Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 5255 980

Kunnen wij u helpen?

Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Crematie regelen Haren

Crematie regelen Haren bij Uitvaartzorg Boerhaave Groningen 

Crematie regelen Haren

Crematie regelen Haren

Een crematie laten regelen in Haren doet u bij Uitvaartzorg Boerhaave. Uw laatste wensen in vertrouwde handen. Dit willen wij graag voor u betekenen tijdens het moeilijke moment, het verlies van een dierbare. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij dit en nemen wij dit bijzonder serieus. Het uitgangspunt hierbij zijn uw eigen wensen. Wij zullen er zijn wanneer u dit wilt. U bepaalt zelf wanneer en wat u zelf wilt regelen en wanneer u dat aan ons wilt overlaten. Niet alle hoeft op stel en sprong bepaald te worden. Voor veel zaken kan rustig de tijd genomen worden. Wij zorgen ervoor dat u geen belangrijke zaken over het hoofd ziet, ook als u graag veel zelf wilt regelen bij de crematie in Haren. 

Ons uitvaartcentrum beschikt over verschillende ruimtes om het afscheid op uw manier in te richten. Er zijn twee aula’s beschikbaar waar u samen kunt komen met alle dierbaren, familie, vrienden en kennissen. U kunt natuurlijk ook kiezen voor de geborgenheid van onze huiskamer of rouwkamer. 

Afscheid nemen hoe en waar u wilt 

Als u liever geen afscheid neemt in een crematorium, dan zijn er tal van andere mogelijkheden bij het laten regelen van de crematie in Haren. De sfeer van de omgeving is erg bepalend voor het afscheid. Denk aan een afscheid midden in de rustige natuur, of een serene plek aan een meer. Wilt u liever een binnendienst? Dan zijn er tal van prachtige locaties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Martinikerk in het centrum van Groningen, of aan de Paalkoepel aan de Meerweg. Samen met u zoeken wij naar de locatie die bij u en uw dierbaren past. 

Bekijk ook de mogelijkheden met betrekking tot locaties, bloemen, drukwerk, vervoer, kisten, condoleance, catering en meer. Wij hebben een vaste bloemist die uw wensen vertaalt naar een prachtig stuk, beschikken over onze eigen rouwauto’s en begeleiden u bij de keuze voor een kist. Er is veel mogelijk op muzikaal gebied en na de uitvaart kunt u zelf bepalen op welke manier u samen wilt zijn met de mensen om u heen. Meer over het laten regelen van een crematie in Haren leest u op onze website, Ook kunt u ons altijd contacteren via de contactgegevens.

.