Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 5255 980

Kunnen wij u helpen?

Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Begrafenis Delfzijl

Begrafenis Delfzijl organiseren met Uitvaartzorg Boerhaave

Begrafenis DelfzijlBij Uitvaartzorg Boerhaave zijn uw laatste wensen in vertrouwde handen. Voor onze uitvaartverzorgers is het belangrijk dat de begrafenis in Delfzijl er zo uit komt te zien, zoals u voor ogen heeft. Uw wensen zijn voor ons daarom ontzettend belangrijk. Wij begrijpen dat het moeilijk is om beslissingen te nemen wanneer uw dierbare net is overleden. Daarom willen wij uw zorgen uit handen nemen. Wij helpen u bij het nadenken over hoe de begrafenis in Delfzijl eruit moet zien. 

Voor het organiseren van een begrafenis in Delfzijl zijn er veel mogelijkheden. Om te kunnen voldoen aan al uw wensen, biedt Uitvaartzorg Boerhaave u meerdere opties. Nadat wij uw wensen doorgenomen hebben, kunnen wij u vertellen over onze passende mogelijkheden. Zo kunnen wij alles voor u regelen. Denk aan bloemen, drukwerk, vervoer, kisten, muziek, catering en nog meer. Tegenwoordig is het bij ons ook mogelijk om de begrafenis te filmen en om een professionele powerpoint te gebruiken. 

Samen met u zorgen wij voor een waardig afscheid in Delfzijl

Ook wanneer u kiest voor een begrafenis in Delfzijl heeft u meerdere mogelijkheden. Zo kunt u er voor kiezen om uw dierbare te begraven op een standaard begraafplaats. Verder is het een optie om uw dierbare te begraven in de natuur, op een zogenoemde natuurbegraafplaats. Wij zullen u vertellen over de mogelijkheden. Daarnaast kunnen onze medewerkers u ook informeren over kosten en verzekeringen. Soms kan dit best belangrijk zijn bij een begrafenis, daarom kunt u van ons een gedegen advies verwachten. 

Bij Uitvaartzorg Boerhaave kunt u gebruik maken van ons uitvaartcentrum. Dit hebben wij huiselijk en intiem ingericht, voor een vredig afscheid. Voor een sfeerimpressie kunt u alvast hier kijken. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom om langs te komen. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Ook wanneer u vragen heeft of meer wilt weten over de uitvaart in Delfzijl en onze mogelijkheden, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. 

.