Kunnen wij u helpen?

Bel ons en we helpen u meteen.

Zo kan een huiskameruitvaart eruitzien

Openingstijden

Uitvaartcentrum

24/7 persoonlijk

bereikbaar

Uitvaartzorg

Boerhaave

Ook buiten de openingstijden welkom!

@ET-DC@eyJkeW5hbWljIjp0cnVlLCJjb250ZW50IjoicG9zdF90aXRsZSIsInNldHRpbmdzIjp7ImJlZm9yZSI6IjxoMT4iLCJhZnRlciI6IjwvaDE+In19@

Laat ons jou terug bellen?

050 52 55 980
info@uitvaart-groningen.nl


Oops! We could not locate your form.

Of lees meer over ons

Veel uitvaarten worden gehouden in een uitvaartcentrum. Deze locaties zijn volledig gericht op de dienst en bieden hier veel mogelijkheden in. Toch is een uitvaartcentrum niet de enige mogelijkheid om een uitvaart in de organiseren. Uitvaarten kunnen gehouden worden op veel verschillende locaties die voor zowel de overledene als de nabestaanden een speciale betekenis kunnen hebben, zoals een café, theater of natuurgebied. Het belangrijkste is om afscheid te nemen op een locatie die de juiste sfeer weet neer te zetten. Hiervoor heeft Uitvaartzorg Boerhaave een unieke oplossing: de huiskameruitvaart.

Een bijzondere en intieme sfeer

Een uitvaart in een uitvaartcentrum is voor veel mensen een fijne locatie waar alle middelen aanwezig zijn en veel genodigden plaats kunnen nemen. Maar misschien ben je juist op zoek naar een locatie die iets kleiner is, iets intiemer. Die een bijzondere sfeer neer kan zetten terwijl je nog wel alle mogelijkheden hebt om op een fijne manier afscheid te kunnen nemen. Daarom hebben we bij Uitvaartzorg Boerhaave twee ruimtes net iets anders ingericht: als een huiskamer.

Zo gaat een huiskameruitvaart

De huiskamers in het uitvaartcentrum bieden een unieke sfeer tijdens de uitvaart. Je kunt zitten op losse stoelen en er staan banken. Met bloemen, kleedjes en tafels hebben we ons best gedaan een intieme, persoonlijke sfeer te creëren die fijn kan zijn tijdens een uitvaart. Bij een huiskameruitvaart kom je binnen, zoekt iedereen een fijn plekje op en krijgt iedereen een drankje. Je kunt rustig praten over wat er is gebeurd, wat je voelt, of juist over andere dingen praten. Op de achtergrond kan zelfgekozen muziek spelen. Af en toe kan een spreker een verhaal vertellen over de overledene, waarbij diegene de volle aandacht kan krijgen. Ook kan er een moment genomen worden voor een video, of een slideshow met foto’s. De huiskameruitvaart biedt zo een manier om laagdrempelig, met elkaar, het verlies tot je te nemen.

Alle mogelijkheden

De huiskameruitvaart bij Uitvaartzorg Boerhaave vindt plaats in een aparte ruimte van ons uitvaartcentrum. Hierdoor heb je nog steeds alle mogelijkheden die je ook bij een ‘reguliere’ uitvaart bij ons mag verwachten. Er zijn audiovisuele mogelijkheden, waardoor sprekers versterkt kunnen vertellen, video’s afgespeeld kunnen worden en foto’s van de overledene getoond kunnen worden. Achteraf is er ruimte in de aula voor condoleances en om nog even na te praten. Een stille crematie behoort hierbij ook tot de mogelijkheden. Mocht je bijzondere wensen hebben bij deze huiskameruitvaart, zijn deze altijd te bespreken. We zetten ons in om een warme en prettige uitvaart te organiseren!

Uitvaart in eigen huiskamer

Voel je je aangesproken door het idee van een huiskameruitvaart, maar wil je liever je eigen huiskamer gebruiken als locatie voor de uitvaart? Ook dit is een mogelijkheid. De eigen huiskamer is een plek waar je jezelf altijd op je gemak kunt voelen, wat erg prettig kan zijn tijdens een uitvaart. De uitvaart kan ook in het huis van de overledene gehouden worden om daar in de eigen omgeving afscheid te kunnen nemen. Het is wel goed om er rekening mee te houden dat je minder gasten kunt uitnodigen zodat de huiskamer niet te vol wordt. Wij helpen met de juiste middelen om ook in eigen locatie de uitvaart volledig naar wens te maken.

