Mogen wij u helpen bij het nadenken over het afscheid?

Kosten Uitvaart

Een speciaal afscheid is niet per definitie meteen duurder. Laat u door ons adviseren over de mogelijkheden en kosten.

Verschillende kosten per uitvaart

Iedere uitvaart is verschillend, en daarmee lopen ook de kosten van een uitvaart sterk uiteen. Het is dan ook onmogelijk om op deze pagina alvast te zeggen wat een uitvaart gaat kosten. Onze uitvaartbegeleiders hebben ervaring met alle typen uitvaarten, daarom kunnen we u voorzien van een goed en duidelijk advies over de kosten van uw gewenste uitvaart. Uiteraard houden we hier rekening met hoe u verzekerd bent en met uw beschikbare budget.

Samen met u nemen we de uitvaartwensen door en bespreken we welk budget u beschikbaar heeft voor de uitvaart. Zo komen we tot een passende uitvaart.

Meer mogelijk dan u denkt

Verzekeraars of grote uitvaartondernemingen geven niet altijd een realistisch beeld van de gemiddelde uitvaartkosten. Door creatief en onafhankelijk te zijn, kunnen we met u de gewenste uitvaart samenstellen.

Eigen uitvaartcentrum

Wij beschikken aan de Boerhaavelaan over ons eigen uitvaartcentrum. Wij zijn hiermee niet direct afhankelijk van de ruimte of tijd die bijvoorbeeld een crematorium beschikbaar stelt. Ook kan dit een positief verschil maken in de kosten van de uitvaart.

Uitvaartverzekering

Wilt u meer informatie hoe u, uzelf kunt verzekeren voor de kosten van een uitvaart of wilt u weten of de overledene een uitvaartverzekering heeft afgelosten? U kunt meer informatie vinden op onze speciale pagina hierover.

Uitvaartvereniging

Vroeger kende men zoiets als burenhulp, noaberschap. De dorpsgenoten droegen zorg voor veel aspecten rondom de uitvaart. Uit dit noaberschap zijn de begrafenisverenigingen ontstaan. Tegenwoordig bestaan deze verenigingen nog wel, maar niet elk dorp is in staat om alle (personele) invulling te bieden die noodzakelijk is. Daarom wordt de vereniging vaak vertegenwoordigd door een professionele uitvaartverzorger, die door jarenlange samenwerking, alle eigenheden en gebruiken van de gemeenschap kent. Uitvaartzorg Boerhaavelaan, Stad en Ommeland vervult deze rol voor een aantal uitvaartverenigingen.

Wij werken onder andere voor:

  • De Laatste Eer, Hoogkerk
  • OGEFA (Oostum, Garnwerd, Ezinge, Feerwerd en Aduarderzijl)
  • Begrafenisvereniging Aduard
  • Begrafenisvereniging Noorddijk

Neem contact op met ons om uw wensen door te spreken

Contactgegevens

Uitvaartzorg Boerhaavelaan

Boerhaavelaan 19
9728 LG Groningen

 (24/7 persoonlijk bereikbaar)
info@uitvaart-groningen.nl

0505255980

Openingstijden

Ma: 9:00 - 18:00
Di:  9:00 - 18:00
Wo: 9:00 - 18:00
Do: 9:00 - 18:00
Vr: 9:00 - 18:00
Za: 9:00 - 18:00

Stuur een bericht

U kunt ons bereiken via het onderstaande formulier