangrijkste is dat het zo wordt als u voor ogen heeft. Uw laatste wensen zijn bij ons in vertrouwde handen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u bijstaan tijdens het moeilijke moment, het verliezen van een dierbare. Ons uitgangspunt zijn altijd uw persoonlijke wensen. Samen met u kijken onze ervaren uitvaartverzorgers naar alle zaken die geregeld moeten worden wanneer u uw dierbare moet laten begraven of cremeren. Als uitvaartondernemer in Leek kunnen wij alles voor u regelen. Denk aan bloemen, drukwerk, vervoer, kisten, muziek en nog veel meer. Ook verzorgen wij graag de condoleance en catering voor u. Natuurlijk kunnen de kosten ook een belangrijke rol spelen. Wij informeren u hier graag over en u mag ons altijd om advies vragen als het gaat om kosten of verzekeringen rond de uitvaart in Leek. 

Neem contact met ons op!

Uitvaartzorg Boerhaave streeft ernaar om de begrafenis of crematie zo te organiseren als u voor ogen heeft. Het belangrijkste voor ons zijn uw wensen. Laat het ons gerust weten als u onze hulp nodig heeft. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Dan mag u altijd contact met ons opnemen. Samen met u zorgen wij graag voor een persoonlijk en passend afscheid. 

.