Bespreek je wensen

Uitvaartzorg Boerhaave is een uitvaartondernemer in Groningen. Wij zetten ons in om nabestaanden zo veel mogelijk te ontzorgen en een prettig, warm afscheid te organiseren van hun dierbare. Heb je onlangs te maken gehad met een overlijden? Of ben je jezelf aan het oriënteren op de mogelijkheden? We komen graag met je in contact om je hierbij te ondersteunen. Je kunt hier contact met ons opnemen om jouw wensen te bespreken.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!

Maak kennis

Op dit moment hulp nodig?

Bel ons 24/7
gratis op dit nummer
praten-over-de-dood

Wil u heeft geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam. Gewoon voor algemene vragen of adviezen. Belt u ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Als je twijfelt over de verzekeringsvorm dan wel waarde van je polis, laat ons dit voor je uitzoeken, we helpen je hierbij graag en kunnen je naar een korte inventarisatie van jouw uitvaartwensen al direct een indicatie geven of je voldoende bent verzekerd!

Jouw uitvaartwensen vastleggen geeft je een gerust gevoel en houvast aan de nabestaande(n).
Graag helpen we je met het invullen hiervan en beantwoorden wij je vragen, zodat alles duidelijk is voor nu en in de toekomst.

Wil je geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen. Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

uitvaart

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heb je een vraag of wil je advies over het regelen van een uitvaart en/of wil je een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heb je vragen over het regelen van een begrafenis en/of wil je een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heb je vragen over het regelen van een crematie en/of wil je een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

In de ruim 25 jaar die ik als uitvaartverzorger werk kom ik vaak bij families terecht die op dat moment even niet weten hoe het allemaal moet, er moeten veel beslissingen worden genomen om op de juiste wijze vorm te kunnen geven aan het afscheid. Samen met de familie en nabestaanden wil ik een waardevol afscheid verzorgen. Hierbij treed ik op als vangnet, waarbij ik een adviserende, dienstverlenende en begeleidende schakel wil zijn, uiteindelijk gaat het erom hoe de familie het afscheid wilt.
Ik realiseer me iedere keer weer dat ik voor de familie heel belangrijk ben en ik het rustpunt moet zijn zodat de familie elk moment weer een beroep op me kan doen. Dit iswerk dat je alleen met passie kunt doen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Mijn naam is Harnold Nieboer, sinds 2002 ben ik werkzaam in de uitvaart en sinds 2004 ben ik werkzaam als uitvaartverzorger bij Uitvaartzorg Boerhaave. Vanuit eigen ervaring heb ik gevoeld hoe prettig het is als er iemand is, dat als er in je directe omgeving iemand komt te overlijden, die naar je luistert, die er voor je is met kennis van zaken, die samen met je de weg zoekt naar de vorm die je wilt geven aan de uitvaart en probeert te ontzorgen aangaande de dingen die allemaal geregeld moeten worden voor de uitvaart.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Binnen de uitvaartverzorging kan ik nabestaanden begeleiden in de bijzondere, vaak moeilijke, levensfase wanneer een dierbare overlijdt. Het hele proces van afscheid volgens de wensen van overledene en nabestaanden wordt door mij tot in de puntjes verzorgd en goed geregeld. Ook na de uitvaart heb ik contact met de nabestaanden om te helpen bij vragen die ze hebben op het gebied van urnen, verstrooien, bijzettingen of verzekeringen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Om een familie in een moeilijke tijd te kunnen helpen door samen met hun vorm te mogen geven aan het afscheid is een grote passie van mij. Mijn inziens is een uitvaart een weerspiegeling van iemands leven en kan je hier op zoveel verschillende manieren een invulling aan geven, zodat het afscheid ook echt een betekenisvolle herinnering wordt die je verder kan helpen. Iemand met raad en daad bijstaan en een uitvaart te organiseren waarin de wensen van de familie duidelijk kenbaar zijn, vind ik heel bijzonder om te mogen doen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.