Zo kan een huiskameruitvaart eruitzien

Openingstijden

Uitvaartcentrum

24/7 persoonlijk

bereikbaar

Uitvaartzorg

Boerhaave

Ook buiten de openingstijden welkom!

@ET-DC@eyJkeW5hbWljIjp0cnVlLCJjb250ZW50IjoicG9zdF90aXRsZSIsInNldHRpbmdzIjp7ImJlZm9yZSI6IjxoMT4iLCJhZnRlciI6IjwvaDE+In19@

Laat ons jou terug bellen?

050 52 55 980
info@uitvaart-groningen.nl


Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Of lees meer over ons

Veel uitvaarten worden gehouden in een uitvaartcentrum. Deze locaties zijn volledig gericht op de dienst en bieden hier veel mogelijkheden in. Toch is een uitvaartcentrum niet de enige mogelijkheid om een uitvaart in de organiseren. Uitvaarten kunnen gehouden worden op veel verschillende locaties die voor zowel de overledene als de nabestaanden een speciale betekenis kunnen hebben, zoals een café, theater of natuurgebied. Het belangrijkste is om afscheid te nemen op een locatie die de juiste sfeer weet neer te zetten. Hiervoor heeft Uitvaartzorg Boerhaave een unieke oplossing: de huiskameruitvaart.

Een bijzondere en intieme sfeer

Een uitvaart in een uitvaartcentrum is voor veel mensen een fijne locatie waar alle middelen aanwezig zijn en veel genodigden plaats kunnen nemen. Maar misschien ben je juist op zoek naar een locatie die iets kleiner is, iets intiemer. Die een bijzondere sfeer neer kan zetten terwijl je nog wel alle mogelijkheden hebt om op een fijne manier afscheid te kunnen nemen. Daarom hebben we bij Uitvaartzorg Boerhaave twee ruimtes net iets anders ingericht: als een huiskamer.

Zo gaat een huiskameruitvaart

De huiskamers in het uitvaartcentrum bieden een unieke sfeer tijdens de uitvaart. Je kunt zitten op losse stoelen en er staan banken. Met bloemen, kleedjes en tafels hebben we ons best gedaan een intieme, persoonlijke sfeer te creëren die fijn kan zijn tijdens een uitvaart. Bij een huiskameruitvaart kom je binnen, zoekt iedereen een fijn plekje op en krijgt iedereen een drankje. Je kunt rustig praten over wat er is gebeurd, wat je voelt, of juist over andere dingen praten. Op de achtergrond kan zelfgekozen muziek spelen. Af en toe kan een spreker een verhaal vertellen over de overledene, waarbij diegene de volle aandacht kan krijgen. Ook kan er een moment genomen worden voor een video, of een slideshow met foto’s. De huiskameruitvaart biedt zo een manier om laagdrempelig, met elkaar, het verlies tot je te nemen.

Alle mogelijkheden

De huiskameruitvaart bij Uitvaartzorg Boerhaave vindt plaats in een aparte ruimte van ons uitvaartcentrum. Hierdoor heb je nog steeds alle mogelijkheden die je ook bij een ‘reguliere’ uitvaart bij ons mag verwachten. Er zijn audiovisuele mogelijkheden, waardoor sprekers versterkt kunnen vertellen, video’s afgespeeld kunnen worden en foto’s van de overledene getoond kunnen worden. Achteraf is er ruimte in de aula voor condoleances en om nog even na te praten. Een stille crematie behoort hierbij ook tot de mogelijkheden. Mocht je bijzondere wensen hebben bij deze huiskameruitvaart, zijn deze altijd te bespreken. We zetten ons in om een warme en prettige uitvaart te organiseren!

Uitvaart in eigen huiskamer

Voel je je aangesproken door het idee van een huiskameruitvaart, maar wil je liever je eigen huiskamer gebruiken als locatie voor de uitvaart? Ook dit is een mogelijkheid. De eigen huiskamer is een plek waar je jezelf altijd op je gemak kunt voelen, wat erg prettig kan zijn tijdens een uitvaart. De uitvaart kan ook in het huis van de overledene gehouden worden om daar in de eigen omgeving afscheid te kunnen nemen. Het is wel goed om er rekening mee te houden dat je minder gasten kunt uitnodigen zodat de huiskamer niet te vol wordt. Wij helpen met de juiste middelen om ook in eigen locatie de uitvaart volledig naar wens te maken.

Bespreek je wensen

Uitvaartzorg Boerhaave is een uitvaartondernemer in Groningen. Wij zetten ons in om nabestaanden zo veel mogelijk te ontzorgen en een prettig, warm afscheid te organiseren van hun dierbare. Heb je onlangs te maken gehad met een overlijden? Of ben je jezelf aan het oriënteren op de mogelijkheden? We komen graag met je in contact om je hierbij te ondersteunen. Je kunt hier contact met ons opnemen om jouw wensen te bespreken.

Jouw laatste wens in vertrouwde handen!
bladren
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor je klaar!

Mogelijheden Crematie

Wil je geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen. Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.