Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 5255 980

Kunnen wij u helpen?

Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaartzorg Bedum

Uitvaartzorg Bedum is Uitvaartzorg Boerhaave 

Uitvaartzorg BedumUitvaartzorg Boerhaave is uw uitvaartzorg in Bedum. Onze uitvaartverzorgers ondersteunen u graag in deze moeilijke periode. Samen met u denken wij na over de invulling van het afscheid. Als uitvaartzorg kunnen wij u verschillende mogelijkheden bieden in Bedum. Ondanks dat wij een kleinschalige onderneming zijn kunnen wij u alles bieden dat u nodig heeft voor een waardig afscheid. Het belangrijkste aan het afscheid is dat dit voldoet aan uw wensen en die van uw dierbare. 

Uitvaartzorg Boerhaave regelt alles in Bedum dat u nodig heeft voor de uitvaart. Denk aan de locatie. Zo kunt u er voor kiezen om ons uitvaartcentrum te gebruiken. Ook is het natuurlijk mogelijk om een externe locatie te kiezen. U kunt afscheid nemen van uw dierbare op een mooie plek in de natuur, bij u thuis, in een kerk of een plaats die betekenis had. Alles is hierin mogelijk. Wij helpen u graag bij het zoeken. 

Uw wensen staan centraal bij Uitvaartzorg Boerhaave 

Uitvaartzorg Boerhaave verzorgt ook graag de condoleance voor u in Bedum. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om de catering te regelen, bloemen en drukwerk. Ook beschikken wij over ons eigen rouwvervoer. Mocht u hier gebruik van willen maken, dan kunt u een keuze maken uit onze auto’s. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om ander rouwvervoer te regelen. Tegenwoordig zijn er steeds meer mogelijkheden. Zo kunnen wij ook de muziek, een powerpoint en een film van de uitvaart regelen. 

Ons uitgangspunt zijn altijd uw wensen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed bijstaan in deze moeilijke periode. Bij ons zijn uw laatste wensen in vertrouwde handen. Onze deskundige en betrokken uitvaartverzorgers kijken samen met u naar alle belangrijke zaken. Dus heeft u onze hulp nodig bij het verzorgen van een uitvaart? Laat het ons dan weten. Voor meer informatie en vragen mag u natuurlijk altijd contact opnemen. 

.