Voorgesprek aanvragen​

Onze uitvaartverzorgers bespreken graag uw persoonlijke wensen in een voorgesprek

Een voorgesprek met Uitvaartzorg Boerhaave

Heeft je al ideeën en wensen voor jouw uitvaart? Uitvaartzorg Boerhaave biedt je de mogelijkheid om deze vast te leggen. Dit kan je doen middels een voorgesprek aan te vragen met een van onze uitvaartverzorgers. Een voorgesprek is bedoeld om in detail jouw wensen voor een uitvaart te bespreken. Dit gebeurt vaak wanneer iemand binnenkort komt te overlijden en zelf zijn of haar uitvaart regelt, of wanneer iemand zelf geen inspraak kan hebben in de uitvaart, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van dementie. Een voorgesprek kan zorgen voor rust en zekerheid bij de nabestaanden  omdat zij weten hoe jij je uitvaart wenste.

Tijdens het voorgesprek leggen wij jouw wensen vast in een wilsbeschikking, wij noemen het uw wensenboekje. Zo weet je zeker dat jouw uitvaart een persoonlijk afscheid wordt, volledig verzorgd naar jouw wensen. Daarnaast hoeven de nabestaanden tijdens de moeilijke periode van het afscheid minder na te denken over de invulling van de uitvaart.

Een voorgesprek aanvragen

Onderwerp(Vereist)
Betreft het ingevulde formulier uzelf, of een ander?
Heeft u vragen, opmerkingen of moeten wij ergens rekening mee houden? U kunt dit hieronder achterlaten.
Uw laatste wens in vertrouwde handen!
bladren
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?
Bel ons 24/7
gratis op dit nummer
contactformulier

Wil u heeft geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam. Gewoon voor algemene vragen of adviezen. Belt u ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.