Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 5255 980

Kunnen wij u helpen?

Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaartverzekering

Eerlijkheid. Duidelijkheid. Vertrouwen

Verzekeringen

Uitvaartzorg Boerhaave is geen verzekeringsmaatschappij, wél kunnen wij ongeacht waar u bent verzekerd geheel uw uitvaart verzorgen. Er zijn verschillende uitvaartverzekeringen, de naturapolis, een kapitaalverzekering en een uitvaartdeposito.

Naturapolis

Een natura verzekering is een pakketverzekering dat u heeft afgesloten bij een verzekeringsmaatschappij. De nabestaanden hebben hierbij in principe alleen de keuze uit aangesloten uitvaartondernemers. Wilt u toch door een andere partij de uitvaart laten verzorgen, dan wordt er door de verzekeringsmaatschappij een bepaald bedrag uitgekeerd. Het is belangrijk om te weten dat een natura uitvaartverzekering geen geld uitkeert, u verzekerd alleen een aantal diensten. Denk hier bijvoorbeeld aan de keuze uit een kist, de rouwkaarten en het staatsievervoer.

Kapitaalverzekering

Wanner u een kapitaal uitvaartverzekering heeft, dan heeft u vrije keuze uit een uitvaartverzorger of uitvaartonderneming. U heeft hier als nabestaande de volledige vrijheid over het te besteden bedrag. Bij een kapitaalverzekering heeft u dus de mogelijkheid om te kiezen hoe u de uitvaart wenst in te vullen. Wanneer er na de uitvaart een bedrag uit de verzekering overblijft, dan wordt het tegoed uitgekeerd aan de nabestaande.

Uitvaartdeposito

Een uitvaartdeposito is een bedrag wat u van te voren bij uw bank of bij een fonds stalt. Dit bedrag is niet meer opneembaar en wordt alleen uitgekeerd om de uitvaart te bekostigen. Wel is het tussentijds mogelijk om het bedrag aan te vullen. Een uitvaartdeposito heeft als voordeel dat er geen gezondheidsverklaring van u wordt gevraagd, wat bij andere verzekeringen wel het geval is. Een uitvaartdeposito is ideaal voor mensen die om wat voor reden ook geen uitvaartzekering kunnen afsluiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een (chronische) ziekte of ouderdom.

.