Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 525 59 80

 Wij scoren een 10 op basis van 21 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaartlocaties

Ons uitvaartcentrum beschikt over verschillende faciliteiten om het afscheid op uw manier in te richten. Twee aula’s waar u samen kunt komen met alle dierbaren, familie, vrienden en kennissen of juist de geborgenheid van onze huiskamer of rouwkamer. Daarnaast zijn wij bekend met vele locaties in de omgeving, waar wij de passende sfeer kunnen creëren. Van de grootse Martinikerk tot intiem in uw eigen tuin, van dynamisch tot sereen, in de stad of een natuurlijke omgeving.

Vele andere locaties

Een afscheid hoeft niet in het crematorium of de aula op een begraafplaats plaats te vinden. Wilt u liever geen afscheid in een crematorium of aula op een begraafplaats? Dan zijn er een tal van andere mogelijkheden. De sfeer van de omgeving is erg bepalend voor het afscheid en is het belangrijk dat deze zorgvuldig wordt uitgezocht. Samen met u zoeken we naar een locatie die bij u en uw gezelschap past.

U kunt bijvoorbeeld denken aan een afscheid midden in de rustige natuur tussen de bomen, op het groene gras en vogelgezang op de achtergrond. Of kies voor een serene plek aan een meer waar de kalmte van het water en de vredigheid van de omgeving u bijstaan aan een prachtig afscheid.

Wilt u liever een dienst binnen, zodat het weer u niet hoeft te belemmeren? Dan zijn er een tal van prachtige locaties die aan uw wensen kunnen voldoen. Denk bijvoorbeeld aan de Martinikerk in het centrum van Groningen, of aan de Paalkoepel aan de Meerweg.

Een andere locatie is de Coendersborg. Dit prachtige landgoed in het centrum van Groningen, met een idyllische omgeving en monumentale bomen, zal uw afscheid voldaan maken.

Begraafplaatsen:

Selwerderhof: Iepenlaan 204, 9747 Groningen Hoogkerk: Kerkstraat 45, 176 in Hoogkerk Noorddijk: Noorddijkerweg 17 Middelbert: Middelberterweg 13 Esserveld: Esserweg 22a, 9722 SN Groningen Noorderbegraafplaats: Moesstraat 98a, 9741 AC Groningen Zuiderbegraafplaats: Hereweg 89, 9721 AA Groningen R.K. Kerkhof: Hereweg 89, Groningen Bekijk  

Crematoria

Crematorium Ommeland en Stad (link) Groningen Uitvaartcentrum en Crematorium Stilleweer Rouwcentrum & Crematorium . De Boskamp Crematorium Cereshof Oost Groningen, het crematorium in Winschoten Crematorium en uitvaartcentrum Wâldhôf Bekijk  

Begraafplaatsen buiten de stad Groningen

Ook als de begrafenis buiten de gemeente Groningen plaatsvindt kunt u uiteraard een beroep op ons doen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een ruime kennis van de begraafplaatsen in de noordelijke provincies. Wij zijn bekend met de gebruiken en gewoontes, zodat de begrafenis kan aansluiten bij de eigenheid van de plek waar begraven wordt. Zo kunt u een uitvaart door ons laten verzorgen in onder andere Appingedam, Bedum, Delfzijl, Eelde, Haren, Hoogezand, Leek, Oostum, Roden, Veendam, Zuidhorn, Zuidlaren en Zuidwolde. Wij bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn in uw omgeving. Bekijk