Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0505255980

 Wij scoren een 10 op basis van 21 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaart Bedum

Uitvaart Bedum laten verzorgen door Uitvaartzorg Boerhaave 

Uitvaart BedumUitvaartzorg Boerhaave ondersteunt u graag bij het verzorgen van een uitvaart in Bedum. Wanneer uw dierbare overlijdt belandt u in een moeilijke en emotionele periode. Onze uitvaartverzorgers begrijpen dit en staan u graag bij in deze tijd. Bij Uitvaartzorg Boerhaave is het belangrijk dat wij kunnen voldoen aan uw wensen. Wij verzorgen de uitvaart in Bedum graag zoals u voor ogen heeft. Hiervoor bieden wij u verschillende mogelijkheden. Uitvaartzorg Boerhaave kan alles voor u regelen. Denk aan bloemen, drukwerk, rouwvervoer, een kist, muziek, catering en tegenwoordig is het zelfs mogelijk om de uitvaart in Bedum live te streamen of te filmen. Mocht u gebruik willen maken van ons rouwvervoer dan kunt u kiezen uit één van onze rouwauto’s. Natuurlijk is het ook mogelijk om andere rouwauto’s of alternatieve manieren van vervoer te regelen. Denk bijvoorbeeld aan een koets met paarden of een fiets, alles is mogelijk. 

Een mooie begrafenis in de omgeving van Bedum

Begrafenis Bedum

Begrafenis Bedum

Een van de eersten zaken waar u meestal een beslissing over moet nemen is of u wilt kiezen voor een begrafenis of een crematie in Bedum. Als u kiest voor een begrafenis in de omgeving van Bedum, heeft u verschillende mogelijkheden. Zo is het mogelijk om uw dierbare te laten begraven op een traditionele begraafplaats in de omgeving van Bedum. Ook kunt u natuurlijk kiezen voor een natuurbegraafplaats. Het idee van een natuurgraf is dat het opgaat in de omgeving. Vaak gebeurt dit verspreid over een groter terrein. Denk aan een bosachtig gebied, heide of landgoed. Het graf op een natuurbegraafplaats is sober. Voor het verzorgen van een begrafenis in Bedum krijgt u een vaste uitvaartverzorger. Zo heeft u één aanspreekpunt. Als u vragen heeft of bepaalde wensen wilt doorgeven, kunt u altijd bij deze persoon terecht. 

Een passende locatie voor de crematie in Bedum

Crematie Bedum

Crematie Bedum

Als u ervoor wilt kiezen om uw dierbare te laten cremeren in Bedum heeft u ook verschillende mogelijkheden. Zo kunt u het as op een begraafplaats laten plaatsen, mee naar huis nemen, laten begraven of uitstrooien. Ook voor de locatie zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt er voor kiezen om het afscheid bij de crematie in Bedum te organiseren in het crematorium. Als u dit niet wilt kunt u ook kiezen voor ons uitvaartcentrum vlakbij Bedum. Hier beschikken wij over alle faciliteiten die u nodig heeft om een waardig afscheid te organiseren. Ook is het mogelijk om een externe locatie te kiezen. Onze uitvaartverzorgers zijn bekend in de regio en kunnen u helpen bij het zoeken van een passende locatie. Het is natuurlijk belangrijk dat de locatie de juiste sfeer heeft. Denk aan een kerk, een mooie locatie in de natuur of misschien wel bij u thuis.

Ons uitvaartcentrum vlakbij Bedum

In de omgeving van Bedum beschikken wij over een uitvaartcentrum. Wij ontvangen u graag in ons uitvaartcentrum en verzorgen hier een mooi afscheid. Wilt u eerst even een kijkje nemen in ons uitvaartcentrum? Dan kan uiteraard, u bent van harte welkom om eens langs te komen. Als eerste komen wij graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek. In dit gesprek horen wij graag van u wat uw wensen zijn zodat wij hier een duidelijk overzicht van hebben. Graag vertellen wij u dan ook over onze mogelijkheden. Zo heeft u een beeld van hoe de uitvaart in Bedum eruit zou kunnen zien. Of u nu kiest voor een begrafenis of een crematie in de omgeving van Bedum, Uitvaartzorg Boerhaave staat voor u klaar. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om de uitvaart ergens in de omgeving van Bedum te verzorgen. 

Neem gerust contact met ons op 

Onze uitvaartverzorgers zijn er voor u wanneer u dat wilt. Uiteraard doen wij een stap terug als u zelf bepaalde zaken wilt regelen. Laat het ons gerust weten wanneer u onze hulp nodig heeft. Ook wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt over onze mogelijkheden, mag u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder.