Kunnen wij u helpen?

Bel ons en we helpen u meteen.

Een uitvaart met een persoonlijke touch

De afgelopen decennia is er veel veranderd in de uitvaartzorg. Een begrafenis of crematie wordt al lang niet meer afgewikkeld volgens een ‘standaard’ procedure, maar is steeds meer een stukje maatwerk met een persoonlijke touch. Er is zoveel ruimte voor eigen inbreng, maar dan moet je natuurlijk wel weten wat de mogelijkheden zijn.

 

Huiskameruitvaart

Een uitvaart kan heel groot, maar ook heel klein uitgevoerd worden. De keus is aan jou. Wij hebben twee ruimtes beschikbaar waar in een kleine setting afscheid genomen kan worden van een dierbare. Heel persoonlijk en intiem in de sfeer die daarbij past. De uitvaart kan overigens ook vanuit de eigen huiskamer of tuin worden georganiseerd.

Stille crematie

Wanneer er wordt gekozen voor een crematie hoeft de uitvaart niet per se in het crematorium plaats te vinden. Bij een zogenaamde stille crematie gebeurt dit op een andere locatie en wordt het crematorium slechts gebruikt voor de daadwerkelijke crematie. Je kunt ervoor kiezen om het afscheid op een geliefde plek van de overledene te houden of op een locatie in de omgeving waar een passende sfeer kan worden gecreëerd.

Uitvaartlocaties

Ons uitvaartcentrum is bekend met vele locaties in de omgeving die kunnen dienstdoen als uitvaartlocatie: van het kleine kerkje Harkema in Den Ham, de sfeervolle Paalkoepel aan het water tussen Haren en Paterswolde tot de serene omgeving van natuurbegraafplaats Hillig Meer, het prachtige landgoed de Coendersborg of de Martinikerk in het centrum van Groningen. Midden in de rustige natuur tussen de bomen, aan een meer of juist in de drukte van de stad.

Een film als waardevolle herinnering

Veel belangrijke gebeurtenissen in ons leven worden met foto’s of op de film vastgelegd. Waarom zou je dat ook niet bij een uitvaart doen? Wij bieden de mogelijkheid om een professionele videoregistratie te maken van een uitvaart waarmee een blijvende herinnering gecreëerd wordt. Niet alleen voor degenen die bij het afscheid aanwezig waren, maar vooral
ook voor hen die er niet bij konden zijn. Voor de familie in het buitenland, het kleinkind dat nog te jong was of voor volwassenen die, overmand door verdriet, alles op de dag van de uitvaart zelf niet allemaal hebben meegekregen. Of gewoon voor jezelf, als waardevolle herinnering.

Leg je wensen vast

Uitvaartmogelijkheden zijn er in overvloed en waarschijnlijk zijn er zelfs opties waar je zelf nog niet eens over hebt nagedacht. Daarom ben je altijd welkom om bij ons op het uitvaartcentrum te wensen te bespreken. We denken graag met je mee en kunnen onze kennis en ervaring voor je inzetten. Je kunt met een codicil je wensen ook bij ons vastleggen, zodat je nabestaanden weten hoe jij je uitvaart geregeld wilt hebben.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!

Maak kennis

Op dit moment hulp nodig?

Bel ons 24/7
gratis op dit nummer
praten-over-de-dood

Wil u heeft geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam. Gewoon voor algemene vragen of adviezen. Belt u ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Als je twijfelt over de verzekeringsvorm dan wel waarde van je polis, laat ons dit voor je uitzoeken, we helpen je hierbij graag en kunnen je naar een korte inventarisatie van jouw uitvaartwensen al direct een indicatie geven of je voldoende bent verzekerd!

Jouw uitvaartwensen vastleggen geeft je een gerust gevoel en houvast aan de nabestaande(n).
Graag helpen we je met het invullen hiervan en beantwoorden wij je vragen, zodat alles duidelijk is voor nu en in de toekomst.

Wil je geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen. Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

uitvaart

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heb je een vraag of wil je advies over het regelen van een uitvaart en/of wil je een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heb je vragen over het regelen van een begrafenis en/of wil je een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heb je vragen over het regelen van een crematie en/of wil je een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

In de ruim 25 jaar die ik als uitvaartverzorger werk kom ik vaak bij families terecht die op dat moment even niet weten hoe het allemaal moet, er moeten veel beslissingen worden genomen om op de juiste wijze vorm te kunnen geven aan het afscheid. Samen met de familie en nabestaanden wil ik een waardevol afscheid verzorgen. Hierbij treed ik op als vangnet, waarbij ik een adviserende, dienstverlenende en begeleidende schakel wil zijn, uiteindelijk gaat het erom hoe de familie het afscheid wilt.
Ik realiseer me iedere keer weer dat ik voor de familie heel belangrijk ben en ik het rustpunt moet zijn zodat de familie elk moment weer een beroep op me kan doen. Dit iswerk dat je alleen met passie kunt doen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Mijn naam is Harnold Nieboer, sinds 2002 ben ik werkzaam in de uitvaart en sinds 2004 ben ik werkzaam als uitvaartverzorger bij Uitvaartzorg Boerhaave. Vanuit eigen ervaring heb ik gevoeld hoe prettig het is als er iemand is, dat als er in je directe omgeving iemand komt te overlijden, die naar je luistert, die er voor je is met kennis van zaken, die samen met je de weg zoekt naar de vorm die je wilt geven aan de uitvaart en probeert te ontzorgen aangaande de dingen die allemaal geregeld moeten worden voor de uitvaart.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Binnen de uitvaartverzorging kan ik nabestaanden begeleiden in de bijzondere, vaak moeilijke, levensfase wanneer een dierbare overlijdt. Het hele proces van afscheid volgens de wensen van overledene en nabestaanden wordt door mij tot in de puntjes verzorgd en goed geregeld. Ook na de uitvaart heb ik contact met de nabestaanden om te helpen bij vragen die ze hebben op het gebied van urnen, verstrooien, bijzettingen of verzekeringen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Om een familie in een moeilijke tijd te kunnen helpen door samen met hun vorm te mogen geven aan het afscheid is een grote passie van mij. Mijn inziens is een uitvaart een weerspiegeling van iemands leven en kan je hier op zoveel verschillende manieren een invulling aan geven, zodat het afscheid ook echt een betekenisvolle herinnering wordt die je verder kan helpen. Iemand met raad en daad bijstaan en een uitvaart te organiseren waarin de wensen van de familie duidelijk kenbaar zijn, vind ik heel bijzonder om te mogen doen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.