Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0505255980

 Wij scoren een 10 op basis van 21 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaart Assen

Uitvaart Assen laten verzorgen door Uitvaartzorg Boerhaave 

Uitvaart AssenBent u op zoek naar iemand die u kan ondersteunen bij het verzorgen van een uitvaart? Dan bent u bij Uitvaartzorg Boerhaave op de goede plek. Bij ons zijn uw laatste wensen in vertrouwde handen. Onze uitvaartverzorgers kunnen zich goed voorstellen dat uw hoofd er na het overlijden van uw dierbare niet naar staat om een uitvaart te organiseren. Daarom staan wij klaar om uw zorgen uit handen te nemen. Uitvaartzorg Boerhaave is een kleinschalige onderneming in de omgeving van Assen. Wij hebben een persoonlijke benadering en zijn betrokken. Voor het verzorgen van een uitvaart zijn verschillende mogelijkheden. Of u nu kiest voor een begrafenis of crematie. Er zijn talloze manieren om een uitvaart naar wens in te richten. Het belangrijkste voor ons is dat wij voldoen aan uw wensen. Daarvoor gaan wij graag persoonlijk met u in gesprek. 

Een waardige crematie in Assen 

Wilt u graag een crematie in Assen? Dat kan zeker bij Uitvaartzorg Boerhaave. Hiervoor kunt u kiezen tussen verschillende mogelijkheden. Zo zou u kunnen kiezen voor een stille crematie. Dit houdt in dat u het afscheid op een andere locatie organiseert. Dit betekent dus een andere locatie dan het crematorium. Het crematorium wordt slechts gebruikt voor het cremeren van het lichaam. Het voordeel van een stille crematie in Assen is dat u een afscheidslocatie kunt kiezen die voldoet aan uw wensen. Wij zijn bekend in de regio en kunnen u dus helpen bij het zoeken van de juiste locatie. Daarnaast hebben wij ervaring met het organiseren van een uitvaart op diverse locaties in de omgeving Assen. Bij mogelijke locaties kunt u bijvoorbeeld denken aan een kerk, in de natuur of misschien wel bij uw dierbare thuis. Voorbeelden zijn het kerkje in Dorkwerd of De Paalkoepel. 

Organiseer een persoonlijke begrafenis in Assen met Uitvaartzorg Boerhaave 

Wilt u graag een begrafenis in Assen organiseren? Ook dat is mogelijk bij Uitvaartzorg Boerhaave. Voor een begrafenis heeft u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een traditionele begrafenis, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een natuurbegraafplaats. Zo is een mooie natuurbegraafplaats in Drenthe, het Hillig meer. Op zo’n begraafplaats bevinden graven zich in een natuurlijke omgeving, zoals een bosachtig gebied of een landgoed. Het idee hiervan is dat het graf opgaat in de omgeving. Bij het begraven in de natuur komen verschillende voordelen kijken. Wanneer u een natuurgraf koopt, draagt u bij aan het in stand houden van een natuurgebied. Ook hoeft u geen grafmonument te kopen of onderhouden. Daarnaast belast u nabestaanden niet met het verlengen van grafrechten. Natuurlijk is het ook mogelijk om een traditionele begrafenis te organiseren. Zolang het maar voldoet aan uw wensen. 

Het afscheid in ons uitvaartcentrum nabij Assen 

Natuurlijk bieden wij u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van ons uitvaartcentrum nabij Assen. Hier beschikken wij over alle faciliteiten die u nodig heeft om een waardig afscheid te organiseren. Als uitvaartondernemer vinden wij het belangrijk dat u met een goed gevoel terug kunt kijken op het afscheid. Wij begrijpen dat u graag uw dierbare wilt laten begraven of cremeren in Assen. Als u het afscheid liever in een andere plaats organiseert dan kan dat natuurlijk ook. Voor een sfeerimpressie van ons uitvaartcentrum kunt u vast een kijkje nemen naar onze foto’s hier. Wij helpen u graag bij het nadenken over de invulling van het afscheid. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed bijstaan tijdens het moeilijke moment, het verlies van een dierbare. U wordt persoonlijk begeleid door één van onze uitvaartverzorgers. 

Uw laatste wensen in vertrouwde handen 

Het uitgangspunt van Uitvaartzorg Boerhaave is altijd geweest om u met raad en daad terzijde te staan. Wij proberen zoveel mogelijk uit handen te nemen. Laat ons meedenken over het afscheid. Heeft u onze hulp nodig? Laat het ons dan weten. Ook wanneer u vragen heeft of meer informatie mag u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.