Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 5255 980

Kunnen wij u helpen?

Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Crematie Bedum

Crematie Bedum laten verzorgen door Uitvaartzorg Boerhaave 

Crematie BedumBent u op zoek naar iemand die u kan ondersteunen bij het verzorgen van een crematie in Bedum? Dan bent u bij Uitvaartzorg Boerhaave op de goede plek. Uitvaartzorg Boerhaave is een kleinschalige onderneming met betrokken uitvaartverzorgers. Wij ondersteunen u graag bij het organiseren van een crematie in Bedum. Graag denken wij met u mee over de invulling van het afscheid. Uw wensen bespreken wij in een persoonlijk gesprek. Hier leggen wij ook meer uit over onze mogelijkheden.

Voor het organiseren van een crematie in Bedum zijn verschillende mogelijkheden. Het belangrijkste is natuurlijk dat het afscheid voldoet aan uw wensen en die van uw dierbare. Zo heeft u verschillende opties als het gaat om de locatie. U kunt kiezen voor een stille crematie in Bedum. Dit betekent dat u zelf een externe locatie kiest voor het afscheid. Denk hierbij aan een kerk, ergens in de natuur of misschien de Paalkoepel. 

Uw laatste wens in vertrouwde handen 

Uitvaartzorg Boerhaave kan alles voor u regelen dat u nodig heeft voor een crematie in Bedum. Zo beschikken wij over ons eigen rouwvervoer. Mocht u hier gebruik van willen maken, dan kunt u kiezen uit onze rouwauto’s. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om ander rouwvervoer te regelen. Daarnaast regelen wij voor u de bloemen en het drukwerk. Ook de condoleance en de catering kunnen wij voor u verzorgen. Verder zijn er vele verschillende bijzondere opties waar u voor kunt kiezen, ook deze kunnen wij voor u mogelijk maken. 

Laat het ons gerust weten wanneer u hulp nodig heeft bij het verzorgen van een crematie. Onze uitvaartverzorgers staan dag en nacht voor u klaar. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze mogelijkheden, mag u altijd contact met ons opnemen. Onze betrokken en deskundige medewerkers helpen u graag verder. Bij ons is uw laatste wens in vertrouwde handen. 

.