Mogen wij u helpen bij het nadenken over het afscheid?

Ons uitvaartcentrum

Service en gastvrijheid

Al vele jaren is de naam Nijholt / Uitvaartzorg Boerhaavelaan een begrip in Groningen. Het uitgangspunt is altijd geweest om met raad en daad terzijde te staan, proberen zoveel mogelijk uit handen te nemen. Door alles te bespreken, de praktische zaken en het emotionele goed te combineren gaan wij ons best doen om u te ontzorgen.

Daarom willen wij u bekend maken met onze uitgebreide mogelijkheden:

Onze aula’s: de huiskamer

Wij bieden u onze aula’s aan waarin een afscheidsdienst of condoleance gehouden kan worden. Een voorbeeld hiervan is ook onze huiskamer. Onze huiskamer is een kleinere versie van de aula waar u beschikt over alle gemakken zoals de mogelijkheid om geluid, opname en/of foto’s van uw dierbare te tonen, de tijd te nemen die u nodig heeft, uitgebreide catering mogelijkheden, 1 uitvaart per dag en de lage kosten. Verder is de huiskamer geschikt om met een intieme kring afscheid te nemen.

Door onze afspraken met een crematorium kunnen wij voor aantrekkelijke kosten het gebruik van onze aula en een technische crematie aanbieden.

Wij zijn er wanneer u dat wilt

De uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg Boerhaavelaan zijn er op de momenten dat ú dat wilt. U bepaalt wat u zelf wilt regelen en wanneer en wat u aan ons over wilt laten. Bedenk dat niet alles op stel en sprong bepaald hoeft te worden. Voor veel zaken kunt u rustig de tijd nemen. In de dagen die liggen tussen het overlijden van uw dierbare en de dag van de uitvaart, zorgen we dat alle aspecten aan bod komen. Ook als u veel zelf wilt doen en regelen, wij zorgen dat u geen zaken over het hoofd ziet.

Technische of stille crematie

Door onze afspraken met een crematorium kunnen wij voor aantrekkelijke kosten het gebruik van onze aula en een technische crematie aanbieden.

Wij bieden u ook de mogelijkheid gebruik te maken van onze aula en daarna een technische crematie laten plaatsvinden, door onze afspraken met een crematorium kunnen wij dit voor aantrekkelijke kosten aanbieden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt altijd met ons contact opnemen.

Voordelen Boerhaavelaan

Uw uitvaart laten regelen door Boerhaavelaan brengt een hoop voordelen met zich mee. Service en gastvrijheid zijn bij ons geen woorden, maar kernbegrippen en zullen wij er alles aandoen om u van alle gemakken te voorzien, zodat u zich kan concentreren op een waardig afscheid.

Bij Boerhaavelaan vinden wij dat iedereen een waardig afscheid verdient, wat het budget ook is. Daarom kunt u bij ons een welverzorgde uitvaart verwachten, waarbij u niet de hoofdprijs hoeft te betalen.

Onze tijden zijn slechts een leidraad. U kunt bij ons zelf uw bezoektijden kiezen en hoeft u dus geen rekening te houden met onze tijden.

Neem contact op met ons om uw wensen door te spreken

Contactgegevens

Uitvaartzorg Boerhaavelaan
Boerhaavelaan 19
9728 LG Groningen

info@uitvaart-groningen.nl

0505255980
(24/7 persoonlijk bereikbaar)

Openingstijden Uitvaartcentrum

Maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:00.

Buiten openingstijden bent u altijd welkom op afspraak. Wij zorgen er voor dat u persoonlijk ontvangen wordt.

Volg ons op Facebook


Stuur een bericht

U kunt ons bereiken via het onderstaande formulier

  • Door dit formulier in te vullen ga ik akkoord met het privacy statement van Uitvaartzorg Boerhaavelaan
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.