Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0505255980

 Wij scoren een 10 op basis van 21 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Begrafenis Bedum

Begrafenis Bedum laten verzorgen door Uitvaartzorg Boerhaave 

Begrafenis BedumBent u op zoek naar iemand die u kan helpen bij het verzorgen van een begrafenis in Bedum? Dan bent u bij Uitvaartzorg Boerhaave op de goede plek. Onze ervaren en deskundige uitvaartverzorgers kijken samen met u naar alle belangrijke zaken die geregeld moeten worden voor een begrafenis in Bedum. Bij ons zijn uw laatste wensen in vertrouwde handen. Dit nemen wij bijzonder serieus. Wij zijn er voor u wanneer u dat wilt. U bepaalt zelf wat u wilt regelen en wat u aan ons wilt overlaten. 

Wanneer u ervoor kiest om uw dierbare te laten begraven heeft u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u ervoor kiezen om de begrafenis te organiseren op een traditionele begrafenis in Bedum. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een natuurbegraafplaats. Hier bevinden de graven zich in een natuurlijke omgeving. Ze gaan als het ware op in de omgeving. Deze plek kan gereserveerd worden. 

Een waardig afscheid verzorgen met Uitvaartzorg Boerhaave 

Voor een begrafenis in Bedum moeten allerlei belangrijke zaken geregeld worden. Zoals de locatie bijvoorbeeld. Het belangrijkste is dat de locatie van het afscheid voldoet aan uw wensen en dat het de juiste sfeer heeft. U kunt gebruik maken van ons uitvaartcentrum, dit hebben wij huiselijk en vredig ingericht. Natuurlijk is het ook mogelijk om het afscheid op een andere locatie te organiseren. Denk aan een kerk, thuis of een mooie plek in de natuur. Alles is hierin mogelijk. Onze uitvaartverzorgers helpen u graag bij het zoeken van de juiste locatie. 

Daarnaast kunnen wij ook de condoleance en catering voor u verzorgen. Ook zijn wij in het bezit van ons eigen rouwvervoer. Mocht u hier gebruik van willen maken, dan kunt u kiezen uit onze auto’s. Natuurlijk is ander rouwvervoer ook altijd mogelijk. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt. Wij helpen u verder.