Een uitvaart met een persoonlijke touch

De afgelopen decennia is er veel veranderd in de uitvaartzorg. Een begrafenis of crematie wordt al lang niet meer afgewikkeld volgens een ‘standaard’ procedure, maar is steeds meer een stukje maatwerk met een persoonlijke touch. Er is zoveel ruimte voor eigen inbreng, maar dan moet je natuurlijk wel weten wat de mogelijkheden zijn.

 

Huiskameruitvaart

Een uitvaart kan heel groot, maar ook heel klein uitgevoerd worden. De keus is aan jou. Wij hebben twee ruimtes beschikbaar waar in een kleine setting afscheid genomen kan worden van een dierbare. Heel persoonlijk en intiem in de sfeer die daarbij past. De uitvaart kan overigens ook vanuit de eigen huiskamer of tuin worden georganiseerd.

Stille crematie

Wanneer er wordt gekozen voor een crematie hoeft de uitvaart niet per se in het crematorium plaats te vinden. Bij een zogenaamde stille crematie gebeurt dit op een andere locatie en wordt het crematorium slechts gebruikt voor de daadwerkelijke crematie. Je kunt ervoor kiezen om het afscheid op een geliefde plek van de overledene te houden of op een locatie in de omgeving waar een passende sfeer kan worden gecreëerd.

Uitvaartlocaties

Ons uitvaartcentrum is bekend met vele locaties in de omgeving die kunnen dienstdoen als uitvaartlocatie: van het kleine kerkje Harkema in Den Ham, de sfeervolle Paalkoepel aan het water tussen Haren en Paterswolde tot de serene omgeving van natuurbegraafplaats Hillig Meer, het prachtige landgoed de Coendersborg of de Martinikerk in het centrum van Groningen. Midden in de rustige natuur tussen de bomen, aan een meer of juist in de drukte van de stad.

Een film als waardevolle herinnering

Veel belangrijke gebeurtenissen in ons leven worden met foto’s of op de film vastgelegd. Waarom zou je dat ook niet bij een uitvaart doen? Wij bieden de mogelijkheid om een professionele videoregistratie te maken van een uitvaart waarmee een blijvende herinnering gecreëerd wordt. Niet alleen voor degenen die bij het afscheid aanwezig waren, maar vooral
ook voor hen die er niet bij konden zijn. Voor de familie in het buitenland, het kleinkind dat nog te jong was of voor volwassenen die, overmand door verdriet, alles op de dag van de uitvaart zelf niet allemaal hebben meegekregen. Of gewoon voor jezelf, als waardevolle herinnering.

Leg je wensen vast

Uitvaartmogelijkheden zijn er in overvloed en waarschijnlijk zijn er zelfs opties waar je zelf nog niet eens over hebt nagedacht. Daarom ben je altijd welkom om bij ons op het uitvaartcentrum te wensen te bespreken. We denken graag met je mee en kunnen onze kennis en ervaring voor je inzetten. Je kunt met een codicil je wensen ook bij ons vastleggen, zodat je nabestaanden weten hoe jij je uitvaart geregeld wilt hebben.

Jouw laatste wens in vertrouwde handen!
bladren
ons team
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor je klaar!

Mogelijheden Crematie

Wil je geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen. Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.