Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0505255980

 Wij scoren een 10 op basis van 21 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaart Hoogkerk

Uitvaart Hoogkerk laten verzorgen door Uitvaartzorg Boerhaave 

Uitvaart HoogkerkBent u op zoek naar iemand die u kan ondersteunen bij het verzorgen van een uitvaart in de omgeving van Hoogkerk? Dan bent u bij Uitvaartzorg Boerhaave goed terecht. Het overlijden van een dierbare is een moeilijk moment. Uw hoofd staat er waarschijnlijk op dit moment niet naar om belangrijke beslissingen te nemen rondom de uitvaart in Hoogkerk. Daarom staan onze uitvaartverzorgers voor u klaar. Wij denken graag met u mee over de invulling van het afscheid. Uitvaartzorg Boerhaave biedt u diverse mogelijkheden voor het organiseren van een mooi en waardig afscheid. Zo verzorgen wij graag de bloemen, het drukwerk, het vervoer, de muziek, de condoleance, de catering en nog veel meer. Uw wensen staan bij ons centraal. In een persoonlijk gesprek bespreken we deze graag. Ook vertellen we u dan graag meer over onze mogelijkheden.

Waardige begrafenis in de omgeving van Hoogkerk  

Eén van de eerste keuzes die u vaak moet maken is of u de voorkeur geeft aan een begrafenis of een crematie. Er zijn talloze mogelijkheden om de uitvaart naar wens in te richten, of het nu gaat om een begrafenis of een crematie. Zo kunt u kiezen voor een traditionele begraafplaats, maar is het tegenwoordig ook mogelijk om te kiezen voor een natuurbegraafplaats. Het graf gaat hier op in de natuurlijke omgeving. Denk aan een bosachtig gebied, heide of landgoed. De kosten van een uitvaart zijn vaak ook niet onbelangrijk. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt. Onze uitvaartverzorgers informeren u graag over de kosten van een begrafenis of een crematie. Zij kunnen u ook voorzien van advies als het gaat om de kosten en verzekeringen. 

Stille crematie op een passende locatie nabij Hoogkerk 

Natuurlijk is het ook mogelijk om te kiezen voor een crematie in de omgeving van Hoogkerk als uw voorkeur hier naar uit gaat. Ook voor een crematie zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunt u bij ons kiezen voor een stille crematie. Dit betekent dat u zelf kiest voor een passende locatie voor het afscheid . Natuurlijk mag u ook altijd gebruik maken van het crematorium, maar bij een stille crematie vindt het afscheid plaats op een andere locatie. Denk aan een kerk, een mooie plek in de natuur of misschien wel bij u thuis. Mogelijke geschikte locaties in de omgeving zijn de Martinikerk of De Paalkoepel. Onze uitvaartverzorgers zijn bekend in de regio en helpen u graag bij het zoeken naar een passende locatie. Belangrijk is dat de locatie de juiste sfeer heeft.

Ons uitvaartcentrum voor een mooie uitvaart nabij Hoogkerk 

Bij Uitvaartzorg Boerhaave zijn uw laatste wensen in vertrouwde handen. Wij nemen dit bijzonder serieus. Met onze jarenlange ervaring weten wij goed hoe wij u bij kunnen staan in deze moeilijke periode. Samen met u kijken wij naar alle zaken die geregeld moeten worden na een overlijden. Natuurlijk mag u ook gebruik maken van ons eigen uitvaartcentrum nabij Hoogkerk. Hier beschikken wij over alle faciliteiten die u nodig heeft voor een persoonlijk en passend afscheid. Op onze website kunt u alvast foto’s en video’s bekijken voor een sfeerimpressie. Wij beschikken over een aula die geschikt is voor een afscheidsplechtigheid. In de familiekamer kunt u zich even terugtrekken. Onze uitvaartverzorgers zorgen ervoor dat u geen belangrijke zaken over het hoofd ziet. Als uitvaartzorg ondersteunen wij u graag bij de verzorging van een uitvaart in de omgeving van Hoogkerk. 

Uitvaartzorg Boerhaave staat voor u klaar 

U bent altijd van harte welkom om eens langs te komen in ons uitvaartcentrum nabij Hoogkerk. Wij laten u graag onze faciliteiten zien. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder.