Mogen wij u helpen bij het nadenken over het afscheid?

Uitvaartverzekering

Eerlijkheid. Duidelijkheid. Vertrouwen

Verzekering overledene

Wanneer de overledene een uitvaartverzekering heeft afgesloten, kunt u deze inzetten. Wij staan u ook op dit onderwerp graag bij.

Denkt u dat er een uitvaartverzekering is van de overledene, maar weet u dat niet zeker? Kijk dan op de site vanatotzekerheid.nl/verloren-levensverzekeringspolis of de website van het Verbond van Verzekeraars, www.verzekeraars.nl

Als u de akte van overlijden en een verklaring van erfrecht overlegt dan informeert het Verbond van Verzekeraars gratis bij alle verzekeraars voor u of er een verzekering is. Natuurlijk nemen wij dit u ook graag uit handen. Bel ons of geef het aan bij uw uitvaartverzorger en wij zoeken het voor u uit.

Geen verzekering

Uiteraard kunnen wij u ook van dienst zijn als er geen uitvaartpolis is. De uitvaart wordt dan betaald uit de bezittingen van de overledene. Wat overblijft is de erfenis. Mocht er niet voldoende kapitaal zijn, dan komen de kosten ten laste van de opdrachtgever (meestal de naaste familie).

Uzelf verzekeren op maat

U kunt uzelf verzekeren voor de kosten van een uitvaart. U heeft dan de zekerheid dat uw nabestaanden zich over de financiële kant van uw afscheid geen zorgen hoeven te maken. Zij hebben immers al genoeg aan hun hoofd.

Uitvaartkosten worden voornamelijk bepaald door de uitvaartwensen, maar ook door het lokale prijsniveau. Een uitvaart in Groningen kost en verloopt niet hetzelfde als een uitvaart in Maastricht. Wij vinden het belangrijk dat er goede verzekeringen zijn voor de consument, passend bij de woonomgeving. We werken dan ook graag samen met verzekeraar Nuvema. Jaarlijks geven wij de lokale prijzen door aan Nuvema, die een uitvaartverzekering op maat biedt die aansluit bij de persoonlijke wensen én de lokale kosten.

Goed om te weten: bij welke verzekeringmaatschappij u ook verzekerd bent, u heeft altijd de vrije keuze om in zee te gaan met een andere organisatie dan henzelf. Vaak bieden de grote maatschappijen u een bepaalde korting als zij de uitvaart mogen verlenen. Maar de vraag is of u daardoor wel echt goedkoper uit bent. Bel ons gerust vrijblijvend op voor meer informatie, zodat u een gedegen afweging kunt maken.

Contactgegevens

Uitvaartzorg Boerhaavelaan
Boerhaavelaan 19
9728 LG Groningen

info@uitvaart-groningen.nl

0505255980
(24/7 persoonlijk bereikbaar)

Openingstijden Uitvaartcentrum

Maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:00.

Buiten openingstijden bent u altijd welkom op afspraak. Wij zorgen er voor dat u persoonlijk ontvangen wordt.

Volg ons op Facebook


Stuur een bericht

U kunt ons bereiken via het onderstaande formulier

  • Door dit formulier in te vullen ga ik akkoord met het privacy statement van Uitvaartzorg Boerhaavelaan
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.