Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 5255 980

Kunnen wij u helpen?

Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaartcentrum Haren

Uitvaartcentrum Haren bij Uitvaartzorg Boerhaave 

Uitvaartcentrum HarenHet overlijden van een dierbare is een moeilijk moment. Ook de periode die daarna komt is emotioneel. Ineens moeten er allerlei beslissingen genomen worden. Wij kunnen ons voorstellen dat uw hoofd hier op dit moment niet naar staat. Daarom willen wij u hier bij helpen. Bij Uitvaartzorg Boerhaave zijn vele mogelijkheden om een uitvaart persoonlijk en passend te maken. Wij vinden, een uitvaart moet uniek zijn net zoals het leven van ieder persoon is. Daarom hebben wij een uitvaartcentrum in Haren ter beschikking.

Uitvaartzorg Boerhaave beschikt over een eigen uitvaartcentrum in de omgeving van Haren. Hier zijn twee aula’s aanwezig, een huiskamer en een rouwkamer. Hier kunt u samen komen met alle dierbaren, familie, vrienden en kennissen. Naast ons uitvaartcentrum in Haren kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om afscheid te nemen op een andere locatie. Wij zijn bekend met vele locaties in de omgeving. Belangrijk is natuurlijk dat een locatie de juiste sfeer heeft, deze sfeer kunnen wij ook creëren. Wij helpen u graag zoeken naar een geschikte locatie. 

Uw laatste wensen in vertrouwde handen 

Uitvaartzorg Boerhaave regelt begrafenissen en crematies in Groningen en omstreken. Bij ons zijn uw laatste wensen in vertrouwde handen. Onze uitvaartverzorgers zijn ervaren en goed opgeleid, ze zijn er wanneer u dat wilt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een stille crematie. Dit betekent dat het afscheid op een andere locatie plaatsvindt, alleen de crematie zelf zal in het crematorium zijn. Zo kunt u denken aan een afscheid midden in de natuur, aan een prachtig meer of binnen in de Martinikerk of de Paalkoepel. 

Bij Uitvaartzorg Boerhaave kunt u alles laten verzorgen. Wij regelen voor u de bloemen, het drukwerk, het vervoer, een kist, muziek, de condoleance en catering. Als u dit niet wilt, kan dat natuurlijk ook. Uw wensen zijn voor ons het belangrijkste. U bepaalt wat u zelf wilt regelen en wat u aan ons wilt overlaten. Voor veel zaken kunt u rustig de tijd nemen. Meer over onze uitvaartcentrum in Haren vindt u op onze website.

.