Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 5255 980

Kunnen wij u helpen?

Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaart Eelde

Uitvaart in Eelde verzorgen met Uitvaartzorg Boerhaave 

uitvaartzorg begrafenisondernemer

Uitvaart Eelde

Bent u op zoek naar iemand die u kan ondersteunen bij het verzorgen van een uitvaart in de omgeving van Eelde? Dan bent u bij Uitvaartzorg Boerhaave goed terecht. Het overlijden van een dierbare is een moeilijk moment. Ineens moet u allerlei belangrijke beslissingen nemen rondom een begrafenis of crematie. Dit kan best lastig zijn in deze periode. Daarom staan onze uitvaartverzorgers voor u klaar. Zij ondersteunen u graag bij alle zaken die geregeld moeten worden voor een begrafenis of crematie. Uitvaartzorg Boerhaave kan alles voor u regelen rondom een uitvaart in Eelde. Denk aan bloemen, catering, condoleance, vervoer, muziek en nog veel meer. Onze uitvaartverzorgers zijn allemaal ervaren en hebben een betrokken en persoonlijke houding. Zij helpen u graag met het nadenken over het afscheid. 

Een waardige begrafenis in de omgeving van Eelde 

Begrafenis Eelde

Begrafenis Eelde

Het eerste waar u vaak een keuze in moeten maken is of u wilt kiezen voor een begrafenis of crematie. Als u kiest voor een begrafenis heeft u diverse mogelijkheden. Zo kunt u natuurlijk kiezen voor een traditionele begraafplaats in Eelde, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een natuurbegraafplaats. Het doel hiervan is dat de graven opgaan in een natuurlijke omgeving. Denk aan een bosachtig gebied, heide of een landgoed. Als u hier meer informatie over wilt mag u altijd even contact met ons opnemen. Een voorbeeld van zo’n natuurbegraafplaats in de omgeving is het Hillig Meer. Onze uitvaartverzorgers helpen u graag bij het zoeken naar de juiste plek. 

Stille crematie in de buurt van Eelde 

Wanneer u de voorkeur geeft aan een crematie in de omgeving van Eelde dan heeft u bij ons ook verschillende mogelijkheden. Zo kunt u een stille crematie laten verzorgen nabij Eelde. Dit betekent dat u zelf een passende locatie kiest voor het afscheid. Alleen de daadwerkelijke crematie vindt dan plaats in het crematorium nabij Eelde. Onze uitvaartverzorgers helpen u graag bij het zoeken naar een geschikte locatie met de juiste sfeer. Hierin is van alles mogelijk. Denk aan een kerk, een mooie plek in de natuur of een andere overdekte ruimte. Een stille crematie heeft verschillende voordelen. Zo kunnen de kosten lager zijn en hoeft u minder rekening te houden met de planning van het crematorium. Natuurlijk heeft u ook altijd de mogelijkheid om wel gebruik te maken van het crematorium voor het gehele afscheid.

Crematie Eelde

Crematie Eelde

Ons uitvaartcentrum bij Eelde voor een respectvolle uitvaart 

Uitvaartzorg Boerhaave beschikt ook over een uitvaartcentrum nabij Eelde. Hier zijn ruimtes om de plechtigheid te organiseren en intiem afscheid te kunnen nemen van uw dierbare. Uiteraard beschikken wij over alle faciliteiten die u nodig heeft voor de uitvaart. U bent altijd van harte welkom om eens te komen kijken in ons uitvaartcentrum. Ook vindt u op onze website foto’s die u vast kunt bekijken voor een sfeerimpressie. De uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg Boerhaave zijn er voor u wanneer u dat wenst. Wanneer u graag zaken zelf wilt regelen dan doen wij een stapje terug. Ook als u veel zelf wilt regelen, zorgen wij dat u geen zaken over het hoofd ziet. Bedenk dat u voor veel zaken rondom de uitvaart de tijd kunt nemen. 

Uw laatste wensen in vertrouwde handen 

Uw wensen staan bij ons centraal en de laatste wensen van uw dierbare zijn bij ons in vertrouwde handen. Wij verzorgen de uitvaart graag zoals u voor ogen heeft. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Samen met u zorgen wij voor een mooi en waardig afscheid.

.